2016. december 29., csütörtök

Véget ér a 2016-os karmikus év, egy új 9 éves ciklus kezdődik. Eláruljuk, mi változik az életedben!

Az Univerzum ciklusai mindig arra ösztönöznek, hogy legyünk nyitottak a világ által kínált lehetőségekre. 2016-ban arra kényszerültünk, hogy a megoldatlan problémákra is megoldást találjunk, és itt nem csak a külső gondokról, hanem a belső, lelki válságokról is szó van.
Ne gondoljuk azt, hogy ez csak a mi életünkben zajlott le. Nem, emberek milliói cselekedtek hasonlóan 2016-ban
Gondoljunk bele, emlékezzünk vissza arra, hogy mi történt az életünkben 2007-ben, és mi zajlott le idén. Biztos, hogy akkor is, és most is voltak felejthetetlen, örömteli pillanatok. Ha most nem alakulnak valami jól a dolgaink, ne feledjük azt, hogy a lehetőség a változásra mindig adott. Felejtsük el a múlt hibáit, és lépjünk tovább.
Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, minden remekül van, akkor ez azt jelenti, hogy az elmúlt 9 évben tudatosan a pozitív irányt követjük, ami most végre kifejti csodás hatását életünkre.
2016 az áldozathozatal éve volt
A numerológia szerint a 9-es szám az áldozathozatal energiáit is magában hordozza. Fontos, hogy megértsük: nem szabad hosszú ideig egy adott ponton leragadni, mert ilyenkor az életünk megfeneklik, és rengeteg energiát veszítünk, így nem szabad mindenki érdekében feláldozni magunkat, mert különben ezt tovább visszük a következő karmikus ciklusba.
2017 – Egy új 9 éves ciklus kezdete
2017-ben új perspektívából fogjuk megvizsgálni az életünket, a kapcsolatainkat, az otthonunkat. Ez csak úgy valósulhat meg, ha mélyen magunkba nézünk, és azonosítjuk azokat a blokkokat, amelyek megakadályoznak abban, hogy elérjük vágyainkat. Ez azért fontos, mert 2017-ben új életet kezdhetünk, ezért indítsunk minden téren tiszta lappal.
Íme, pár kérdés, amelyre válaszoljunk őszintén, így megfelelően felkészülhetünk a 2017-es esztendőre:

Mit szeretnék alkotni, teremteni az életemben?
Milyen rossz szokásoktól, viselkedésformáktól szabaduljak meg?
Hogyan viselkedjek magammal, képes leszek-e szeretni önmagamat?
Hogyan viselkedjek másokkal, hogyan érjem el azt, hogy mások pozitívan viselkedjenek velem?
Mivel tehetném szebbé, gazdagabbá a napjaimat, heteimet? Hol találok megértésre, szeretetre, őszinte barátságra, csodára, jóságra? filantropikum.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése