2013. december 11., szerda

Gyertyamágia Angyalainkkal






Ez az egyik módja, hogy kívánságainkat kiküldjük az univerzumba, illetve, hogy angyalaink segítségét hívjuk, a gyertyamágia.

A varázslat menete: Válassz egy szép gyertyát olyan színben, ami megfelel a kérésednek (ezt később említem) és tegyél be meditatív zenét, majd gyújts meg egy füstölőt vagy párologtass illóolajat.
Fogd a kezeid közé a gyertyát és csukd be a szemeidet.
Lelki szemeid előtt képzel el, vizualizáld, hogy csodálatos, vakító fehér fény áramlik a gyertya felé és eléri azt. Hagyd, hogy a tisztító fény átmossa a gyertyát, eltűntessen minden olyan szennyeződést, rezgést, ami nem oda való, ami negatív.
Általában elég 1-2 percet várni, de ezt meg fogod érezni.
Most kérj áldás a gyertyádra és az angyalokkal közösen történő munkálkodásra.

Ezután vésd bele a gyertyába a kívánságodat! Egy gondoltatot vagy egy kifejezést véss rá, ami jellemzi a kérésed.
Hívd meg angylaidat, hívd meg a gyertyád angyalát és azokat a segítőket, akik a kérésed megvalósításához kötődnek. (pl.szerelem angyala, siker angyala...)
Most gyújtd meg a gyertyát és gondolj a kívánságodra. Képzeld bele magad, amint megvalósul.Éld át az élményt és az érzéseket.
Végül adj hálát az Istennőnek/Istennek és az angyaloknak;mondj köszönetet!
Türelemmel várd,hogy kívánságod,kérésed megvalósuljon.
Többször is elvégezheted a cél érdekében a szertartást,de nem kötelező.
Ha van elég időd,maradj a gyergya közelében amíg elég.Ha nem teheted meg,oltsd el és ha ráérsz gyújtsd meg újra.


Gyertyák színei

Fehér: A fehér a tisztaság, az ártatlanság és az igazság jelképe. Kiváló, ha új dolgokba szeretnél kezdeni vagy, ha többletenergiára van szükséged. Eltávolítja a negatív gondolatokat és támogatja a pozitív látásmódot az élet minden területén. Kitűnő szín bármilyen célra, mivel a fehér bármelyik színnel helyettesíthető.

Vörös: Elősegíti a lelkesedést és az energiákat.Utal az érzelmekre, erőre, vérre és a legprimitívebb ösztönökre. Akkor gyújts vörös gyertyát, ha a szerelemmel, az energiákka, a szexualitással vagy az egészséggel kapcsolatos. Használd a piros gyertyát akkor is, ha vágyad nagyra törő.

Narancssárga: Ez a szín a közeli kapcsolatokkal áll összefüggésben. Ha valakivel nehezen jössz ki és kérésed ezzel kapcsolatos, akkor a narancssárga a megfelelő választás.

Citromsárga: Ha alkotókészségedet szeretnéd fokozni vagy több élvezetet vársz az élettől, akkor ezt a színű gyertyát használd.

Zöld: Természetesen a gyógyítás színe minden értelemben. Kapcsolatban áll az érzelmi egyensúllyal, a kitartó törekvéssel és a szellem békéjével. Utal a reményre, a bizalomra és teremtésre. Színe még a pénznek, a sikernek, valamint a szerencsének is.

Kék: A sokoldalúság, az utazás, a gyorsan jövő pénz színe. Jelképezi a lelkesedést a sokféle elképzelést és a jobb jövő reményét. Szerelmesek is használhatják. Válaszd a kéket, ha vágyaid ezekkel állnak összefüggésben. A kék a védelem színe is. Alkalmazhatod a lakásodban, megóv minden ártó hatástól. Megfelelő választás akkor is, ha életedben bármilyen rosszat tapasztlasz.

Indigó: Megfelelő a mélykék gyertya is, mivel sajnos ritkán találhatunk igazi indigó színűt. Ez a szín az otthonra utal, a családra, a biztonságra, a gondoskodásra és a mások iránt érzett felelőségre. Tápláló szín, akkor válaszd, ha kívánságod mások-főképp családtagok-megsegítésére vonatkozik.

Ibolyaszín és Bíbor: Akkor használd, ha spirituális;f ilozófiai fejlődésre vágysz. Kapcsolatba áll az intelligenciával, tudással és alkalmasak ezek a színek akkor is, ha könnyebben szeretnél tanulni. Az ibolya (lila) a pihenés színe, jó hatással van az emberekre, akik elfáradtak és sok stressz ért.
Rózsaszín: A barátság, barátságosság és a romantika színe. Utalhat még hosszútávú pénzügyi sikerekre is, ezért ha kívánságod üzlettel függ össze, akkor is hasznos szín lehet. A rózsaszín továbbá a tiszta, becsületes, egyenes szín, a nemes szándékok jele. Gyengédséget, szeretetet, hűséget és becsületet is jelképez.

Bronz és az Ősz színei: A bronz a humanitárius vállakozásokat jelzi. Akkor használd, ha kérésed mások megsegítésével függ össze. Ez a szín egyetemesebb érvényű mint az indigó, mely csak a hozzád közelállók segítségére utal.

Ezüst: Az ezüst a belső fejlődést és a növekedést jelképezi. Ha kívánságod az intuícióra vagy az okkult tudományokra vonatkozik, akkor ilyen színű gyertyát válassz. Kapcsolatban áll a művészetekre vonatkozó kérésekkel is és mindennel, ami szép.

Arany: Tökéletes színválasztás akkor, ha kívánságod valami nagyszabású és fontos dologra vonatkozik. Ha szeretnéd, hogy új irányt vegyen az életed, másféle kívánságoknak szeretnél megfelelni, akkor arany színű gyertyát válassz.

Barna: Ez a szín az, amely szilárdan a földben gyökerezik. Megfelelő szín, ha kívánságod tulajdonra, ingatlanra vonatkozik. A barna árnyalatai a szomorúsághoz és elmúláshoz is kötődnek. Alkalmazd ezt a színt, ha ki akarsz javítani egy korábban elkövetett hibát.

Fekete: A feketét negatív színnek tartják. Az emberek többsége gyanakvóan és félve tekint a fekete gyertyára. Ha te is így érzel, ne használd! Amikor a Jin-Jang szimbólumra gondolunk, máris másképp érezhetjük. Ha kérésed titkok feltárásával, az igazság kiderítésével kapcsolatos, nagyon hatásos szín.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése