2015. március 2., hétfő

2015 Március 5-én Tízmilliószoros Teremtő Nap+ Telihold+2015.03.03-án Fényátmosás szándékodra,Márciusban sokat tehetsz magadért.MUNKÁRA FEL!!!

"



Csütörtökön (március 5.) megtapasztalhatjuk az idei év első 10 Milliószoros napját. Sok cikket olvastam erről különböző portálokon,de kimaradt egy lényeges információ,amely ezen a napon szintén kiemelkedő jelentőségű. 
Olvasd el és minden világos lesz számodra is. A jövőben pedig keresd a hittel-es azaz a hiteles hírforrást,azaz az Élet Iskoláját! 
Évente négy kiemelkedően csodás nap van a tibeti hagyományok szerint. A tibeti "Nagy" Buddha napokat hívják 10 milliószorosnak, ezek mindegyike a legjelentősebb buddhista vallási ünnepnapokhoz kötődik. 
A tibeti Buddha napok igazi ünnepek, melyek során megemlékeznek Shakyamuni Buddha életének legfontosabb állomásairól. Hitük szerint ezeken a napokon a pozitív és negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára nő - és nagyon egyértelműen, jól követhetően köszönnek vissza a cselekedetek. A jó jót, a rossz rosszat vonz. A spirituális gyakorlatok végzése ezekben az időpontokban erősen javasolt.
Nagy terheid, hibáid, botlásaid, vétkeid feloldását ezekre a napokra időzítsd. Bátran kérj örömöt, elégedettséget, szépséget, jóságot, boldogságot magadnak, környezetednek, sőt, másoknak is! Küldj bőséget, fényt, szeretetet, tiszteletet, odaadást a Földnek és az egész társadalomnak! Kérj egészséget mindenkinek: a természetnek, az embereknek. Lényeges, hogy ne magadat helyezd középpontba, ne csak magadnak kívánj, hisz ez valójában már az önzőség határát súrolja, ami nem jó irány! Ne csak pár percet foglalkozz ezzel a témával, hanem egész nap.

Az idei 10 milliószoros napról,amelyek közül az első most csütörtökön lesz.
Lássuk a csütörtöki nap valós képletét : 

10 Milliószoros nap + Telihold A Szűz jegyében az energiák szorzása.

Hiszen,ha valakinek netán nem lenne elég a 10 milliószoros nap ereje tudjon róla,hogyTelihold is lesz méghozzá a szűz jegyében és ilyenkor az energiák nem összeadódnak,hanem össze szorzódnak! 
Változtatni szeretnél az életeden? Szeretnéd,ha 2015-ös év is a Te éved lenne! Ennél jobb lehetőség nincs! Használd ki!
Ha elhiszed,ha nem MŰKÖDIK! Azzal a kitétellel, hogy nagyon tudatosnak kell lenned, s valóban a jóra, a fejlődésre, a növekedésre és a céljaidra kell koncentrálnod. Mindig jusson eszedbe, hogy az életedet te alakítod, a most és a jövő formálható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése