2015. március 1., vasárnap

2015.03.03 Kegyelem energia kapu Megnyílik --Készüljetek


Számmisztika-MESTERSZÁMOK-33-as MesterszámKrisztusi szám, Jézust 33 évesen feszítették keresztre.
Ha a kapott születési szám: 33, mesterszám.
Különleges emberek, akik ide tartoznak. A szeretetben való hitük, Istenhitük, a jóban való hitük megtörhetetlen.
Intuitívek, és transzcendens személyiségek.
Önzetlenek és szeretetre méltóak, bölcsek, útjuk az ezotéria, a magasabb rendű szellemi tudomány megismerése.
Ez a típus romantikus, naiv, áldozatkész és tiszta lelkű.
Sosem hazudna senkinek!
Hibája, hogy gyakran elbizonytalanodik, és mivel olykor a föld felett jár pár centivel, képes a sima úton is megbotlani.
A 33-as lelki gyógyulást, hitet és erőt adhat, ha megőrzik a józanságukat és tisztaságukat.


Márciusban megtapasztalhatjuk ezen energiák áldásos hatásait, sorsfordító erejét..
Azok számára, akik készen állnak rá, és megengedik, hogy a kegyelem fénye átmossa, illetve készen állnak szembenézni, tudatosítani magukban azt, hogy pontosan mi is az, amit fontos átlényegíteni, megváltoztatni önmagukban és a  fizikai életükben, ahhoz, hogy meg tudják tapasztalni a felszabadulást, a beteljesülést, a bőséget, nagy segítség lehet a 3:3:3:3 kapu energiája ismételten.
Ahogy már korábban írtam ez valóban egy sorsfordító hónap lesz.
Mint minden változást, azt is, ami ezeken a napokon várható egy nehéz, felkavaró kaotikus időszak előzheti meg. (Akár nehéz élethelyzetekkel, fizikai tünetekkel, betegségekkel felhívva a figyelmet a változtatás szükségességére.) Vagy egy rezignált semmi sem érdekel állapot, amiben nincs motiváció a helyzet jobbítására, fásultság van helyette inkább. 
És persze ezek váltakozhatnak, illetve lehetnek jó időszakok is, amikor azt hisszük minden rendben, de rövidesen szembesülünk vele, hogy csak ezt szeretnénk hinni, mert az életünk megmutatja, hogy valami még mindig nem stimmel. Érzed, hogy a lelked egy része kiabál belül, mert elégedetlen a jelenlegi helyzettel és szeretne kitörni belőle.
Nagyon fontos, hogy készen álljunk arra, hogy meghalljuk a lelkünk hangját és kezdjünk el cselekedni annak megfelelően, hogy mit üzen a lelkünk. Itt az idő, hogy felállítsuk a valódi prioritásokat az életünkben.
Sokan azért nem tudták felállítani azt a prioritást, ami lélekszinten elégedettséggel és boldogsággal töltené el őket, mert korábbi szerződései, esküjei, fogadalmai kötötték.
Most különösen a segítőkhöz, fénymunkásokhoz szólók, akik a váltás után nem találják a helyüket. Szeretnének máshogy élni, de nem megy. Nem találják az egyensúlyt a segítés, a privát élet, az álmok, célok megvalósítása közt. Megszokták, hogy másokért élnek, dolgoznak és nem tudják, hogyan kell a teremtő energiákat a saját céljaik megteremtésére használni. Illetve bűntudat nélkül arra figyelni, ami Nekik jó.

Mielőtt meghallgatjátok a hanganyagokat, kérjétek, hogy „Térben, időben kerüljek az élőközvetítés helyszínére és a jelenlegi állapotomnak megfelelően aktualizálva kapjam meg a közvetítés energiáit, úgy hogy az számomra minden szempontból a legmegfelelőbb és a legkönnyebben befogadható legyen! Megengedem, hogy minden átlényegülés, változás bennem, az életemben az öröm, a vidámság, a szeretet, az isteni kegyelem által történjen meg! Könnyedén, természetes módon.”
FONTOS!
A Szerződés módosítás és a Kryon Semleges gondolat minta  közvetítéseket a megadott sorrendben hallgassátok meg.
A 2013.03.30.-ai hanganyagban egy általad választott témakör, problémakör feloldásán dolgozhatsz. A közvetítés meghallgatása előtt nyilvánítsd ki, hogy miben kéred a kegyelmet, fogalmazd meg az általad kívánt állapotot, majd mondd el utána szívből az alábbi a szöveget is.
„Amennyiben van élő szerződésem, megállapodásom, élettervem, fogadalmam, esküm, ígéretem, énrészem, meggyőződésem, hitrendszerem, ideám, szokásom, félelmem, kétségem, függőségem, programom vagy bármi más, ami tudat alatt vagy tudatos szinten blokkolhatja, megakadályozhatja, lassíthatja a kérésem beteljesülését, úgy azt felülírom, törlöm, vagy a fénybe emelem a legjobb valóságomnak megfelelően. Az elhangzottakkal kapcsolatos összes hárításom, tiltakozásom megszűnik, felolvad. Engedélyt adok arra, hogy megváltozzon a DNS-em ennek megfelelően. Mindezt megérdemlem, elfogadom, beépítem!  Szólítom az összes sejtem, minden megnyilvánulási formám: „Támogassátok, hajtsátok végre mindazt, amit szándékommal kinyilvánítottam! Így legyen!” A folyamat időbeni korlátai megszűnnek!”
A hanganyag címére kattints a meghallgatáshoz.  Amennyiben le is töltenéd, úgy miután bejött a hanganyag, az egérrel kattints a jobb klikkre majd a mentés másként-ra .Szeretetegysege


CsatolmányMéret
2013.03.03.Szerződés módosítás.mp346.53 MB
2013.03.03.Kryon Semleges gondolatminta .mp340.96 MB
2013.03.03.A remény üzenete, pénz...mp348.9 MB
2013.03.21.Isteni kiegészítő.mp340.18 MB
2013.03.30.Kegyelem szabadon választott témára.mp356.85 MB

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése