2014. augusztus 3., vasárnap

FÉNYTEST,- A FÉNYTEST KIALAKULÁSÁNAK 12 FOKOZATA----A fénytest 10-11 síkja

Ezen a síkon fejlődnek ki avatár képességeid. Ez azt jelenti, hogy ott lehetsz ahol és amikor akarsz. Ezen a síkon teljesen tudatában vagy annak, hogy egy vagy a forrással, és teleportációs, apportációs és manifesztációi képességeid lesznek. Ha a Minden-Ami-Van vagy, akkor mi nem vagy? Te vagy az univerzum, amelyet saját képeid és realitásod szerint alakíthatsz. A fénytest tizedik síkján feladsz minden kapcsolódást, és nagyságodból kiindulva cselekszel, abból, amit isteni énednek nevezünk. Érzed, hogy mindennel össze vagy kötve. Nincsen egyetlen lehulló falevél sem, aminek ne lennél tudatában, mert te vagy a bolygó tudata. Szeretnénk, ha pontosan megértenéd, mit jelent ez: az érzékelésnek ez a síkja a legmélyebb emberi tudat útja, és az emberi genetikus tudat útja is. Mindezt integrálnod kell a fizikai síkon is. Senki sem fog odafenn az éterben repdesni, mindent ide kell le-hoznotok.
Ha összekapcsolódsz a felettes lelkeddel, akkor a kettős tetraéderek oldalai kicserélődnek, és egy egységes energiamezőből cselekszel. A geometriai alakzatok egy kettős hélix formában mozognak. A jelenlegi karma játszmában csak egy kettős DNS szál van. A fénytestben azonban hármas (vagy még több) DNS szál van. Tested egy ötödik dimeriziós szálat formál meg a középpontban, és elkez-ded létrehozni az ún. Merkabát. A Merkaba héberül „kocsit” jelent.
A Merkaba egy kristály fénystruktúra, amellyel teljes lényeddel tudsz téren, időn és dimenziókon keresztül utazni. Ennek saját tudata van. Lehet, hogy más forrásrendszerekbe utazol vele. A mi perspektívánkból a fénytest kialakulásának folyamata csak része egy nagyobb folyamatnak. Minden síkot és dimenziót összeolvadva látunk ennek az univerzumnak a forrásával, ami szintén össze tud olvadni más forrásrendszerekkel, és így tovább, addig, amíg minden Eggyé olvad össze. Ez egy hatalmas program.
A mi nézőpontunkból szemlélve nincsen szebb és csodálatosabb, mint az az isteni kifejeződés, amit a Forráshoz való visszatérés során fogtok megvalósítani. Néhányatok számára ez visszatérés ehhez a forrásrendszerhez. ehhez a forrásrendszerhez. Mások egy másik forrásrendszerhez fognak visszatérni. Ezek a lények most itt vannak, hogy bekapcsolódjanak abba az időbe, amikor miden összeolvad egymással. Néhányatok azért van itt, hogy segítsen a bolygónak a fénytest elérésében. Mások a következő síkon fogják segíteni a bolygót, stb. Egész dimenziórendszerek felemelkedéséről beszélünk.
A Merkaba kristályos fény struktúráját saját energiamezőitekből építitek fel, szellemetek vezeté-sével. Három különböző tengelyről beszélünk, amelyeknek eltérő feladatuk van: az angyali funkció, a tértestvériség, vagy a földönkívüli funkció és a felemelkedett mesterek funkciója. Ezek mind öszszeillenek. Ha eljön a felemelkedés ideje, akkor a tértestvériség az energiamezőtökben felépült Merkabákat egyesíteni fogja, hogy összefogja a bolygó körül, és ezzel építse fel a bolygó fénytestét. Ők szó szerint azt a járművet építik fel, amivel a bolygó felemelkedik majd. A Föld kiemelkedik majd a harmadik dimenzióból, és ez a dimenzió összetörik.
A felemelkedett mesterek tengelye átveszi a vezetést és a navigálást.
Az ő feladatuk az, hogy a koordinátákkal dolgozzanak, hogy ez a naprendszer átalakulhasson egy több csillagból álló rendszerré. Sok angyal vesz fel fénytestet, de lesznek olyanok is, akik visszatérnek a tiszta energiaformába. Energiánk a folyamat tüzelőanyaga. A fénytest tizedik síkján elkezdesz tudatosan a saját tengelyednek megfelelően dolgozni. Megvan bennetek minden DNS kód, hogy teljesíthessétek ezt a funkciót. A szellemed dönti el, hogy a folyamat melyik részében veszel részt.
A tengelyek közül egyik sem „fontosabb”, „jobb”, vagy „fejlettebb”, mint a másik. Teljes energiáddal játszd el a szerepedet.

Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól
 
A Fénytest tizenegyedik síkja


Felépítetted Merkabád struktúráját, és most eléred a fénytest tizenegyedik síkját. Ezen a ponton döntöd el, hogy fénytestben maradsz, hogy felemelkedj a bolygóval együtt, vagy a bolygó előtt akarsz felemelkedni, és védelmének része kívánsz lenni, vagy tiszta energiává akarsz átalakulni. Ezt most kell eldöntened, mivel a tengely- tonális vonalak révén össze vagy kötve a magasabb dimenzi-ójú Merkabával.
A tengely-tonális vonalak megtestesült fénytested részei, és összekötnek más csillagrendszerek-kel és univerzumokkal. Ezek a vonalak az akupunktúrás meridiánok mentén helyezkednek el, és az ún. „forgáspontokon” keresztül kapcsolódnak fizikai testedhez. Fénytested struktúrája sok fényvo-nalból áll, amelyek keresztezik egymást, s ebből csodálatos geometriai struktúrák jönnek létre. Mu-tációd során felépült egy teljesen új, ötödik dimenziós keringési rendszer. A tengely-tonális forgás-pontokon keresztül megújultak a sejtek, és a molekulák szintjén új struktúrájuk alakult ki. Szellemed teremtette ezeket a struktúrákat a fénytest síkjai révén, és ezzel felkészítette fizikai testedet arra, hogy befogadd a nagyobb Merkabát. A fénytest tizenegyedik síkján ezek a struktúrák szilárdan van-nak rögzítve, és teljesen aktívak.
Talán észrevetted, hogy az idő felgyorsult. Addig gyorsul, amíg szimultán nem lesz. Váltakozva lesz tehát olyan tapasztalatod, hogy egyszerre vagy mindenhol (szimultán idő), és aztán ismét a megszokott időben találod magadat. Hozzá fogsz szokni ehhez a váltakozáshoz. Amikor az embe-rek többsége a tizenegyedik síkon lesz, akkor a bolygó már nem a lineáris időben lesz, hanem szi-multán időben. Örülni fogsz, amikor látod, hogy az „előző életek” csak egy vicc volt: vannak még életeid ezeken a rezonanciákon.
Mindig, amikor valamelyik párhuzamos létben a fény mellett döntesz, ez kihat minden egyes éle-tedre, amit valaha is éltél. Mindegyikre! Az a személy, aki a fény mellett dönt, ezzel az egész bolygót befolyásolja időn és más párhuzamos léteken kívül. Ebbe a párhuzamos létbe jelenleg hét-nyolc millió fényközvetítő inkarnálódott. Mit gondoltok, mennyi sikerük lesz?
Mit gondoltok, mit tudnak ők elérni? Mindent! Amíg a szellemet követitek.
Közvetlenül isteni énetekből cselekedtek, és ott nincs elszakadás. Emlékezz arra, hogy az alsóbb síkokon hogyan követted testeddel és lelkeddel a szellemet. Most behoztad a lemaradást! Van még ugyan egy kis fejfájás és influenza, de megéri.
Amit a legszívesebben tennél, az a te kulcsod az isteni terv megnyilvánulásához. Sokatoknak egészen különleges képességei és érzékelése van, hogy segíteni tudja a bolygót. Lehet, hogy az intergalaktikus diplomácia, új családstruktúrák, új kormányzási formák specialistája, vagy esetleg különösen igazságosan tudod elosztani a táplálékot és nyersanyagot globális szinten. De az is lehet, hogy új társadalmi formák kifejlesztésében, új spirituális rituálék létrehozásában, új a fényen alapuló technológiák kidolgozásában, vagy új művészi kifejezésmódban veszel részt.
A fénytest tizenegyedik síkján belső képeid teremtik meg a mennyet ezen a földön, és kifejezed szellemed eksztázisát.Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltólNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése