2013. december 27., péntek

Dupla teremtő nap December 27.Péntek December 27. péntek – Újító erők, angyali segítséggel

Napfordulóval, és a hozzá szorosan kapcsolódó Karácsony ünnepével új évkör kezdődött. Ha nyitott szívvel járunk és bízunk megérzéseinkben, magunk is érezhetjük, hogy új, magasabb minőségeket hívhatunk be életünkbe.
A mai nap is ezt segíti, különösen a déli órákban, az érzelmi szintű megújuláshoz kapunk erőt. Párkapcsolatunkban és a harmónia megteremtésében most elindíthatunk valamit, egy szebb jövő reményében, és annak érdekében, hogy érzelmileg és fizikailag is kiteljesedettebb életet élhessünk.
A Hold ma a Mérlegből a Skorpió jegyébe lép, így érdeklődésünk a felszín alatt működő dolgok, okok, miértek felé fordul. Hátterében először a Szűz jövőbe érkező része (lelki rendrakás a jövőért), majd az Angyali Szűz csillagai ragyognak (kapcsolódás angyalainkkal, angyali sugallatok, intuíció).
Az esti órákban már a lelkünk mélyét érinti meg energikusan egy-egy élmény, amely az egység megteremtésére inspirál – önmagunkkal, társunkkal, családunkkal, vagy magával a nagy Univerzummal. A külsőségekről ideje a belső minőségekre helyezni a hangsúlyt, és a lelkünk mélyén is rendet tenni, kilépni az egó bűvköréből, tisztázni a jövőt és legmélyebb érzéseinket.
Zentai Anna asztrológus


December 31. – Lezárások ideje – és nem csak azért mert vége az évnek – hanem, hogy tudatosan TE hozd meg a döntésedet, hogy mi az ami idejétmúlt már az életedben. Lásd be, hogy felesleges életben tartani azt ami csak hátráltatja a kibontakozásod és engedd el! A bőség, a szerelem, az otthon, a munka és a számunkra fontos változtatások miatt, érdemes a következő írás szerint megtörni a fogadalmainkat is, és megkönnyebbülve lépni át az újévbe.

Január 1.  Újhold – Szeretet és bölcsesség napja, amely az Újhold miatt sok-sok újat hoz eléd. Viszont észrevenni Neked kell, hogy mi az amiből tanulnod kell és másképpen kell csinálnod, illetve mi az a saját ötleted, aminek megvalósításába bele kell kezdened.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése