2013. szeptember 14., szombat

A semleges gondolatminta engedély a múlt semlegesítésére


" A semleges gondolatminta engedély a múlt semlegesítésére. Olyan eszköz, amit azért adományozott nektek az Univerzum, hogy ha kívánjátok, élhessetek vele. Ez teljes mértékben, legapróbb elemeiben megváltoztatja az interdimenzionális DNS-eteket, melynek felépítését egy, a régi energiára jellemző feladat, a karma megoldásának ( a karmátok kidolgozásának ), szándéka határozta meg. Amikor a semleges gondolatmintáért folyamodtok, egy mély, és mindegyikőtök esetében más módon lezajló folyamat veszi kezdetét. Vannak akik érzik, hogy történik velük valami, és vannak , akik nem. Karmátok abban a pillanatban törlődik, amikor kifejezitek szándékotokat a változásra. De azok is változnak, akiknek veled volt karmájuk.. Ez a te szempontodból talán nem tűnik "helyesnek", - pedig már egy évtizede tanítjuk nektek, hogy "egy csoport vagytok".

Semmi, amit önmagatokért tesztek, nem független a többiektől. Minden, amit önmagatokért tesztek, megváltoztatja magatok körül az energiát. Azt a példát hoztuk nektek, hogy ha rendszeresen egy bizonyos teniszpartnerrel teniszeztek, és egy naptól kezdve teniszpartneretek nem jelenik meg többé a megbeszélt időben a pályán, akkor egy bizonyos számú eset után, már ti sem fogtok megjelenni a pálya mellett.

A KARMA összetett dolog, de valóban így működik.. Ha saját karmádat törlöd, akkor azoké sem marad érintetlen, akiknek a karmája veled kapcsolatos volt.Kryon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése