2013. szeptember 15., vasárnap

Mit árul el rólad a kedvenc színed?


Minden színnek megvan a maga jelentése. A színek leírását színtan és különböző cikkek elolvasása után írtam, tehát saját írás. Nincs más dolgod, mint a kedvenc színedhez tartozó leírást elolvasni.
Ha elviszed a kedvenc színed jellemzését az oldaladra, írd ki mindenképp, hogy tőlem van. Köszönöm!


Arany: Jól látod az élet dolgait: meg tudod különböztetni a jót és a rosszat. Vidám, nyitott személyiség vagy. Nehezen leled meg az Igazit, viszont, ha megtalálod, akkor nem fogod elengedni soha!


Barna: Nem vagy valami kitartó, ha valaminek az elérésében akadályokba ütközöl, gyorsan feladod. Aktív, játékos ember vagy. Könnyedén szerelembe esel. Szereted érzelmileg és anyagilag teljes mértékben biztonságban érezni magad.


Citromsárga: Képes vagy apró dolgokon rágódni, panaszkodni róluk, könnyedén féltékeny leszel, ennek ellenére alapvetően nyugodt személyiség vagy. Nem áll távol tőled a hit világa.Ezüst: Fantáziád határtalan, pedig visszafogottabb, félénkebb típus vagy. A tanulás könnyen megy, nagy érdeklődéssel vagy az új dolgok iránt. Szerelmi életed sajnos bonyodalmas. Vonz a misztikus, fantasy világ.


Fehér: Realista vagy, nincs előtted rózsaszín köd, kevés dolog hat rád igazán. Két lábon állsz a földön. Nem szereted a rendetlenséget, érzékeny vagy a tisztaságra. Igazán sokoldalú vagy, harcolsz a békéért.


Fekete: Bátor vagy, imádod a kihívásokat. Ha valamit eldöntöttél, akkor ezt a döntésedet bármi áron megvalósítod, senki sem akadályozhat meg benne. Néha szeszélyes vagy, ennek ellenére mély érzelmeket táplálsz. Minden vonz, ami eltér a megszokottól.


Kék: Önbizalomhiányod van, válogatós vagy. Könnyen esel szerelembe, de inkább az agyaddal, mint a szíveddel. Művész típusnak tartanak. Imádsz segíteni, az őszinteség számodra a legfontosabb.


Krém: Jókedvű típus vagy, mindig az igazat mondod, szeretsz szórakozni járni. A szerelem igazán fontos az életedben, viszont nem hiszel a szerelem első látásra dologban, nem szeretsz bele akárki fiába :). Amennyire imádsz versenyezni, épp annyira utálsz veszíteni.


Lila: Kíváncsi, érdeklődő típus vagy. Igazi hangulatember vagy, olykor nem a helyzethez mérten viselkedsz, néha el is felejtesz dolgokat, viszont igazán népszerű vagy a barátaid körében. Igazi művészlélek vagy, imádsz kreatív dolgokat művelni, érdekel a misztikum világa.


Narancs: Jól tudsz bánni az emberekkel, felelősségteljes vagy. Küzdő típus vagy, megdolgozol a kitűzött céljaidért. Nem bízol meg akárkiben, ezáltal nincs túl sok igazi barátod, viszont bennük megbízhatsz teljes mértékben. A flört a lételemed, mindaddig, míg nem találsz rá az Igazira.


Olivazöld: Jókedvű vagy, más sikerének is tudsz örülni, nagyon jó a kapcsolatod a barátaiddal, családoddal. Kedves, melegszívű ember vagy.Piros: Igazi szerelmes alkat vagy, szeretsz másokat boldoggá tenni, igazán szerethető típus vagy. Ennek ellenére kissé válogatósnak és szeszélyesnek tarthatnak. Mindig tele vagy energiával, szeretsz főnökösködni: parancsokat osztogatni.


Rózsaszín: Segítőkész vagy, mindig a legjobbra törekszel. Elégedetlen típus vagy, néha hatalmukba kerítenek negatív gondolatok, érzések, de sokkal inkább a pozitív dolgoknak élsz, barátságos vagy. Minden apróságnak tudsz örülni.


Sárga: Megbízható és kedves vagy, de az ártatlanság mögött ott lapul némi irigység mások sikereivel szemben. Nyitott, okos, sikerorientált személy vagy. Mindig erősnek mutatod magad, mégha belül remegsz is a félelemtől. Ez a tulajdonságod a szerelemben is jelen van: csak valós, mély érzelmeket mutatsz ki.


Szürke: Ami a szíveden az a szádon: mindig kimutatod az érzéseidet. Elítéled az igazságtalanságot, szeretsz a figyelem középpontjában lenni, jól tudod használni a szavakat, a humorérzéked is kiváló. A tisztaság és a rend nagyon fontos számodra.


Tengerkék: Nagyon szereted az életet, erőteljes érzelmeid vannak. Ha valaki megbánt, nem bocsátasz meg neki könnyen.Vízkék: Ahogyan a hangulatod, az érzelmeid is az egyik pillanatról a másikra változnak. Túlságosan megbízol másokban, így sebezhető vagy.Zöld: Gyorsan megtalálod a közös hangot az új ismerőseiddel, könnyen barátkozol, segítőkész, megértő ember vagy, viszont a nyitottságod ellenére, néha megbántasz másokat. Szereted a szerelmet, viszont inkább az a típus vagy, aki a nagy Ő-t várja.


Zöldeskék: Nagy hangsúlyt fektetsz a külsőségekre, magas elvárásaid vannak partnereddel (leendő partnereddel) szemben. Mindig megfontoltam cselekszel. Barátkozó típus vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése