2014. december 27., szombat

2015. Évi előrejelzés a Kecske éve

A bátrak álma megvalósul

A Kecske évében több lehetőséget kapsz álmaid, terveid, vagy valamilyen benned születő kreatív csoda megvalósítására. Ehhez azonban meg kell állj egy percre, hogy meghalld saját benső hangod. Kedves Olvasó, mielőtt tovább olvasnál, kérdezd meg magadtól:
- Milyen álmod van, amit nem váltottál még valóra?
A jövő év képletében egyértelműen látszik, hogy – bár az energiák maximálisan támogatják terveid megvalósulását- , mégis lesz egy tendencia, hogy elbizonytalanodj és meggyőzd magad, kevés vagy… Ez vonatkozhat a szerelemre, munkára, vagy hivatásodra egyaránt.
A Kecske évében mindenkiben felmerülhet időnként a gondolat hogy a “nagy lehetőségéhez” még nem jött el az idő. Előre jelzem, azzal a vágyaddal, amit szíved mélyén rejtegetsz nem ez a helyzet! Ehhez eljött már az idő, és képes vagy rá! Most nincs olyan külső visszatartó erő, mint amilyen 2012-ben a Sárkány évében volt. Az egyetlen dolog, ami utadba állhat saját kishitűséged, melyre – hangsúlyozom – asztrológiailag semmi okod!  2015 február 3-tól energetikailag minden azt segíti, hogy megvalósítsd régóta dédelgetett terveid, melyek felfedezésre, kipróbálásra, beteljesedésre várnak.
A Kecske éve minden álom valóra válását segíti ! Ha mégsem sikerül, azért lesz, mert nem merted megtenni…
Tehát irány a kertmozi, de a jegyeket most neked kell átvinni a szomszédba !

A dicsőség kapuja

A Kecske év indulásának pillanatában rendkívül összetett és elgondolkodtató, de annál nagyobb lehetőségeket rejtő konstellációk rajzolódnak ki. Csak legyen aki olvasni tud a sorok között, mert ebben az évben minden, de minden sikerülhet. Mielőtt a Föld asztrológiai értelemben jegyet vált és beér a Kecske szimbólumával jelölt égi szegmensbe egy rövid időre még látható lesz az u.n. Fai Kong csillag is, ami a keleti bölcselet szerint a legsorsfordítóbb spirituális energiákat jelölő konstellációt mutatja az ember életében. Szó szerinti jelentése: “A dicsőség kapuja”
Ennek az állásnak az üzenete jelzi, hogy határtalan erőt és spirituális segítséget kap az, aki hajlandó kezébe venni élete irányítását.
A kínai asztrológia mindig beszédes képekben gondolkozik.
A Kecske éve Földanya energiáját idézi még. A föld mélyét, mely tele van értékes kincsekkel. Van itt arany, gyémánt, kőolaj, földgáz, csupa olyan dolog ami hétköznapi világunkban nemcsak értéket képvisel, de konkrétan pénzre váltható. Ezekért a kincsekért azonban le kell mélyen ásni, meg kell dolgozni.
A Kecske évében a mélyen Benned szunnyadó tehetségeket, ötleteidet tudod felszínre hozni, s ebből akár anyagi nyereségre is szert tenni. Alkalom lesz bőven, s ahogy írtam, Égi lehetőségeket is kapsz az egész év folyamán, eltemetett álmaid felszínre hozásához, megvalósításához.
A kérdés tehát: Mi az álmod?
2015-ben saját ötleteid visznek majd előre, csak bízzál bennük. A régi tervek pénzügyi lehetőségekkel is kecsegtetnek. Ehhez leginkább megérzéseid fognak segíteni, mert intuíciód rendkívüli mértékben felerősödik.
2015. február 3-tól fokozatosan megjelennek az egyre sűrűbb véletlenek, is, melyek a személyes jövő szempontjából sorsdöntő információkat hordoznak, ezért a fura egybeesésekre, találkozásokra, párhuzamokra az év második hónapjától fokozottan figyelj.

Az igazság szabaddá tesz

A Kecske évének másik lényeges üzenetét így lehetne összefoglalni.  A 2015-ös év indulásának pillanatában egy u.n. Föld Tükör lesz látható, mely azt mutatja, hogy az előttünk álló kihívások kulcsa egyszerűen az igazság. Bár ez magától érthetődőnek tűnik, meglátod  2015. februárjától mégsem biztos, hogy az lesz…  Anélkül, hogy észrevennéd, a kellemetenebb helyzetekben egyszerűbb lesz keresni egy bűnbakot, kibújni a felelősség alól, vagy ferdíteni, mellébeszélni. Nem nagy hazugságokra gondolok, inkább finom csúsztatásokra, csakhogy “jobban gyere ki…” Magadat is könnyű lesz meggyőzni arról, hogy az  “AZ, NEM  IS AZ.”
Lehet, több olyan helyzettel is találkozol, amikor első reakciód öntudatlanul a tagadás, vagy hárítás lesz, és ez akkor is megeshet, ha Te még soha életedben nem hazudtál. Tudnod kell azonban, a Kecske évében csak az igazság megy át a mércén ! Ha nem ezt teszed, egészen biztos lehetsz a lebukásban, s emiatt kínos szituációkba is kerülhetsz.
Számíts rá, hogy az előttünk álló évben a legkisebb “önhülyítési kísérlet” is kudarcra van ítélve, az egyetlen megoldás az igazság felvállalása. A lavírozás mérhetetlen belső feszültségekkel szembesíti az embereket, mert a Kecske év meg szeretné tanítani mindenkinek, milyen felszabadító érzés, ha az igazság friss szellője megszabadít a hazugságok fojtó hálójából.  Kíméletlen önellenőrzésre és tudatosságra lesz szükség, hogy amikor rezegni kezd az a bizonyos léc, Te ne ess bele a csapdába.

A legtöbb segítségre a Jang Fa, Jang Föld és Jang Fém nap szülöttei számíthatnak

Itt az ideje, kedves Olvasó hogy belenézzünk részletesen a Te személyes képletedbe, vajon Számodra mit tartogat az előttünk álló esztendő. Az alábbi link alatt található kalkulátor segítségével először is számold ki milyen elemek és állatszimbólumok találhatók saját képletedben. (A felső vízszintes sorban láthatod a horoszkópodban lévő őselemeket, az alsó vízszintes sorban pedig a születésed pillanatában megjelenő állatszimbólumokat.)



Ha a születésed napján felül megjelenik a Jang Fa (Jia), Jang Föld (Wu), Jang Fém (Geng), vagy alul bárhol a Tigris, Sárkány, Kutya, vagy Majom szimbólum, 2015 a Te éved lesz, ugyanis tengersok segítség érkezik február 3-tól életedbe. Bármilyen kihívással  találkozol is, megmagyarázhatatlan és furcsa mód mindig megjelenik valaki, egy ismerős, pártfogó, magasabb beosztásban, vagy jókor, jóhelyen lévő barát, aki váratlanul épp megoldást kínál problémáidra.
A Kecske évében Te bármibe is fogsz, nyugodtan számíts segítségre minden elképzelhető területen, a legapróbb szívességektől kezdve egészen érzelmi, pénzügyi, esetleg lelki támogatás formájában.
Minden jó, amit eddig tettél, 2015-ben kamatostul visszatér, így ha nehéz helyzetbe is kerülsz, ne tartsd magadban. Említsd meg minél szélesebb körben mire van szükséged, hogy az Univerzumba kibocsájtott kérésed minél előbb eljuthasson a megfelelő fülekbe. Mindössze ennyi a dolgod, a többit a Guruvonal, Gondviselés, nevezd ahogy tetszik megoldja helyetted.
Ha van esetleg olyan területe életednek, mellyel régóta nem boldogulsz, javaslom, tedd félre most febr. 3-ig, mert innentől kezdve már nem leszel magadra utalva.
Kedves Olvasó, szívből remélem, ha az előttünk álló esztendőben egy percre is elbizonytalanosz, eszedbe jutnak majd e bátorító sorok. Mentsd el ezt az írást, olvasd el az év folyamán többször is, hogy a kellő időben emlékeztessen küldetésed, álmod megvalósítására.

Egész évben augusztus II.

(3 évvel később…)
A zene hangosan dübörgött a házibulin. Még sosem voltam ennyi idegen ember között, s barátnőmön kívül egyetlen teremtett lelket sem ismertem. Csak annak a barna szemű srácnak a tekintete fogott meg, aki laza törökülésben ült nem messze tőlem a földön. Időnként összenéztünk, de úgy tettem, mintha csak véletlen lenne. Egyre feszültebb lettem. Tudtam, fogy az időm, lassan indulnom kell, hogy legkésőbb éjfélre hazaérjek. Megígértem a szüleimnek, s ha azt akartam, máskor is elengedjenek, tudtam, pontosnak kell lennem.
“Melinda, ha most nem mész oda hozzá, soha többet nem látod” – hallottam  magamban már oly sokadszor a belső hangot, de amikor megmozdultam volna, belémhasított az ismerős félelem: “Nem túl ciki ha én kezdeményezek? Mi van, ha nem is tetszem neki? Egyáltalán illik egy lánynak odamenni egy fiúhoz?”
… Majd vettem egy nagy levegőt és odaléptem hozzá: – Szia, van kedved táncolni ? 
2015-ben a bátraké a szerencse!
Isten és a Guruvonal áldása kísérjen utadon..
Szeretettel
Melinda FORRÁS : kinaihoroszkop.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése