2014. december 30., kedd

Angyali kívánság mágia, szilveszter napjára:



A szilveszter, és újév első napja a kérések, fogadalmak, az új energiák elindulásának ideje.
E két nap, illetve a szilveszter éjjele alkalmas arra, hogy elengedjünk és kérjünk.
Szilveszter éjjelén, még éjfél előtt fogj két papírt!
Gyújts meg egy mécsest vagy egy fehér gyertyát! Teremts magad köré nyugalmat, hogy csak önmagadra és a munkádra tudj figyelni!
Hívd meg magadhoz a segítő angyalokat, akár saját szavaiddal, akár így:
Hívlak és szólítalak benneteket Elengedés angyalai, Szeretet angyalai, a Megbocsátás, és a Kívánságok angyalai! Gyertek el most hozzám, támogassátok munkámat, segítsétek az elengedéseket és járjatok közben azért, hogy kéréseim, vágyaim közvetlen az Isteni elé érkezzenek! Hívlak téged Szent Mihály arkangyal, védelmeddel ölelj körbe és oltalmazz! Köszönöm!
Most figyeld, próbáld meg érzékelni, hogy az angyalok megjelennek a térben, betöltik lényükkel azt a teret, ahol vagy! Lehetnek fizikai érzeteid, szíveden keresztül érezheted végtelen szeretetüket, belső látással vagy gondolatokkal érzékelheted színűket, fényüket! Vagy egyszerűen csak tudod, hogy ott vannak most, megérkeztek hozzád a hívásra!
Vedd elő az egyik papírodat!
Írd le a papírra azokat a problémákat, nehéz helyzeteket, melyek most a legjobban foglalkoztatnak, azokat, melyek nehézségként vannak most jelen az életedbe! Minden olyan dolgot írj le, ami teherként nehezedik most rád, és amitől szeretnél megszabadulni, amiket szeretnél elengedni magadtól! Élethelyzeteket, negatív tulajdonságokat vagy éppen szokásokat is ráírhatsz!
Bártan írj le mindent, engedd, hogy kiszakadjanak belőled! Ne fél azoktól az érzésektől, melyek közben megjelennek benned! Nézz szembe velük, szeretettel, elfogadással!
Amikor készen vagy, először hajtsd össze a papírod, fogd a két kezed közé! Érezd meg a rajta lévő problémák súlyát! Majd gondolatban add át minden terhedet, nehézségedet az angyaloknak! Tudatod segítségével nyújtsd át nekik, ajánld fel! Nincs már rá szükséged, vegyék el tőled!
Lásd lelki szemeiddel, hogy segítőid elveszik tőled a problémákat, s te megkönnyebbülsz, felszabadulsz! Érezd a frissességet, érezd a szívedben, hogy könnyebb leszel, eltűnnek a nehézségek, fájdalmak!
Még éjfél előtt égesd el a papírodat! Az égetéssel, a füsttel együtt elengedsz mindent most, tudod, hogy minden probléma, fájdalom, feloldódik, eltűnik, eloszlik a Létezésben! Ott átalakul és megtisztul, s majd pozitív energiaként tér vissza!
Legyen szívedben a hála és köszönet, hogy a Mindenható Bölcsesség kegyelemben részesít, és megszabadít minden problémás helyzettől! Csak ezt a hála energiát sugározd, gondold és érezd!
Fogd meg most a másik papírodat!
Írd rá először mindazokat a dolgokat, melyekért hálás vagy a jelenben! Minden jót írj le, amid van, legyen szó tulajdonságról, tárgyakról, érzésekről, élethelyzetekről, emberekről! Ne felejts ki semmit! Érezd közben a hálát azért, hogy ez neked megadatott! Köszönd meg a Létezésnek ezeket az adományokat! Kellő időt hagyj arra, hogy ezeket összeírd, végig gondold!
Ha ezzel készem vagy, vedd sorba azokat a vágyaidat, kéréseidet, melyeket szeretnél magadénak tudni, megvalósítani, de még nincsenek ott az életedben!
Sorold fel a kívánságaidat úgy, hogy mindent első szám első személyben, ÉN, és JELEN időben írod le! Mintha már ott lenne neked! Fontos, mert mindig a jelenben teremtünk!
Egészséges vagyok, bőségben élek, boldog párkapcsolatban vagyok, a lehető legjobb munkám van, stb.
Ha ezekkel készen vagy, hajtsd össze a papírodat, s mint az előbb, vedd a két kezed közé!
Majd érzésben és gondolatban add át az angyaloknak, azzal a szándékkal tedd ezt, hogy kéréseidet vigyék az Isteni elé! Érezd és lásd, gondold, tudd, hogy angyali barátaid szeretettel és fénnyel veszik körbe a kívánságokat, majd kiszállnak az Univerzumba, a Fény felé, és elviszik, átadják ezeket a Teremtésnek!
Köszönd meg ezt, légy hálás, szíved teljen meg nyugalommal és békével!
Ezt a papírodat éjfél után, már az új évben égesd el!
Amikor égeted, ismét gondold át, mit szeretnél, s tudd, a füsttel együtt szállnak ki a vágyaid a Forráshoz, és elindul a teremtés, a megvalósulás!
Ne feledd, ezeket a módszereket, azok hatékonyságát a hited tudja erősíteni! A töretlen hit és a folyamatos vizualizálás, és imák, kérések, érzések, hála, fogja felerősíteni ezeket az energiákat!
Kívánom, hogy minden elengedésed, minden teremtésed sikeres
legyen, s az új esztendőben egészségben, bőségben, sikerekben,
boldogságban, teljességben élj!
Szécsi Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése