2014. augusztus 3., vasárnap

FÉNYTEST,- A FÉNYTEST KIALAKULÁSÁNAK 12 FOKOZATA----A fénytest nyolcadik-kilencedik síkja

Az eddig borsó nagyságú hipofízis és tobozmirigy megnövekszik ezen a síkon, és megváltozik for-májuk is. Növekedésük közben időnként nyomást érezhetsz a fejedben. Ha fáj a fejed, akkor gondolj arra, hogy a magasabb dimenziókban lévő éned, aki ezt a folyamatot segíti, nem érez fájdalmat. Mondd neki az ötödik, vagy a hatodik dimenzióban: „Hé, ez fáj! Nem lehetne egy kicsit lassabban haladni?” Aztán pedig mondd azt: „Kérlek szabadíts fel endorfint”. Az endorfinok természetes ópi-umok, fájdalomcsillapítók, amit az agy termel. Lesznek, akiknek 1-1,5 hónapig is könnyű fejfájásuk lesz. Másoknak 24 órás erős fejfájásuk lesz, aztán semmi. Találd ki, hogy neked mi a jó, mert ebben a folyamatban valóban megnő az agy. A tágulást mindenesetre érezni fogod. Láttunk már olyat, hogy néhány ember koponyájának formája teljesen megváltozott, különösen akkor, amikor a hipo-fízis és a tobozmirigy növekedett. Amikor a tobozmirigy növekszik, akkor néha úgy érzed, mintha valaki belülről az ujjával nyomná a szemöldökeid közti pontot. Amikor a hipofízised nő, akkor a fejed hátsó részében érezhetsz nyomást.
Amikor a fénytest nyolcadik síkjára érsz, akkor aktiválódni kezdenek az úgynevezett vetőmag kristályok. Ez a három kis kristály fogja fel a magasabb dimenziók fénynyelveit. Ezek közül kettő szemöldököd felett van, pontosan a pupillák felett, ha egyenesen előre nézel. A harmadik közvetle-nül a hajas fejbőr kezdeténél van, egy vonalban az orroddal.
Ezenkívül aktiválódik még a regisztráló sejt érzékeny felfogó kristálya is, amely kb. 3 cm-rel a fü-led felett helyezkedik el. (Ez teljesen megegyezik azokkal a pontokkal, amelyeket a médiumi felké-szülés során aktiválni szoktunk - a ford.) A magasabb dimenziókban létezik egy struktúra, amit re-gisztráló sejtnek nevezünk. Ez hatalmas mennyiségű információt tartalmaz, amelyet a lélek a kü-lönböző csillagrendszerekben való inkarnációi során gyűjtött össze. A regisztráló sejt időnként né-hány adatot küld a felfogó kristályhoz. Amikor ilyen történik, akkor a legtöbb ember bizsergést, égést, vagy egy folyékony érzést érez azon a ponton a fejében, ahol a kristály van. Hirtelen az információk birtokába kerülsz, és nem tudod, hogy honnan jöttek.
Aktiválódik nyolcadik, kilencedik és tizedik csakra is. A nyolcadik csakrában lévő 3-5 kristály sab-lon ismét kiegyenesedik, s ezzel energiatesteid mozgása spirálformájúvá változik. Belekapcsolódsz a több dimenziós megértésbe, és befogadod azt, amit „fénynyelvnek” nevezünk.
A nyitott hipofízis és tobozmirigy együttműködnek, és létrehozzák azt, amit a hagyomány „frigy-ládának” nevez. Egy szivárványfényről van szó, amely egy ívet húz a fejed felett a harmadik szemed-től a negyedikig. Ez a magasabb dimenziók nyelveinek „fordító készüléke”. Agyfunkciód megválto-zik, és elkezdesz geometriai fogalmakban és hangokban gondolkodni, és érzékelésed is ennek meg-felelően áll át. Ez időnként nagyon zavaró lehel, mivel úgy érezheted, hogy nem érted meg magadat a körülötted lévő emberekkel, hiszen tapasztalataidat nem tudod szavakkal kifejezni.
Teljesen normális dolog, ha a fénytest nyolcadik síkján lévő emberek titokban félnek, hogy Alz-heimer kórjuk van. Nem emlékeznek arra, hogy aznap mit reggeliztek, vagy a jövőbe vetítik magu-kat. És ez nagyon komollyá válhat. Egy másik általános jelenség, hogy látszólag egyetlen épkézláb mondatot sem tudsz összerakni, vagy azt hiszed, hogy a többiek valamilyen idegen nyelven beszél-nek. Van egy jellemző vicc a nyolcadik síkra: „Miért kell elveszítenem agyi funkcióim 5%-át mielőtt hozzáférek a maradék 95%-hoz?” Miközben agyadban új ösvények keletkeznek, a régiek teljesen hozzáférhetetlenné is válhatnak. Előfordulhat, hogy hangokat* hallasz, és fejedben fényt, színeket, geometriai formákat és mozgásokat érzékelsz. Lehet, hogy égő héber betűket, hieroglifákat, vagy egyenleteket látsz.
Itt a kódokról van szó, a szellem kommunikációjáról. Kezdetben talán fogalmad sincs róla, hogy mit közölnek veled. Csak azt érzed, hogy valamit közölnek. Ha ez történik, akkor egyesítsd csakráidat, és kérj segítséget a fordításhoz. A fordítás a kilencedik síkra való átmenet előtt alakul ki benned. És akkor hirtelen szavakban is rendelkezésedre áll mindaz az információ, amelyet szelle-med e periódusban közölt veled.
Ez a hazatérés pontja. Így lehet a legjobban leírni. Hozzácsatlakozol több dimenziós felfogásod-hoz. Ezen a síkon tagadhatatlan és reális tény, hogy hatalmas, több dimenziós lény vagy. Sokan mozognak más fénytesti síkokon, és azt mondják: „Oh, Istenem remélem, hogy ez valóság!” Ezen a síkon az a csodálatos, hogy felismerheted, hogy a folyamat tényleg reális.
Most az is tudatossá válik benned, hogy bárhol lehetsz, ahol lenni akarsz, és mindent tehetsz,
síkon az a csodálatos, hogy felismerheted, hogy a folyamat tényleg reális.
Most az is tudatossá válik benned, hogy bárhol lehetsz, ahol lenni akarsz, és mindent tehetsz, amit csak akarsz. A kötelességek utolsó maradványai is lehullanak. Minden cselekedetedben a szel-lemed vezet. Úgy cselekszel, hogy nem kell értened az okát vagy az értelmét.
Azt mondod: „ezt teszem, mert így akarom”, és nem ezt: „azért teszem ezt, mert muszáj, vagy mert elvárják tőlem, vagy mert megígértem”. Másokkal való kommunikációd új síkokon működik. Ezt „transz-perszonálisnak” nevezzük. Azért van valakivel dolgod, mert a szellemed hozzá vezet. Beszélsz valakivel, és a szavak a szellemedből, jönnek.
Ezen a fokozaton sokan nem tudják, mit kezdjenek veled, mivel energiameződ teljesen megvál-tozott. Azok a tetraéderek, amelyekhez eddig kapcsolódtak, már nincsenek a megszokott helyükön. Azok az emberek, akik a kényszer, a manipuláció vagy a függőség síkján akarnak összekapcsolódni veled, most nagyon gyorsan eltűnnek az életedből.
Mivel már nem ezen a síkon mozogsz, nem tud-nak ilyen kapcsolatba lépni veled. A szellemeddel vagy összeköttetésben. Nagy nyugalom és ella-zultság áramlik rajtad keresztül, és egy emelkedettebb, tartós eksztázisban élsz. A testedben ma-radsz, és ezen keresztül nyilvánítod ki több dimenziós lényedet.
A fénytest nyolcadik síkján nemcsak tudatodat nyitod meg a dimenziók felé, hanem rálátásod lesz a párhuzamosok valóságokra is. Képes leszel energiáidat több dimenzióban is összehangolni. Kezdetben talán zavaró lesz, de idővel nagyon kellemessé válik.
Minden, amit mondasz, vagy teszel, a szellemedből jön. Ez tökéletesen megváltoztatja a környe-zeteddel való kapcsolatodat. Ezáltal emberi kapcsolataid is nagyon gyorsan átalakulnak. Teljesen új félelmek bukkannak fel: „Fogok még valaha szeretkezni?”, vagy „Lesz még valaha munkám?” A vá-lasz időnként egy határozott „nem!”
A nyolcadik síknak van a legerősebb átalakító hatása. A legtöbb ember nagyon gyorsan végighalad rajta, és közben az az érzésük lehet, hogy megőrültek. Így például rajtakaphatjátok magatokat, hogy hirtelen rímekben, vagy éppen visszafelé beszéltek, esetleg egyáltalán nem tudtok beszélni. Amint megnyíltok az új nyelveknek, és ezek kihatnak energiamezőtökre és sejtszerkezetekre is, le tudjátok fordítani. Az új nyelvek szó szerint a DNS-ig hatolnak. Ezen a ponton szellemetek közli a kódolást. Végbemegy az idegrendszer mutációja is. Idegrendszeretek kissé „felfrissül”, hogy kezelni tudja ezeket az új információs síkokat. Látásotok elhomályosulhat, fületekben olyan hangos zajok keletkezhetnek, hogy nem hallotok rendesen. Fületek és szemetek idegeinek, de minden érzékszer-veteknek sokkal több információt kell feldolgoznia, mint korábban. Időnként zavar lehet agyatok-ban is. Legyetek türelmesek magatokhoz és embertársaitokhoz. Őrizzétek meg humorotokat, mert lesznek nagyon mókás napok is.
A fénytest nyolcadik síkján gyakran előfordul szívdobogás vagy szívritmuszavar is. Ezt a belső, ötödik dimenziós keringési rendszer (a tengelyes rendszer) okozza, amely kibontakozik, és lehet, hogy duális, elektromos impulzusokat küld a szíveteknek. Idő kell ahhoz, hogy a tengelyes- és az idegrendszer funkciói összeolvadjanak, és a szívetek a tengelyes rendszer impulzusai alapján mű-ködjön. A nyolcadik sík valóban izgalmas. Ha a fény közvetítőinek 95%-a a nyolcadik síkon lenne, akkor együttesen bekapcsolódhatnának a csoportszellembe, és teljesen új programot teremthetné-nek a bolygó szolgálatára. Olyan, mintha minden egyed számára egy gyorsforgalmi utat építenének a Forráshoz.

Forrás:Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól



Kilencedik Sík:



A fénytest kilencedik síkján elkezded érteni a hangnyelvet, mivel le tudod fordítani. Azok a geomet-riai formák és minták, amelyekkel szellemedben már eddig is dolgoztál, koherensek lesznek, azaz egy nyelvvé válnak. Néhányatok „hieroglifákat” vagy „morze jeleket” érzékel. Ez mind a hatodik dimenzió nyelve. Szellemed ezeket a nyelveket használja, hogy ötödik dimenziós fénytestedet át-változtassa éteri lenyomatod hatodik dimenziós struktúrájává.
Elkezded megtestesíteni az isteni minőséget. A hetedik dimenziós küszöb elkezd aktiválódni, ami hát- és csípőfájdalmakat okozhat, valamint egy sűrű érzést a medence tájékán. A hetedik di-menziós struktúrák felettes lelkedhez igazodnak. Új Alfa/Omega struktúrák nyílnak meg fizikai tes-ted körül, s ezen keresztül több energia tud beáramlani. A felettes lelkedhez való hetedik dimenziós igazodás miatt az ötödik, és hatodik dimenziós éteri struktúrák úgy koordinálódnak, hogy be tudják fogadni Adam Kadmon új, isteni képét. Ezen a ponton valószínűleg változásokat tapasztalsz tested-ben. Nagyobbnak, vékonyabbnak, vagy vastagabbnak érzed magadat, vagy szárnyaid nőnek. Tuda-tossá válik benned, hogy tested más típusú, mint az emberé, és elkezded integrálni a nem emberi identitásokat emberi identitásodba. Ez nagyon fontos pont léted minden síkja számára.
Már le tudod fordítani a fénynyelveket, és tudatában vagy önmagadnak más dimenziókban is, bármilyen modellről is legyen szó. Azok a kristálystruktúrák is tudatosodnak benned, amelyek min-dent mindennel összekötnek. Egyre kevésbé fog érdekelni, hogy mások mit mondanak rólad. Csak az számít, hogy hogyan tudod kifejezni szellemedet minden lélegzeteddel és lépéseddel. Kit érdekel már, hogy mit mondanak mások? Ők is fel fognak ébredni, és akkor ők is megteszik ezt az utat. Gondolj arra, hogy ebben a folyamatban nincs választás.
Aki inkarnálódott, az mutál.
A hipofízis tovább nyílik, és még több növekedési hormont termel, amely néhány nőnél felborít-hatja az ösztrogénháztartás egyensúlyát. Lehet, hogy kimerültnek, depressziósnak és idegennek érzik magukat. Menstruációjuk rendszertelen lehet, folyásuk is megváltozhat.
A fénytest kilencedik síkja tehát egy nagyon erős változás több dimenziós lényed irányába.
Az a mester, aki te vagy, megnyilvánul most ezen a bolygón. Mi mindannyiotokat mesternek látunk. Mindegyikőtök mester. Azért jöttetek erre a bolygóra, hogy legyőzzétek a szellemtől való elszakadás okozta korlátokat. A játszma most olyan szakaszába ért, ahol megint azzá a hatalmas lénnyé válhattok, akik valójában vagytok. Ha titeket nézünk, akkor létezésetek minden síkján ismerünk benneteket. Alig tudjátok elképzelni, mekkora energiába és erőbe kerül, hogy ilyen korlátok között tartsátok magatokat. Most senkinek sem kell lezárnia magát. Engedélyt és támogatást kaptok arra, hogy isteni mivoltotokat kifejezzétek.
A kilencedik sík elején egy erőteljes emelkedés zajlik le. A harmadik, a hatodik és a kilencedik síkon jelentős újraértékelés zajlik le bennetek. A kilencedik síkon a legnehezebb ez, mivel már jelen van a szellemnek történő legerősebb odaadás. Észre fogod venni, hogy már egyáltalán nincs ellenőrzésed személyes síkjaid felett. Megérted, hogy most már mindig egy isteni eszköz vagy. „Cselekvő szellem” vagy. A szellemed határozza meg, hogy mennyit keresel, hogy milyen területen dolgozol, ha egyáltalán dolgozol. A szellemed mindent megtervez számodra: isteni eszközzé váltál. Ez az ego feloldódása, az ébredés kapujának utolsó lépcsőfoka.
Ez egyszerre lehet a legeksztatikusabb és a legfájdalmasabb élmény is. Legtöbbőtök életeken át dolgozott azon, hogy eljusson ide. És amikor végre ott állsz a kapuban, elfog a félelem. A kapu mö-gött létező eksztázist nem lehet szavakkal leírni. Éppen egy emberi testen keresztül üzenek, de mégis mindig ebben az eksztázisban élek. Soha nem szakadok el a Forrástól: én vagyok a Forrás! Ez vár mindegyikötökre. De oda kell adnotok magatokat létezésetek mindegyik síkjának. A fénytest kilencedik síkján van ez az odaadás és az eksztázis.
Egy másik síkról nézve az úgynevezett „szabad akarat” illúzió. A fénytest kialakulási folyamatá-nak fontos része az illúziók teljes megszüntetése, mert ez jelenti az „én-magam” (ahogy ezt érted) végső elengedését. Felfogásunk szerint érzelmi, mentális és spirituális testeid kizárólag a szellem eszközei, és nincsen saját tudatuk. Az az elszakadás illúziójának része, hogy az ego ellenőriz. Ez a mi nézőpontunk, és teljesen rendjén van az is, ha nem értesz velünk egyet. Jelenleg legtöbben közüle-tek a kilencedik fénytesti síkon van, és szellemetek egyre inkább a felébredés kapuja felé sodor ben-neteket. Már tapasztaljátok identitásotok és megszokott gondolatmeneteitek feloldódását. Enged-jétek megtörténni. Adjátok át magatokat. Csak az ellenállás fáj.
Kövesd szellemedet minden lélegzeteddel és minden lépéseddel. Éld meg itt nagyságodat, és mindig ott leszel, ahol lenned kell, azokkal, akikkel lenned kell, és mindig csak azt tedd, amit a MOST pontodban tenned kell. Kihullanak a túlélési félelmek, mivel már nem lesznek fontosak. Ha kinyilvánítod azt, aki vagy, és azt, amit itt kell csinálnod, akkor kis illúzióid elvesztik fontosságukat és realitásukat. Előjöhetnek ugyan még félelmek, mivel továbbra is ebben a világban élsz, de már képes vagy figyelmen kívül hagyni őket. A harmadik, a hatodik és a kilencedik fénytesti síkon kilépsz az általános realitásból. Ha mégis visszalépsz, akkor fájdalmasnak fogod érezni.
A harmadik, a hatodik és a kilencedik síkon érezni fogod, hogy egészen újfajta fényt sugárzol ki. Szemed nagyon tiszta lesz, és más fényű lesz, mint a többi emberé. Az emberek azt mondhatják neked: „Boldognak nézel ki.” Gondolj arra, hogy az emberek nagyon félnek az odaadástól. Válaszolj így nekik: „Habozás nélkül a szellememet követem. Ezért vagyok feltöltődve eksztázissal és öröm-mel. Azt javasolnám neked, hogy te is ezen az úton járj.” Tényleg ez a legegyszerűbb, amit mond-hatsz.
Néhány ember körül vannak olyanok, akik a „mi lesz ha ...” szindrómába rekedtek bele. „Mi lesz, ha bekövetkezik a pólusváltás, és mindenkinek a Plútóra kell mennie?”, vagy „Mi lesz, ha Budapest egy tengerparti várossá válik?”, vagy „Mi lesz, ha földönkívüliek fognak ellenőrizni bennünket, és végül felfalnak?” Ilyen szörnyű „mi lesz, ha” magatartással vagy körülvéve, és időnként bizonyos emberek „kiborulnak”. Maradj meg saját középpontodban, és pontosan tudni fogod, mit mondj nekik.
A fénytest hetedik síkján sok embernek az az érzése, hogy már holnap felemelkedik. Eljön Ashtár, felvesz a hajójára, és elvisz. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat épül ki a testi éned és a fénytesti éned között. Lineárisan tekintve ez az éned a fénytestedben egy jövőbeni éned. Ezért van az, hogy úgy érzed, rendbe kell hoznod az életedet. Kimondod azokat a dolgokat, amit mindig is ki akartál mondani, és megteszed azt, amit mindig meg akartál tenni.
A nyolcadik síkon az is világossá válik számodra, hogy itt fogsz maradni. Életed értelmének egy egészen új érzése tölt el. Megérted, hogy van valami elintézni valód, és örülni fogsz neki.
A nyolcadik szinten már nem fogsz ki- és belépni testedbe. Látunk olyan fényközvetítőket, akik kapcsolatban állnak több dimenziós valóságukkal, de soha sincsenek igazán a testükben. Ezért folytonosan ki- és belépkednek. A nyolcadik síkon megérkezel a testedbe. Sokkal nyugodtabbnak és összpontosítottabbnak érzed magadat, mint eddig, és tudod, hogy nem őrültél meg. És minél inkább megtestesí-ted nagyságodat, annál inkább „emelkedettebbé” válsz. A kilencedik síkon már annyit testesítesz meg nagyságodból, hogy figyelemreméltó emberré válsz.
A fénytest nyolcadik síkján felsőbb csakráid már nyitottak, és jól működnek. Spirituális tested már egy egységes energiamezővé olvadt össze érzelmi és mentális testeiddel. Nyolcadik csakrád sablonjai helyre igazodnak, és energiameződ elkezd egy újfajta módon működni. Összekapcsolódsz felettes lelkeddel, és az lesz az érzésed, hogy össze vagy kötve a szellemeddel.
Ha a kilencedik és a tizedik csakrád tovább nyílik, akkor megnyílik a tizenegyedik és a tizenkette-dik csakrád is, és összekapcsolódsz krisztusi felettes lelkeddel. Lényed krisztusi szintjéről kezdesz el cselekedni. Kezdetben még ki-bejárkálsz ide, és kicsit furcsán érzed magadat, ha ide-oda ingázol az isteni szeretet és igazság, valamint a kicsi fontoskodó idióta között. De ez hamarosan elmúlik. Egy idő után, amikor már átlépted az ébredés kapuját, mindig a krisztusi síkról kiindulva fogsz cseleked-ni. És ez lesz a te utad. Egyesek a VAGYOK jelenléttel fognak összekapcsolódni. És amikor egyszer majd a fénytest tizedik vagy tizenegyedik síkján isteni mivoltod síkjairól kiindulva kezdesz el csele-kedni, akkor nagy erőfeszítésedbe fog kerülni, hogy még embernek nézz ki.
A kilencedik síkon olyan állapotokat érsz el, amit még soha. Megtapasztalod saját valóságod lét-állapotát, feltétel nélküli szereteted létállapotát, fényed és erőd létállapotát. Ezt az állapotot „hár-mas lángnak” hívjuk, és minden ember szívében ott van. Ez a láng minden dimenzióval rezonál.
A fénytest kilencedik síkja vége felé beindul egy valószínűleg erőteljes emelkedés. Egód feladása már mögötted van. Ennek a felemelkedésnek különösen erős átalakító hatása van: valószínűleg elkezdesz fényt sugározni.
A fénytest utolsó három síkját „spirituális síkoknak” nevezzük. Energiamezőid már teljesen egye-sültek. A tizennegyedik csakráig minden csakrád nyitott, és lényed mindegyik síkjával összekapcsolódsz krisztusi felettes lelkeddel. Ezenkívül már a VAGYOK jelenléttel is összekapcsolódtál.
Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése