2013. december 27., péntek

Hogyan emeld az életedet? Jótanácsok mind a 12 jegynek

Vannak helyzetek az életben, amikor megakadunk, és hiába várjuk a megoldást, vagy nem úgy sülnek el a dolgok, ahogyan szeretnénk. Máskor pedig, csak várjuk, hogy az életünk jobb legyen, és persze, nem történik semmi lényeges. Vajon mi kell a változáshoz? Ezekben a bizonytalan, nehéz napokban, jól jöhet, ha tudjuk, milyen lehetőségeket ad a születési Nap-jegyünk.

 KOS – Áldozd fel végre a régi elvárásokat, eszméket, és lépj tovább! Meglehet, nagyot kell változtatni a gondolkodásodon, vagy életed irányán azért, hogy megoldást találj a helyzetedre, de ez visz előre, és hamar bebizonyosodik, hogy megérte! Áldozatodból áldás születik. Bátran nézz szembe önmagaddal, és lásd meg, hogy minden akadály csak benned létezett. Kezdj mindent újra! Indulj el!

 BIKA – Ideje megvalósítani mindazokat az ötleteket és terveket, amelyeken eddig csak gondolkodtál. Bármit is szeretnél, az egyetlen lehetőség arra, hogy előre juss, ha tényleg megteszel, létrehozol dolgokat, illetve, ha stabilizálod és biztossá teszed azt, amit már megteremtettél. Bátran ültesd át a gyakorlatba, az anyagba a vágyaidat! Élvezd az életet, és annak minden örömét birtoklás nélkül, hiszen ami valóban a tied, azt senki nem veheti el tőled! Teremts biztonságot!

 IKREK – Mondd ki a fontos dolgokat, fejezd ki nyíltan és érthetően az érzéseidet, a véleményedet! Beszélj világosan, hogy a másik is tudja, mit akarsz, mit gondolsz! Nem csak önmagadat, a társadat, a másik embert is meg kell értened. Te képes vagy meglátni azt, hogy mi a közös az emberekben – hiszen minden különbség csak látszólagos, ám ha a szíveddel nézel, és megértő vagy, akkor megláthatod a lényeget. Jegyezd meg: gyűlölni valakit, csak addig tart, míg meg nem ismered őt igaz mélységeiben!

 RÁK – Az otthon nem csak kívül van – belül is meg kell teremtened. Találj önmagadra, és légy hű magadhoz! Szűrd meg, hogy mit fogadsz el a világtól, a többi embertől, és mit nem. Senki véleményétől nem kell függnöd, hiszen a tiedtől sem függ senki. Gondoskodj többet érzelmi életedről, tegyél olyan dolgokat, amiket szeretsz! Dönts úgy, ahogy neked tetszik! Légy önmagad!

 OROSZLÁN – Tanulj a múlt tapasztalataiból, és láss tisztán! Meglehet, eddig függönyt húztál a szemed elé, hogy ne kelljen szembesülnöd a valósággal, és önmagaddal, a sérelmeidet pedig másokra hárítottad. Ám ha arra törekszel, hogy világosan lásd a problémákat, akkor a megoldás máris ott lesz előtted. Vedd a saját kezedbe az életed irányítását! Ne másokban keresd a hibát – önmagadon uralkodj, és alakítsd te úgy az életedet, hogy igazán teljesnek érezhesd magad! Szeresd önmagad – feltételek nélkül!


 SZŰZ – Szeretnéd learatni a sikereket? Akkor rakj végre rendet magadban, és az életedben! Minden eredmény egy munka eredménye, tehát meg kell érte dolgozni, és ez a munka lehet belső, lelki és szellemi, vagy külső, gyakorlati erőfeszítés. A céljaid elérése azonban kárpótol, és kiteljesít. Javítsd meg, ami elromlott, hozd helyre a kapcsolataidat, és a lelkedet! Ideje, hogy jobban megbecsüld a munkát.

 MÉRLEG – Ismerd fel, hogy nem jutsz előbbre a halogatással, csak a saját idődet pazarolod. Dönts most! Minden megoldás már ott van benned, csak a döntést kell meghoznod. Ítéld meg helyesen a kapcsolatokat és az adott helyzeteket! Bizonytalanságod csak a felszínen van – mélyen belül pontosan tudod, mit tehetsz, a céljaid érdekében. Teremts egyensúlyt, békülj ki, alkoss, hozd újra harmóniába kapcsolataidat! Idővel rájössz: a valódi szépség nem kívül – hanem belül rejtőzik.

 SKORPIÓ – Változz, és változtass! Bármilyen helyzetben is vagy, a válaszokat nem a felszínen, nem kívül, hanem magadban fogod megtalálni. A megoldáshoz át kell alakulnod. Nem másnak – neked, magadnak. Teremts biztonságot a lelkedben, légy stabil! Ha kell, küzdj meg bátran önmagaddal, és győzd le magad! Bármi is történt a múltban, te is akkor érzed jól magad, ha szeretsz, és ha szeretnek. Szeress nyíltan és őszintén!

 NYILAS – Ideje elfogadni a tanításokat, a felsőbb, égi irányítást, és azt, hogy a sors igenis igazságos veled. Tanulj az életedből, és a társaidtól! Ha igazságosan, szeretetteljesen, bölcsen kezeled a kapcsolataidat, akkor valóban boldognak érezheted magad. Rájössz, hogy – bár az égi renddel együttműködve – te irányítod önmagad, érzéseidet, gondolataidat, és minden tettedet.

 BAK – Törj ki a falakból! Lásd meg, hogy minden gátlás és akadály, amit magad előtt hittél, valójában csak benned volt, te teremtetted azokat. Lásd meg, hogy mik az igazi értékek – önmagadban is! Tudd, hogy a tapasztalat nem az, amit megélsz, hanem amit a veled történtekkel kezdesz, amit azokból megtanulsz. Ezek segítenek előre az utadon. Vállald fel igazi önmagad, és sorsfeladataidat! Vállalj felelősséget a saját boldogságodért! Teremts értékeket!

 VÍZÖNTŐ – Tedd le végre a terheket, és légy szabad! A megkönnyebbülés rajtad múlik. Szabadulj meg a saját korlátaidtól, élj tisztán és derűsen! Fogadd be az új dolgokat, helyzeteket! Légy önzetlen, hiszen bármi, amit létrehozol, amit megalkotsz, nem csak a te teremtményed – ötleteidet magasabb szintről kapod, hogy azzal másoknak is szép élményeket, vagy segítő kezet nyújts.

 HALAK – Engedd el azt, amitől eddig függővé tetted magad, vagy a boldogságodat, és lépj túl azokon a dolgokon, tulajdonságokon, amelyek csak az egót építik! Akár az önzés, akár a „szegény én” csapdájába kerültél, egyik sem megoldás. Sebeid dédelgetésével nem gyógyulsz. Összegezd az életedet, és rakj rendet magadban! Zárd le, fejezed be, ami nem méltó hozzád! Hagyd a félelmeket és lépj bátran! Lásd meg az egységet, amely mindent és mindenkit magában foglal!
Zentai Anna
asztrológus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése