2013. szeptember 14., szombat

Utolsó napod, az első napod


..."Talán itt az ideje, hogy örömet találjatok azon a helyen, ahol dolgoztok. Ha képesek vagytok ott megtalálni az örömöt, ahol éppen vagytok, akkor az önbecsülésetek növekedni kezd, félelmeitek pedig elillannak.. Beköszönt életetekbe a bőség, működni kezd a társteremtés. Itt minden arról szól, miként élitek meg , hogy ott lehettek, ahol éppen vagytok, és nem pedig arról, hogy hol szeretnétek lenni.

Tegyük fel, hogy ez az utolsó napod, az első napod, az egyetlen napod- mihez kezdetek vele? Tegyétek minden egyes napotokat értékessé!

Ha békében vagy mindazzal, amid van, akkor megteremted életedben a változások lehetőségét! Ne érezd úgy, hogy ott ragadtál egy rossz munkahelyen. Most csak egyszerűen "átdolgozod" magad a helyzeten, és azért vagy ott egy ideig, hogy pozitív hatást gyakorolj az ott élők életére, és a munkádat övező energiákra. Legyél tudatában, hogy a rossz munka úgy megváltozhat, hogy az kész csoda! Mi van, ha a munkádat övező energiák teljesen megváltoznak? Akkor is ott akarnád hagyni az állást? Mi van, ha a béke és a megelégedettség , amit az addig tűrhetetlennek tartott helyzetben tanúsítasz, felkelti valakinek a figyelmét, aki egy jóval kellemesebb munkakörbe pont ilyen békés embert keres... Érted már, miként teremti meg az energia megváltoztatása valami jobbnak a lehetőségét?

A dolgok nem mindig olyanok, mint amilyennek látszanak, és csak is beállítódásaidtól és félelmeidtől függ, hogy valamit jónak, vagy rossznak ítélsz meg. Ezek a helyzetek gyakran pont azért jönnek, hogy dolgozd át magadat rajtuk. Az energia olyan, mint az anyag. Készülhet belőle akár egy gyönyörű szobor, vagy heverhet továbbra is a padlón. Bármelyik eset is legyen, az mind a te választásod......"Kryon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése