2014. november 17., hétfő

Karmaoldás után -Apáca voltam II rész---Dokumentum könyvben megtalálva saját történetünket :Ubryk Borbála története




Ubryk Borbála története
Ismeritek Ubry Borbála történetét? Nos, idén nyárig én sem ismertem, pedig Torday György regénye mindig is ott hevert a könyvespolcomon, régi családi könyvek között és bár mindig voltak „furcsa” érzéseim ezzel a könyvvel kapcsolatban, soha nem vettem a fáradtságot, hogy el is olvassam.
A Gabival való találkozás késztetett végül a mű elolvasására, bár nem közvetlenül. Gabival idén januárban találkoztam először, amikor is felkerestem Őt  egy előző életes meditációval kapcsolatban, mivel már régóta szerettem volna kipróbálni, megtapasztalni, milyen is egy ilyen utazás. Alapvetően úgy éreztem, nálam blokkok vannak a férfiakkal kapcsolatban ( a férjemet pár évvel ezelőtt autóbalesetben elveszítettem) és ennek okait úgy gondoltam, előző életeimben kell keressem. Az első oldáson Gabi mosolyogva mondta el, hogy én bizony apáca voltam az egyik -közvetlenül ezelőtt lévő- életemben. Hát, ez engem nagyon meglepett és bár elhittem mindent, amit Gabi mondott, bevallom kicsit csalódott voltam. Tényleg ennyi lenne? Ez nekem akkor túl egyszerűnek tűnt (persze a megoldás sokszor tényleg ennyire egyszerű) de mivel Gabi azt mondta Ő inkább munkahelyi ügyben érzi, hogy oldásra lenne szükségem, ezért ilyen irányba folytattuk a meditációkat, és inkább azokra összpontosítottunk.
A nyáron ezután találkoztam egy médium hölggyel, aki üzenetet közvetített számomra az elhúnyt férjemtől. Nem én kerestem a kapcsolat felvételt (nem vagyok híve az ilyesminek) ezért mély nyomott hagyott bennem, amikor azt az üzenetet kaptam többször is, hogy dobjam el már végre a fekete ruhát.
A fekete ruha ugyanis nem csak gyászruha – hanem apáca ruha is! És elkezdtem „keresgélni” apácás „sztorikat”, interneten, filmeket néztem, és kértem, imádkoztam, hogy felső vezetőimtől irányítást kapjak. És végül a nyári szabadság és hazalátogatás alkalmával kezembe került a könyv, ami mindig is ott volt a szobámban. Mondanom sem kell, magamhoz vettem és 2 nap alatt elolvastam. Rettenetesen felkavart, mert egyáltalán nem „happy ending” vagy romantikus történet, hanem egy tragikus sorsú apácáról szól a XVIII. –ik századi Lengyelországban, akit megerőszakolnak, amibe belebetegszik, majd őrültnek nyílvánítanak, azt állítják, hogy megszállták őt a démonok és bezárva tartják éveken keresztül.
A következő oldásra már úgy mentem, hogy szeretnék ebbe az életbe jobban belelátni, ezért kértem Gabit, hogy mondjon több részletet arról, amit lát/ látott. Természetesen, amiket Ő elmondott, megegyezett a könyvben lévő történettel: látott egy férfit a közelemben egy nagy kulcscsal az oldalán, akitől láthatóan nagyon féltem és a hasam elé tartva a kezemet igyekeztem védelmezni magam. Ez azért is figyelemre méltó, mert Gabinak nem mondtam el előre miről szól a történet és szerintem a mai napig nem olvasta el a könyvet, mivel már nem kapható boltokban, csak max. antikváriumokban J
Az oldás óta teljesen megnyugodtam. Korábban mindig volt egyfajta tudattalan félelmem amikor a munkahelyemre mentem, (hiszen az apáca élet a hivatásom volt előző életemben) ami mára teljesen elmúlt. Már csak az a tudat, hogy ismerem ennek a félelemnek az okát, gyógyulást hozott és magabiztosabbnak érzem magam. Sőt, olyannyira fel tudtam dolgozni a történetet, hogy Halloween napkor (ami az új választott hazámban, Angliában örömteli ünnep) úgy dönöttem, szeretném kipróbálni milyen érzés viselni a „szent” ruhát, és pozitív emlékeket kötni hozzá, ezért beöltöztem apácának. J És nagyon jó volt!!! Köszönöm Gabi!!
Szeretettel, 

Zita 

Képeket készítetete:Zita



Apáca voltam-I rész:

Szia Gabi!!! :)


Én közben megérkeztem Angliába, és tegnap óta úgy érzem, mintha kicseréltek volna! :) Nagyon szépen köszönöm a tegnapi oldásokat, nagyon nagyon hálás vagyok érte! Mindegyik alkalom hasznos volt, és tudom, hogy kellett, de azt hiszem, ez volt mind közül a legfontosabb, nagyon nagy blokkokat oldottunk fel. Már most sokkal magabiztosabbnak érzem magam a munkahelyemen is, pedig mindig volt bennem egy tudatalatti szorongás, ez most már úgy érzem, megszűnt. Tegnap du-n, estefelé még voltak hányingereim, de este olyan jól aludtam, mint még soha :) 
Ma éjjeltől pedig letakarom a tükröt a szobámban és biztos-ami biztos, ráteszek egy Mihály arkangyal képet is, nekem itt ne legyen járkálás éjjel! :))
Ja, és még azon is gondolkozom, hogy november 1-jén itt nagy divat a beöltözős buli, lehet apácának öltözöm :)) Csak, hogy legyen pozitív emlékképem apáca szerepben :))


Örülök, hogy megismerhettelek! :) Bevallom, amikor először mentem hozzád, kicsit féltem, hogy mi fog történni velem, egy ilyen előző élet utazáson, vajon eszméletemnél leszek-e, nem fog-e bajom esni, mégiscsak egy idegen helyre megyek egyedül :) de bíztam az angyalaimban, hogy jó helyre vezetnek engem és a blogod is nagyon nagyon megfogott, ilyen szép weboldalt csak az tud készíteni, aki belülről is szép és ez így is lett! :) Nagyon örülök hogy egy ilyen csodálatos és hatalmas Gyógyítóval hozott össze sors, mint Te! :)

És, hogy a jeleket figyelni kell, valóban, a Te weboldalad is 3x-or feljött ismeretlenül a Facebook oldalamon, emlékszem, másodjára elolvastam, szimpatikus volt, de még mindig nem "like"-oltam. Amikor 3.-jára megjelent a hírfolyamomban, már tudtam, ez nem véletlen :) Akkor már megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék egy ilyen utazást, úgyhogy írtam Neked :)

Nagyon nagyon hálás vagyok Neked ezért, tényleg sokkal magabiztosabb lettem a munkahelyemen. Persze, egy kicsit még mindig megráz a tudat, hogy én valaha ilyen borzalmakat átéltem, a hétvégén "kaptam" egy Teliholdas karmatisztító meditációt, és úgy érzem, ott is  sikerült igazán szembe néznem az akkori és mostani fájdalmammal is. Ez viszont a szívcsakrámat megint kikészítette kicsit, folyamatos mellkasi fájdalmaim vannak, úgyhogy azt hiszem, nem szeretnék jövő évig várni, hanem decemberben szeretnélek meglátogatni, ha dolgozol.

 Most a rengeteg meló elhavaz egy kicsit, de szerencsére, a munkahelyemen is úgy tűnik, pozitív változások történnek :)) szóval mindenképpen meg fogom csinálni.

Sok sok puszi és még egyszer köszönök mindent! Jelentkezem majd hamarosan!!

Szió,

Zita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése