2013. szeptember 15., vasárnap

Karhossz-teszt lényege-Tedd fel a kérdést és hagyd magad belemélyedni (meditáció)


Ez a teszt nem egy újabb ezoterikus divatjelenség, hanem egy idegválasz, amelynek során a test egyik oldalán ellazulnak, a másikon pedig megfeszülnek az izmok. Emiatt lesz a karok hossza eltérő.
Ez izomrendszerünk egyik válasza a stresszre. Az agy ekkor egy neuropeptid, a másodpercenként 1500 méteres sebességgel (5400 km/óra) terjedő P-anyag által úgy szabályozza az izomműködést, hogy az addig erős izmok hirtelen elernyednek.

A teszthez az elmére és a megérzésre egyaránt szükség van. A megérzés-tudatalatti ugyanis olyan igazságokat súghat meg a kétkedő elmének, amelyek logikus gondolkodással fel sem foghatók. A válaszok sokszor éppen az ellenkezői annak, amit az emberek gondolnak.

Általában csak a saját szemszögünkből tekintünk egy tárgyra,s így a valóságnak mindössze egy kis szeletét látjuk. Ráadásul mindenki mást és mást. Ha így nézel, a karhossz-teszttel kapott válaszoknak csupán mintegy nyolcvan százaléka lesz helytálló. Ezért van Szükség a teszthez a látásmód-váltásra, hogy biztos eredményeket kapjunk.

A térre kell összpontosítani, hogy minden irányból láthasd ami benne van. (egyébként a jobb agyféltekés rajznak is ez a lényege) Némelyek számára ez a karhossz-teszt legnehezebb része, hiszen a tesztelőnek az összes teszt során ebből a szemszögből kell néznie.
Csak akkor bízhatsz igazán a tesztben, ha megtanulsz így látni. Vagyis nem az elme korlátozott nézőpontjából tekintesz ki, ítélkezel és vetsz össze, hanem a saját szándékodtól függetlenül.

A teszt bármikor és bárhol végezhető ha megjelenik valami rossz, stresszet kiváltó érzés. A megérzés a karok által súg. Tedd fel a kérdést és hagyd magad belemélyedni (meditáció) képzeld el magad a helyzetben és felbukkan a válasz.

Tényleg akarom?
A saját valóságunk az elménkből jön létre a programjai, félelmei és mintái alapján. Ha elakarjuk engedni a minket akadályozó észrevétlen blokkokat elsőrendű fontosságú, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljünk a tudatalatti valóságunkkal. Ezt a karhossz-teszt segítségével könnyedén megtehetjük.
Igen vagy nem? Uwe Albrecht

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése