2014. augusztus 3., vasárnap

FÉNYTEST,- A FÉNYTEST KIALAKULÁSÁNAK 12 FOKOZATA----A fénytest hetedik síkja

Ezen a síkon lépsz be a fénytest érzelmi fokozatába, és arra összpontosítasz, hogy minél mélyebben megnyisd a szívedet. Ha ez megtörténik, akkor érezni fogod a bolygóval való egységet, mintha szerelmes lennél a Földbe: „Megörülök, ha nem ölelhetem meg ezt a fát. Egyszerűen muszáj átölel-nem.” A hetedik síkon játékosság fejlődik ki benned, cselekedeteid kissé gyermekiek lesznek.
Ha érzelmi testedben blokkok vannak, akkor most fognak előjönni. Ha ugyanis elkezded kifejezni nagyságodat és isteni lényedet, akkor mindennek fel kell oldódnia, ami ezt gátolja. Van, aki élvezi ezt, van aki nem. Attól függ, hogy mentális tested fojtogat-e még. Ha a mentális tested szinkronban van, akkor az elengedés általában gyorsan és könnyedén zajlik le.
Észre fogod venni, hogy érzelmesebb vagy, mint korábban. Ha olvasol sírsz, ha mérges vagy kia-bálsz, és ha vidám vagy nevetsz. Kifejezed az eksztázist. Kifejezel minden érzelmet, ami érzelmi testedben éppen áramlik. Elkezdesz a MOST-ban cselekedni, jobban, mint eddig valaha. Meglátod, hogy mentális tested a karma játszmában a jövőben a „mi van, ha”-ban él. Érzelmi tested a múltban él, és a régi élmények aktiválják. Így aztán ritkán élsz a jelenben. A fénytest hetedik síkján elkezded megélni a MOST-ot. Energiamezőidben már elegendő szinkronitás zajlott le, így egyre hosszabb ideig tudsz a jelenben élni. És ez nagyon jó érzés.
Amikor az érzelmi test ledobja régi mintáit, ez azt is jelentheti, hogy sok emberrel tisztáznod kell a kapcsolatodat, esetleg le is zárni. Mivel a mentális testedből elengedted a realitás régi képeit, most pedig az érzelmi test blokkjait kell. Ez azt is jelentheti, hogy másokkal való kapcsolataid na-gyon gyorsan változnak. A hetedik, nyolcadik és kilencedik síkon kapcsolataid olyanná fejlődnek, amit „transzperszonálisnak” nevezünk. Ez azt jelenti, hogy nem a személyes ragaszkodáson alapul-nak, hanem szellemed vezet, ha egy bizonyos időben egy bizonyos személlyel együtt kell lenned.
Ez a kapcsolatok egészen új formája.
Ha a fénytest kilencedik síkján vagy, akkor általában így fogsz élni. Néha hidegnek tűnhetsz má-soknak, mivel nem fogsz ragaszkodni, ezért intenzitásod is csökken. „Nem tudlak manipulálni, nem tudlak megkötni.” Néhány embert ez nagyon bosszant. Ez természetesen a fénytest kialakulásának része: a karmikus kapcsolatok átalakulnak nem karmikussá, azaz a szellemen fognak alapulni.
A fénytest hetedik síkján a szívcsakra még jobban megnyílik, és egy mélyebb funkcióra lesz képes. Sok embernek fog fájdalmat érezni mellkasában, de nagyon valószínű, hogy nem angina pectorisról lesz szó. Ez a fájdalom nem olyan, mint egy szívrohamé, mivel inkább a test közepén van, és kifelé sugárzik. A szívcsakra kapuja nyílik meg. Ha meditatív állapotban vagy, és több dimen-ziós akarsz lenni, akkor csak a saját szíveden keresztül kell menned.
Ezen a bolygón van a szívcsakrának egy membránja, amit az „Éden kapujának” nevezünk. Mind-nyájan ismeritek Ádám és Éva történetét, akiket kiűztek az Édenből. Egy angyal állt lángoló karddal a kapu előtt, hogy ne tudjanak bemenni. A szívcsakra membránja ez a kapu, és abban akadályoz meg, hogy több dimenziós legyél. Ami természetesen azt jelenti, hogy a játszma tovább folyik. Semmi sem juthat túl az asztrális síkon, ami a fizikai síkon történik, így nem tud kihatni a magasabb síkokra sem. Ez azért lehetséges, mert a szívcsakra egy része be van zárva, így nem élhetsz meg több dimenziós tapasztalatokat. Ez a membrán most kinyílik minden emberben ezen a bolygón. A szívcsakra megváltoztatja funkcióját, és egyre mélyebben megnyílik. A szívcsakrádon keresztül utazhatsz minden dimenzióba, mivel ezek benned léteznek. A szívcsakra feladata megváltozik, és átveszi más csakráktól a főszerepet.
A csakrákat legtöbbször forgó kúpoknak írják le, amelyek a középpont felé beszűkülnek. De ezek is megváltoznak. Először gömbformájúak lesznek, és egyszerre fognak minden irányba sugározni. És ha a szívcsakra átveszi a főszerepet, akkor mindegyik megnyílik, és a csakrák összeolvadnak egy egységes csakrává, egy egyesült energiamezővé. Ez csodálatos érzés. Fénytested kialakulását azzal tudod, segíteni, hogy elvégzed az egyesült csakrák gyakorlatát. (Lásd a könyv végén.)
A csakrák egyesülésének elősegítésével támogatod az érzelmi, mentális és spirituális testeid ösz-szeolvadását is. A fénytest hetedik síkján a csakrák egy eddig még meg nem tapasztalt egyesülési állapotot fognak átélni. És ha hirtelen túlélési félelmek, vagy blokkolt érzelmek törnek rád, akkor tudni fogod, hogy ezek a mezőid kiestek az egységből. A félelmek csak illúziók, annak ellenére, hogy nagyon is reálisnak érezheted. Nem kell mást tenned, mint egyesítened csakráidat és energiamezőidet, s engedned, hogy eltűnjön a félelem.
A csakrák egyesülése valóban fontos a fénytest szem-pontjából, mert ez teszi lehetővé a nagy energiamennyiségek kezelését a fizikai testben is, minden-féle károsodás nélkül.
Lesznek pillanatok, amikor megtapasztalod a nagyobbik részedet, és ha nem vagy az egyesült energiameződben, akkor úgy érezheted, mintha 400 Volt feszülne a testedben, bár csak 20 Voltot tudsz elviselni. Ha alkalmazod az egyesített csakrákat, akkor ez nem fog előfordulni. Bármilyen energiamezőt el tudsz majd viselni minden síkon.
A fénytest hetedik síkján megnyílik, a hipofízis és a tobozmirigy is, és lehet, hogy nyomást fogsz érezni a homlokod mögött, vagy hátul a fejedben. Amikor a hipofízis a legmagasabb szinten műkö-dik, nem fogsz sem öregedni, sem meghalni. Ezért az emberek a fénytest hetedik síkjától kezdve valóban fiatalnak néznek ki. Arcod energiája megváltozik, és eltűnnek a ráncok. A tobozmirigy több dimenziósan dolgozik. Gyakran előfordul egy éles fájdalom fejed felső részében. Többségében hal-lottatok már a harmadik szemről. De van egy negyedik is, a fejtetőn. Ennek a feladata a több dimen-ziós látás. Pontos helye az a puha hely, amely a legtöbb embernél nem keményedett meg teljesen. (Valószínűleg a kutacsokról van szó. - a ford.) Néhány embernek könnyen megnyílik ez a szeme, ha eljön az ideje. Mások érezhetik úgy, hogy megnyílna, de valami akadályba ütközik. Itt az étertest egyik struktúrájáról lehet szó. Ha ez eltávozik, akkor megnyílik a negyedik szem.
Meglehetősen szokatlan tapasztalataid lesznek. Lehet, hogy tudatosan fogod érzékelni magadat más dimenziókban, vagy tudatosan érzed, hogy egyszerre több testben is jelen vagy a bolygókon. Ezt „kísérő körülményeknek” nevezzük. A legtöbb embernek tizenkettő másik teste is van ebben a párhuzamos világban, ezen a bolygón. És ezek az életek alapvetően mások, mint amit éppen élsz. Tehát tudatosabbá válik a többi testben való életed is. Amikor ez megtörténik, akkor legtöbben azt hiszik, hogy egy előző életükre emlékeznek, ami részben igaz is. Legtöbbször mégis saját magukat tudatosítják ebben a párhuzamos realitásban. Sokan inkarnálódtak közületek bálna vagy delfintest-be. Lehet, hogy olyan látomásod van, hogy vízben vagy, vagy áramlást érzel a testedben, vagy a tested körül, amit egyébként emberi formádban nem érezhetnél. A delfinek és a bálnák természete-sen más, egyéni lelkek, de ők is a fényt közvetítik. Ők a bolygó csoportszellem¬rácsát testesítik meg.
A fénytest hetedik síkján a legtöbb lény általában a negyedik dimenziós tudattal cselekszik.
„Nemcsak, hogy felemelkedem, hanem még meggyógyítom a bolygót és ezeket a kis butákat is. Mindenkit a fénybe emelek, és megmentelek saját magatoktól, a karmátoktól és a sötét hatalmak-tól!” A fénytest hetedik síkján lévő embereknek gyakran van gyógyítói vagy ébresztői identitásuk, vagy úgy érzik, hogy meg tudják menteni magukat, vagy a bolygót. Ők tulajdonképpen cselekvő, karmikus monádok. Eltart egy darabig, amíg rájössz, hogy számos részed még mindig dualitásban él. Feltételezned kell tehát, hogy a bolygó, vagy az emberek betegek, hogy meg tudd gyógyítani őket. Vagy azt feltételezed, hogy elvesztek, hogy meg tudd őket menteni, vagy azt, hogy nem tuda-tosak, hogy fel tudd ébreszteni a tudatukat.
A hetedik síkon fejlődik ki benned az a tudás, hogy minden lény, hatalmas, több dimenziós mes-ter. Lehetnek az Istent, vagy a korlátokat kutató mesterek. De minden esetben mesterek. Minden személy pontosan azt teszi, amit tenni kíván. Egy olyan embernek, aki egész életében mindenkit támogatott és védett maga körül, ez a tudás felszabadító hatású lehet. Ennek a felismerésnek a birtokában hirtelen meg tudják engedni másoknak, hogy éljék a saját életüket.
Ez az a szakasz, ahol a legtöbb lény hihetetlen spirituális jelentőséget tulajdonít magának, vagy spirituális büszkeséget fejleszt ki magában. A fizikai testben mély szégyenérzetbe és bűntudatba foglalva vannak az Istentől való teljes elszakadás realitásának képei. Ha az emberek megsejtik, hogy kik is valójában a többdimenziós síkokon, anélkül, hogy ezt integrálnák fizikai testükbe, meg fogják próbálni letagadni a realitásnak ezeket a képeit. Megpróbálják a „helyes” spirituális dolgokat mon-dani, „helyesen” táplálkozni, s közben elnyomják magukban vagy másokban azokat a képeket, ame-lyek nem felelnek meg ennek az elképzelésüknek. A mentális test megszokta, hogy formákat és szabályokat kell betartania, és nagyon keresi azt a formát, amellyel a szellemet követheti.
A spirituális gőg a mentális test védekezési reakciója a fizikai testben elraktározódott szégyen és méltatlanság érzésével szemben. „Én spirituálisan fejlettebb vagyok, (mint te). Én egyike vagyok a 144 000 kiválasztottnak (de te nem). Jövő vasárnap megvilágosodom (te pedig nem). Én a mennyor-szágba jutok (de te nem).” A spirituális gőg természetéből adódóan kizár másokat.
Azok, akik spirituálisan nagyra tartják magukat, gyakran a teljes kimerültségig megpróbálják „megtéríteni” az embereket. Csak a „legjobbat”, a „legemelkedettebbet” és a „legfejlettebbet” akar-ják elfogadni. Egy ilyen személy egy, az övétől eltérő véleményt, vagy értelmezést, amit nem ért, gyakran mesteri mivolta elleni támadásnak fog fel. Ezt zsémbeskedő elégedetlenséggel és bűntu-datkeltéssel fejezi ki: „Nekem volt ez a csodás látomásom, és ha rám hallgatnál, akkor végre tudnám hajtani isteni megbízatásomat. Csakis a te hibád, hogy én nem élhetem meg a Paradicsomot már ezen a földön.” „Hiányosságod tudata blokkolja az isteni áramlatot. Csak a te hibád, hogy nem tud-lak meggyógyítani.” „Miért teremtetted ezt magadnak? (Tagadd le, ami valójában történik, hogy nyugodt lehessen a lelkiismeretem. Tehát csak magadat okolhatod mindenért.)”
A spirituális gőg és beképzeltség az ego erős védelmi reakciói. Amikor a szellem egyre jobban ki-nyilvánítja isteni és több dimenziós mesteri lényedet, akkor mentális és spirituális testeid ezt szemé-lyes valóságként akarják átölelni, és ragaszkodnak hozzá. A fizikai test alig veszi figyelembe a lelep-lezést, vagy nem hisz benne. A hetedik, nyolcadik vagy kilencedik síkon mindenki belekerül egy idő-re ebbe a védekezési reakcióba.
A fénytest hetedik síkján sokan a mániás depresszió mintájába esnek. Egyszer azt mondják: „Is-teni, több dimenziós lény vagyok!”, és a következő percben pedig kicsinységüket nyilvánítják ki: „Nekem semmi sem sikerül!” És a több dimenziós egység, valamint a fizikai testben még elraktáro-zott elszakadtság érzése között ingáznak. Az a paradoxon, hogy egyrészről hatalmasak vagyunk, másrészről pedig korlátozott fizikai testünk van, nem más, mint egy csoda. A két szélsőség közötti ingázás kísérlet a paradoxon feloldására. Ez így nem működik. Engedd, hogy egyszerre lehess mind-kettő. A hetedik sík vége felé, de legkésőbb a kilencedik síkon az emberek elkezdik megérteni ezt a folyamatot, és a paradoxon középpontjában eksztázisnak élik meg az életet.
Elkezdted követni a szellemet. A hetedik síkon érezni fogod, hogy behozod a lemaradást. Elkezdesz a mindennapi életben szellemedből cselekedni. Meg fogod állapítani, hogy a túlélési félelmek jönnek-mennek. Vannak napjaid, amikor gyermeki vagy, és minden jól megy, és vannak olyan nap-jaid is, amikor beleragadsz a túlélési félelmek mocsarába. Úgy érzed, mintha két éned lenne. Mialatt ezt a fénytesti síkot éled, meg fogod állapítani, hogy életedből kihullik a dualitás, és egyre többször éled meg az eksztázist. És azt is látni fogod, hogy tudsz működni ebben az állapotban is.
A mentális test egyik legnagyobb félelme ebben az átmenetben: „Ha több dimenziós lény leszek, akkor nem fogok tudni működni a fizikai síkon”. Érzed, hogy egyre hosszabb ideig vagy tudatában önmagadnak más dimenziókban és más testekben ezen a bolygón. Ez rendben is van. Jól tudsz mű-ködni ebben az állapotban, csak egy kis gyakorlás kell hozzá.
Egyre inkább aktív leszel. Érzékelési képességed megváltozik, és meditációban más dimenziók-ban is érzékeled magadat. Lehet, hogy más testekben is megtapasztalod magadat ezen a bolygón. Lehet, hogy lesznek olyan pillanatok, amikor annyira a MOST-ban vagy, hogy egyszerre vagy min-den MOST-ban, és a szimultán időben tartózkodsz. Nagyon izgalmas, ha ez megtörténik, mivel ez-által tudatába kerülsz mindannak a lehetőségnek, amit teszel. Látod, ahogy ezek az erővonalak kifutnak belőled. Tudatosabbá válik benned másokkal való kapcsolatod, és világossá válik, milyen mély kapcsolatban vagy minden pillanatban a szellemmel.
Többször tapasztaltuk már azt az uralkodó érzést a hetedik síkon, hogy: „holnap felemelkedem, és elmegyek innen”. Már összekapcsolódtál több, felemelkedett részeddel, a jövőbeni önvalód ré-szeivel. Ez segít a könnyebb előrejutásban. Ránézel minden dologra az életedben, és rájössz, hogy mi fontos igazán: „mivel hamarosan úgyis elmegyek innen, azt csinálhatom, amit akarok. Még örül-hetek is neki. Még azt is tehetem, amit a szívem akar.”
Megtanulod, hogy mit akar a szíved, és mit szeretnél igazából tenni. Amikor belépsz a fénytest nyolcadik síkjára, akkor meg fogod érteni, hogy mindez közvetlen kapcsolatban áll isteni feladatod-dal ezen a bolygón, és te is a terv része vagy. A nyolcadik síkon tudatosodik benned: „Csak egy kis időre vagyok itt, és még nagy út áll előttem”. Mélyebben fogod megérteni a szolgálatot és a felada-tot, és mindent meg akarsz majd tenni, hogy a fénybe segítsd ezt a bolygót.


 
Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése