2016. december 26., hétfő

MI VÁR RÁD 2017-BEN? NÉZD MEG!TELJES JÖVŐÉVI HOROSZKÓP - keresd ki a csillagjegyed!

2017 a lélek új hajnalának éve lesz. Itt a lehetőség, hogy megtudd mi vár rád jövőre!
Különleges lesz a 2017-es év mindenki számára. Az emberi lélek meg fog újulni, és ennek következtében mindenki nagy változásokra számíthat az életében.
Hogy mi várható megtudhatod, ha megnézed a saját horoszkópodat!
Kos
Ez az év azt fogja elvárni tőled, hogy kimerészkedj a fényre, és merj vállalni dolgokat. Ezek ugyanis olyan sikert fognak elhozni az életedbe, amit már régóta vártál, valami nagyon ki fog fizetődni, és ezt te fogod tudni, hogy mi az.

Valamit, amit már évek óta rejtegetsz a világ, és talán még önmagad elől is, most itt lesz az ideje megmutatnod. 2017 annak az éve lesz, hogy az összes ilyen rejtett adottságod megmutatod, és elkezdted őket tudatosan használni.
A Jupiter ebben az ében be fog lépni a partner zónádba szeptemberben, ezért számíthatsz arra, hogy egy olyan kapcsolatod lesz, amit végre számít, és tartós lesz. Számíthatsz továbbá a már meglévő kapcsolatod új szintre emelkedésére is.
Bika
A te kulcsszavad a 2017-es évben a rezonancia lesz. Testi, és lelki szinten is ügyelnünk kell majd arra, hogy lélekszintű kapcsolódási pontjainkra odafigyeljük, és kellőképpen ápoljuk őket. Felülvizsgálatot kell majd tartanod a kapcsolataidban, és azokat, amelyekben nincs semmiféle szeretet, vagy érzelem, el kell majd engednek, de végső soron ezzel fogsz majd a legjobban járni, és egy új kezdetbe belevágni.
Ne aggódj. A bolygók együttállásának köszönhetően a 2017-es évben új ajtók nyílnak meg előtted, melyek jövőbeli bimbózó kapcsolatokban nyilvánulhatnak majd meg. A jövő ében számtalan remek ötleted lesz a munkádban is, így ne kövesd el a hibát, hogy magadban tartod ezeket, mert ezzel mások életét is jobbá teheted, és te magad is jobban fogod magad érezni
Ikrek
Ha visszanézel az elmúlt 2 évre, azt tapasztalhatod, hogy bár értek rossz dolgok, de egy hosszabb, felfelé ívelő időszak kezdetébe léptél be. Ez a remek, boldogsággal teli időszak 2017-ben fog folytatódni, és elérheted majd életed boldogságának a csúcsát is.

Ez az év valamilyen szempontból komolytalanabb, de nem kevésbé felelősségteljes év lesz. Arról van szó, hogy lerázod a komolyságot magadról, és egy kicsit életvidámabb, lazább leszel. nem szabad mindent görcsből és erőből csinálni. kreatív leszel, és képes leszel a munkádban és az életedben mások dolgaihoz hozzátenni, ezáltal sikerélményeid lesznek. Előfordulhat majd, hogy olyan emberektől kapsz pozitív visszacsatolást, akiktől soha nem gondoltad volna. Ez a változás éve lesz.
Rák
Az otthonnal kapcsolatban számtalan komoly, néha akár nehéz döntést kell majd 2017-ben meghoznod. Arról van szó, hogy komoly változásokat idézhetsz elő, és kell is előidézned az élettered kapcsán. Talán nem árt felkészülni egy költözésre, vagy egy nagy házfelújításra, házvásárlásra.
Nem csak az otthonodban áll majd be változás, hanem az ismerőseid körébe is. Sokkal többen fognak szorosabb kapcsolatot ápolni veled, mint korábban. Arra is számítanod kell, hogy a családod bizonyos értelemben bővülni fog.
Oroszlán
A kényeztetés lesz a 2017-es év kulcsszava az életedben. Ebben az évben rengeteg dolog fog sikerülni. Lesznek olyanok, melyek jóval könnyebben véghez vihetőek lesznek, mint az korábban bármikor gondoltad volna. Mivel a Vénusz közelsége is veled lesz, így szerelmi életedben is egy erős fellendülés várható, pozitív változásokkal.

Bizonyos változások fognak beállni a magánéletedben, ahol át fognak rendeződni az erőviszonyok. A családdal, rokonokkal való kapcsolatod meg fog erősödni, miközben a munkahelyeden, és a hobbidban nagyobb mértékben fogsz a kreativitásodra támaszkodni, de kevesebbet fogsz görcsölni rajta. Ez az időszak remek alkalom lehet arra, hogy igazi szülővé válj.
Szűz
A Jupiter jelenléte egy olyan ciklust indít majd el az életedben, ahol a szerencse többé nem elkerül, hanem ott fog loholni a nyomodban. Éppen ezért érdemes vállalkozó szelleműnek lenned majd, mert arra bizton számíthatsz, hogy a szerencse melléd fog állni.

A Jupiter igazi pénz mágnesként fogsz viselkedni ebben az évben, így az anyagi sikerek igen gyakoriak lesznek majd. Az anyagi beteljesülés mellett a szerelmi életedben is egy nagyságrendekkel nagyobb minőségjavulásra számíthatsz majd.
Mérleg
Számodra nagyon érdekes dolgokat tartogat a 2017-es év. Az álmaid, és régi vágyaid megvalósítása lesz az elsődleges célod, mert rájössz, hogy mennyi mindent nem váltottál még valóra az életedben, pedig folyamatosan ketyeg a te órád is.

A lelki kifinomultság és a belső változások vegyes érzésekkel teli időszaka lesz ez, de összességében pozitív színezete lesz az évednek. Mialatt összeírod bakancslistádat, egy új románc is rád találhat. érdemes lesz azonban a magánéleted mellett a munkádra is odafigyelni. Egy-két üzleti út komoly sikereket hozhat a számodra, és lehetőségek széles tárházát nyithatja meg előtted.
Skorpió
Merülj el a tehetségedben, mert kamatoztatni tudod mindazt a tudást, amivel rendelkezel, és amivel az évek során megajándékoztad magad kemény munkával, és kitartással. A Szaturnusz betolakodik az életedbe, de ezt ne bánd, mert a pénz zónádra ezzel pozitív hatással lesz. Rengeteg olyan leckét kapsz majd az élettől, ami pénzügyileg sikeressé fog tenni.

Fejleszd önmagad, és csiszold tökélyre a képességeid és a tehetséged, mert ez az év erről fogsz szólni Olyan dolgokkal fogod felvértezni magad, melyek meghozzák majd a következő években a várva várt sikereket.
Nyilas
A Jupiter a te életedbe a sikert és akár a hírnevet is elhozhatja. El leszel kényeztetve, de a munka gyümölcséért meg kell majd küzdened. Az életed szeptemberben olyan fordulóponthoz érkezhet, ami elhozza neked életed három kívánságát.

A barátokat, a házat és a beteljesült álmokat. Ezeknek a kívánságoknak, vágyálmoknak nem mindig válik valóra mindhárom eleme, de ha kellő időben odafigyelünk a Jupiter jelenlétére, akkor ezek közül legalább egy, vagy kettő valóssággá válhat.
Bak
A Plútó az év első szakaszában erősen ki fog hatni a lelki fejlődésedre. Érzelmileg és lelkileg sokkal erősebben fogsz kötődni egyes emberekhez, és egy igazi érzelmi forradalmon fog végbemenni egész lényed. Ezt saját magadnak fogod majd köszönni, de előfordulhat, hogy egy nem várt életesemény fogja megváltoztatni az életről és az emberi kapcsolatokról alkotott nézeteid.

A Vénusz újra pénzt hozhatsz a házhoz, ami azt eredményezheti, hogy többet költhetsz a szeretteidre és az otthonodra, valamint még többször élvezheted az édes, és különleges dolgokat az életben. Ebben az évben végre azzá a személlyé válhatsz, aki mindig is lenni akartál, és így elérkezel a célodhoz.
Vízöntő
A Jupiter neked is elhozhatja az anyagi jólétet, de ezt apránként adagolva. Ne várj hirtelen meggazdagodást, és azt se, hogy milliomos légy, de arra igen is számíthatsz, hogy nagyobb anyagi fejlődésen mész keresztül, és idén több mindent megengedhetsz magadnak. Talán éppen itt az ideje, hogy egy kis félretett pénzből elutazz valahová, egy távoli helyre új kalandokat és akár ismeretségeket szerezni.
Az augusztusi időszak fogja a legkedvezőbb szerelmi hatást nyújtani a számodra, így akkor érdemes új kapcsolat után nézned, ha egyedül vagy. A munkahelyeden egy átmeneti nyugodtabb időszak vár rád, ahol nem kell különösebben megerőltetned magad azért, hogy elismert munkaerőként tekintsenek rád a feletteseid.
Halak
2017 az álmaid éve lesz. Ebben az évben megérik benned az elhatározás, hogy megvalósítod álmaidat. Most, vagy soha! Nem támasztasz semmiféle kompromisszumot, és sokat fogsz majd markolni.

Nem fog minden sikerülni, és lesznek álmok az ember életében, amik örökké álmok maradnak, de a számodra legfontosabbakat elérheted ebben az évben majd. A kapcsolataidban a kettősség lesz a jellemző, és előfordulhat, hogy egyes kapcsolataid megszűnnek, míg mások szerelemből barátsággá szelídülnek. Azonban nem szabad feladnod, az álmok megvalósítása mindig áldozatokkal jár. Nem mellesleg Szeptember környékén a szerelemben is megadatik neked a második esély.
elmenyorszag.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése