2014. november 4., kedd

2014-es ÉV igen jelentős ,a 25 éves ciklust lezártuk tavaly.LEZÁRÓ,BLOKKOLDÓ,KARMAOLDÁS hogy ti is tapasztaltátok nehéz heteken hónapokon vagyunk túl,beléptek az újj energiák.December az Utolsó esély hogy az újj energiákall KVANTUMENERGIa SEGÍTSÉGÉVEL a 2015 évre Kvantum Áldást élhetsz át.Amely megváltoztatja az életed,és a 2015 Évedet könnyebbé teszi
Ez az ÉV VÉGe igazán különös lesZ  mindannyuink számára ...December 22-ig.
Tudom nagyon sokan ,nagyon sok és nehéz helyzeteden  mentetek  keresztű.
Az előző évvége se volt könnyű,megszabadulni ,és nem átvinni a következő évre még azt az évi feladatot is. Uttán kaptuk a nem egyszerá energetikai feladatok befogadását ,és újjab feladatokat de már  magasabb frekvenciákon.
Próbáljunk jeleket kérni,és amit erre az évre vállaltunk azt vigyük véghez.December 22-ig le meg kell oldanunk a ránk szabott feladatokat,és nem szabad a 2015-évre átvinni.

 .A világ megváltozott, és ezt sokan észre vettétek. Én mára rajtatokon keresztül  tudom hogy a változás beindul.,  az emberek mennyivel tudatosabbak lettek, mennyivel nyitottabbak, tisztábbak, erősebbek, milyen sokan EMELKEDNEK FEL EZEKBEN A HÓNAPOKBAN.Akik  részt vesznek nálam  oldásokon,látom a fejlődést,és NAGYON NAGYON BÜSZKÉK LEHETTEK MAGATOKRA.
 A programjaink -oldásainkkal könnyebben léphetsz át a 2015-évre.

Nem véletlenül rengetegszer visszavezetjük az oldások alkalmával a tudatalattiba,vagy esetleg elöző életből hozott családi blokkokat.
Szinte minden a családi okokra vezethető vissza .


Az 2015  évlezáró nagy meditácíóval elösször is a családi rendszereket ,morfogenetikus mezőn keresztűl,energiák,és velük emberek a helyükre rendeződnek.

Különösen nagy segítség lehet ez a terápia minden súlyos, kilátástalannak megélt élethelyzetben, egzisztenciális válságban, és az élet értelmével kapcsolatos kérdések tisztázásában, valamint:
  • családi rendszeren belüli kapcsolati problémák és zavarok,
  • életviteli nehézségek,
  • súlyos fizikai betegségek,
  • kudarcok, félelmek,
  • traumák,
  • függőségek esetén.
A családblokkoldás   rendszerének kidolgozója , Módszere a családi rendszeren belül működő törvényszerűségek megfigyelésén alapszik.
E rend egyensúlyának kibillenése, vagy sérülése testi, lelki, mentális blokkok, illetve betegségek kialakulásához vezethet. Sokszor ezek a tünetek mintegy jelzésként szolgálnak, megoldásért kiáltva, akár több generáción keresztül, mindaddig, amíg a megbomlott egyensúly valamiképpen helyre nem áll. 
A családállítás során ezek a "családi lélekben" őrzött kapcsolati minták megjeleníthetők, az "elakadási pontok" feltárhatók, és személyes, sokszor katartikus megélésen keresztül feloldhatók.
Tehát egy tapasztalati módszer, amely a valóságot a személyes megélésen és az abból fakadó felismeréseken át közelíti meg. Ebben rejlik a módszer gyógyító ereje.

A családi blokkoldás  alapja – a „családi lélek” törvényei
Minden családnak létezik egy közös lelkiismereti, lelki és szellemi dimenziója is, melyek működésében felismerhető néhány alapvető törvényszerűség.

Az odatartozás törvénye
Mindenkinek, aki része egy családi  rendszernek, akár él, akár meghalt, ugyanolyan joga van odatarozni a családhoz. Akitől ezt a jogot elvitatják, úgy, hogy például kirekesztik, vagy eltitkolják, az az egyenrangúságában sérül. Akivel ez történik, mindent képes megtenni azért, hogy egyenrangú, elismert, odatartozó tagja legyen újra a rendszernek.

A kiegyenlítés törvénye
Ha a családi rendszerben egyensúlya bármelyik szinten felborul, akkor a „családi lélek” igyekszik azt helyreállítani. Ez gyakran nyilvánul meg úgy, hogy pl. valaki egy későbbi generációban képviselni fogja a kirekesztett családtagot, és ugyanúgy szenved, mint az elődje. Így a családnak e családtagon keresztül úja szembesülnie kell a helyzettel. Ilyen esetben megoldást a kirekesztett családtag helyének elismerése, sorsának, emlékének elfogadása, méltányolása hozhat.
Az egyensúly törvénye minden szinten érvényesül. Ha valaki jobban szeret, a másik nyomás alatt érzi magát. Aki elfogad, az késztetést érez arra, hogy viszonozza. Ha ezt nem tudja megtenni, az a kapcsolat rovására megy. Ha a rosszat nagyobb rosszal viszonozzuk, az mindig egy negatív folyamatot generál. De ha a rosszat kevesebb rosszal, vagy a jót több jóval viszonzunk, az egy pozitív mozgást hoz a rendszerbe.

A hely és az idő törvénye
Aki korábban érkezett, előbbre áll a családi rangsorban, mint a később születettek. Vagyis, aki az életet adja, az a Nagy, aki az életet kapja, az a Kicsi. Egy gyerek soha sem lehet nagyobb a szüleinél. Az utódok, a későbbi generációk akkor lehetnek szabadok, ha tiszteletben tartják az elődök időbeli rangját és sorsát. A gyerek „dolga”, hogy elfogadja a legnagyobb ajándékot, az életet a szülőktől, a szülők „dolga” pedig a támogatás és a megtartás.

E törvényszerűségekből az következik, hogy hallatlan súlya van egy családban az erőszaknak, az erőszakos cselekedetek általi haláleseteknek, az eltitkolt szégyennek, mindennemű kirekesztésnek, minden fajta sorsösszefonódásnak, sors-szerep-cserének vagy –tévesztésnek, még akkor is, ha mindez alapvetően jó szándékból, szeretetből fakad, és akkor is, ha tudattalanul történik.

A Családi blokkoldáss _maga  a mofogenetikus mezőt használjuk.És a kvantum energiát.

Erre egy példa olvassátok el: gy műkődik ez,lehet nem is a saját energiáidat,gondolatogdat hordozod,vagy lehet nem véletlen nem műkődik az életeben valami.


Szóval ez az első rész e a 2015 Év egyik batyujának letétele hogy  könnyebben  kezdjük a következő évet.

A MÁSODIK OLDÁST TE MAGAD VÁLASZTHATOD 

A HARMADIK LEGERŐSEBB BLOKKOLDÓ,KVANTUM ENERGIÁT BEHÍVVA,SEGÍTŐVEL ANGYALOKKAL :Az élet minden egyes részére áldást kérünk  másokra ,mi beleéljük magunkat Áldást kérünk a hasonló helyzető emberekre ,és  mi is a Kvantummezőben visszakapjuk az áldást.

vizualizálunk a 2015-éves terveinkre és  Áldást kapunk rá.
Kvantumenrgiákkat használva.
Az Áldás vissza száll ránk ,és a behívott angyalok ,segítőink itt vannak ,és már el is kezdik a 2015 éves terveinket segíteni.

Természetesen elötte egy nagy blokkoldó meditácíóval kezdünk.
Rajtam keresztül  a karmaoldó energiák nagyon erősen érkeznek,úgyhogy sok vizet és némi vega ételt hozz magaddal.

December 22-éig vannak jelen most  ezek az enregiák amik segítenek ,
addig tudsz helyet foglalni magadnak.


Email: informácíó:   forditsdmegasorsod@gmail.com.

Tellefonszám:  +3630 215 5836

Programjaink a következő ídőpontokban kerülnek Budapesten megrendezésre:

November 15-én 9-órától-14  óráíg.

November 16-án 9-órától 14 óráig

November 22-én 9-órától 14 óráig

November 23-én 9-órától-14 óráig.

November 29-én 9-órától-14 óráig

November 30-án  9 -órától -14 óráig

December 6-án  9-órától-14 óráig

December 7-én 9 órától-14 óráig

December 13-án 9 órától -14 óráig

December 14-én  9 órától-14 óráig.

December 20-án 9 órától-14 óráig

December 21 -én 9 órától -14 óráig.

A személyes oldásokra továbbra is  jelentkezhettek,az adott ""problémátokra"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése