2013. december 27., péntek

December 28. - 29 Az év utolsó napjaiban különleges háromszög jelenik meg az égbolton, szellemi és kommunikációs energiákat mozgat meg

 Felszabadító megértések és beszélgetések



December 28. - 29. - Felszabadító megértések és beszélgetések – Az év utolsó napjaiban különleges háromszög jelenik meg az égbolton: alapját a Mars és az Uránusz képezi, csúcsát pedig a Merkúr-Nap-Plútó együttállás. Ez az energiarendszer most elsősorban szellemi és kommunikációs energiákat mozgat meg, de minden szinten megjelenhet.
Szombatra virradó álmaink során előhívható a tudás – legyen szó általános bölcsességről, vagy konkrét kérdésekről, melyekre választ várunk. Vasárnap hajnalban pedig álmaink valódi érzelmi értékekre, az életképes érzésekre világítanak rá.
A Nap és a Merkúr együttállása vasárnap reggel egzakt, és ez a hétvége, különösen a vasárnap, hangsúlyosan szól a világos, egyértelmű önkifejezésről, a tisztázó beszélgetésekről, a rálátó megértésről, a felszabadító felismerésekről, és a teljes átfordulásról és megújulásról, mindezeknek köszönhetően. A hármas bolygóegyüttállás a Bak jegyében kitűnő lehetőség arra, hogy minden eddigi félelmünket és gátlásunkat meghaladva, végre ki merjük mondani, meg merjük tenni, lépni, amire igazán vágyunk, vagy amit már régóta halogattunk. Felszabadító élmény lesz!
Az együttállás mögött a Nyilas csillagkép íja (egészen pontosan a Kaus Borealis, az északi íj csillag) ragyog. Ideje van tehát a magasabb világokkal való kapcsolatfelvételnek, ami jelentheti azt is, hogy a most történtekre magasabb szintről nézünk, nem csak a láthatót vesszük észre, hanem a magasabb értelmét keressük. No de ideje van a meditációnak és a spirituális szertartásoknak is.
Megélhetünk szélsőséges, erőteljes helyzeteket is, amikor nyilván nem az fog segíteni, ha elnyomjuk magunkban a feszültséget, hanem az, ha világosan megbeszéljük amit kell – ez nem jelent vitát vagy erőszakosságot, hanem lehet a teljes, maximális őszinteség és az indulatok megfelelő kezelése, levezetése.
Most óriási energiákat veszünk magunkhoz, a Nyilas-nyílás által, aki a Tejútról leérkező erőket szállítja, a racionalizáló fényszögeknek köszönhetően pedig a marsikus és uránuszi tevékenységekben is leérkezhet mindez – lehúzó minőségek elvágása, tisztulás-tisztázás, küzdelem, bátorság, önlegyőzés, új utak elindítása, újítás, kezdés, stb. Energikus eszmecserék vezethetnek új lehetőségek megnyílásához, új útra lépéshez.
A Hold szombaton a nap első felében az Angyali Birodalmakban halad, délután már a Mérlegbe érkezik, így lelki szinten eljön az igazságok megmérettetése. Vasárnap este pedig már a Skorpió-Kígyótartó átfedése alá érkezik, ahol a varázslatok, a beavatás, a gyógyítás idejét jelzi.
A Vénusz a hétvégén visszatér a Nyilas csillagképbe, érzelmi működésekről szóló tanításokat vehetünk újra magunkhoz, és működtethetjük azokat a gyakorlatban. A Mars a Szűz közepén jár, így a múlt és a jövő rendezésére irányuló akarat egyaránt megjelenik. Energikus élménylöketek üzenhetik, hogy ne a külső csillogásra, inkább a belső fényre, értékekre fordítsuk figyelmünket!Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése