2016. december 31., szombat

Mutatjuk 2017-re a személyes éved elemzését! - Meglepő fordulatokat hozhat az új év számodra is

A 2, 0, 1, 7 számjegyek fogják meghatározni az új évet, amely a számmisztika szabályai szerint összegezve 1-es számhoz vezet. A numerológiában az 1-es szám elképesztő erővel bír: a Napot jelképezi, az elsőséget, a kezdetet, amely az összes szám alapjaként is ismert.
Ha a személyes évedet akarod kiszámolni, a születési hónapodat és napodat kell alapul venned, amelyet az idei év számával, tehát a 2017-tel kell összegezned. Aki például április 2-án született, annak a számítása így fog kinézni: 2+0+1+7+4+2 = 16 = 7, tehát idén ő a 7-es számú személyes évében van. Számold ki a sajátodat, és olvasd el az elemzést!

1-es számú személyes év

A numerológia 1-es számú éve az 1-es alapszámmal kirobbanóan erős kezdetet jelent. Új szakaszhoz érhetsz az életedben, így a múltaddal itt és most számot kell vetned, hogy továbbléphess végre. Úgy érzed, hátráltat a harag? Nem jutsz egyről a kettőre? Ez az év tökéletes lesz számodra. Ha felszámolod a rossz berögzüléseket, és nyitott vagy az újra, az életed minden területére pozitívan fog hatni: lehet, hogy épp munkahelyváltásban találod meg a motivációt, lehet, hogy rád talál a szerelem. A párban élők egy igazán harmonikus évre számíthatnak.

2-es számú személyes év

2017 nagyon fontos döntéseket tartogathat számodra, amelyeknél nem csupán az eszednek kell helyén lennie, hanem a szívednek is. Bátran kérj tanácsot másoktól, ha elbizonytalanodsz! A fontos és felelősségteljes lépések előtt természetes az izgalmad. Ha rendszerezni tudod az életed, és nem kapkodsz, az év második felében már le is arathatod a babérokat. Fontos, hogy előre tervezd meg a feladataidat, hogy minden zökkenőmentesen haladhasson a maga útján. Temérdek lehetőség nyílik meg előtted.

3-as számú személyes év

2017 első harmadában megpróbáltatás érhet, és fény derül arra, hogy ki az, akire igazán számíthatsz. Ezután rendkívül fontosak lesznek számodra az emberi kapcsolatok, a valódi, erős barátságok. Igazi kincs lesz számodra ez az élmény, a barátaid pedig egy teljesen új arcodat ismerhetik meg ezt követően. Természetes, hogy szeretnétek minél több energiát belefektetni az építkezésbe, de magadra se sajnáld az időt! Néha jó, ha tudsz egy kicsit csendben, egyedül lenni.

4-es számú személyes év

Örömteli hírekkel indulhat az új év a 4-es számú személyes évbe lépőknek. Ez azonban egyúttal számos kérdést is felvet, ugyanis a hír teljesen felboríthatja, de legalábbis megváltoztathatja az eddig aprólékos munkával kidolgozott terveket. A te dolgod először is az, hogy átgondold, mit tudsz kezdeni a helyzettel, szeretnéd-e a változásokat. Akár a munkahelyen, akár a magánéletben történik mindez, a döntés meghatározza majd a mindennapjaidat. Ne félj belevágni!

5-ös számú személyes év

Ha az 5-ös számú évedben vagy, ez a kapcsolatok és az érzelmek időszakát jelentheti számodra. Lehet, hogy sokszor neked is furcsa lesz, mivel korábban gyakran a józan ész irányított a döntéshozatalban, ám most ez gyökerestül megváltozik. Minden eddiginél jobban igényelheted a romantikát, a barátokkal való összeborulást, és a családi meghitt együttlétet. Ez mások számára is szimpatikus lesz majd, csak arra kell csak figyelned, hogy mindkét félről szóljanak a találkozók, és akkor is állj mások rendelkezésére, ha nekik van rád épp szükségük!

6-os számú személyes év

A 6-os számú év rég várt békét és megnyugvást hoz az idetartozók számára. Végre hátradőlhetsz egy kicsit, és kiélvezheted mindazt, amiért eddig olyan keményen megdolgoztál. A pihenés kiérdemelt, nyugodtan kikapcsolhatod a telefonodat, bezárhatod az ajtót, vagy útnak indulhatsz. Közben azonban ne feledkezz el teljesen a szeretteidről sem, és oszd meg másokkal is a szép pillanatokat! A környezetednek hiányozhatsz, és szóvá is tehetik ezt, ezért ne várakoztasd meg őket túlzottan! Lazítsatok együtt, amikor úgy tartja kedvetek!

7-es számú személyes év

A 7-es számú személyes évben a fejlődésé lehet a főszerep. Ne feledd, a kitartó munka és a szorgalom meghozza a gyümölcsét, és most a szerencse is melléd szegődik. A lelkesedésedet és kirobbanó energiádat sok helyen észre fogják venni az évben, így a szerelemben, a munkában és a pénzügyekben is tarolhatsz. Könnyedén veheted a buktatókat, amelyek az év második felében már szinte teljesen lepörögnek rólad. Irigylésre méltó szenvedéllyel ugrálsz feljebb és feljebb a lépcsőfokokon. Arra figyelj, hogy még a legjobb szériát is meg kell szakítani kicsit: közben néha pihenj, regenerálód!

8-as számú személyes év

A 8-as számú személyes évbe lépők az év kezdetét unalmasnak és monotonnak érezhetik, ami azonban csak az intenzív és élménydús tavalyi évhez képest tűnik majd eseménytelennek. Próbáld meg kiélvezni, hogy most alkalmad lehet egy kicsit háttérbe húzódni, csendben megfigyelni a környezetedben történő dolgokat. Az év második harmadában úgyis jöhetnek majd a teendők bőven, ha tudod, pihend ki magad előre, és készülj fel a hajtásra, addig pedig semmiféleképpen se hagyd, hogy a rosszkedv vagy a motiválatlanság úttá legyen rajtad!

9-es számú személyes év

A 9-es számú személyes évben lévők számára az idei év sokkal szabadabb lehet a tavalyinál. A szigorú szabályok egy kicsit lazulhatnak a munkában és a magánéletben is, a külső és belső elvárások enyhülhetnek, ami felhőtlenné teheti a mindennapokat. Végre úgy érezheted, nem kell kényszeresen megfelelni a környezetednek, és járhatod a saját utadat, ami szinte a fellegekbe repíti az önbizalmadat is. Az év első felében ez jókedvvel tölt majd el, tele leszel energiával, csak arra figyelj, hogy az év második felében se hagyd magad megvezetni! Bízz az ösztöneidben, dönts a szíved szerint!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése