2013. szeptember 15., vasárnap

Fedezd fel éned rejtett titkait!

Színtiszta igazság!
Nézd meg, hogy a te két színed mire enged következtetni!

Gondold át, melyik színt kedveled a legjobban! Válassz egyet a bal oldali színekből, majd a jobb oldaliakból is! Olvasd el a színkombinációhoz tartozó elemzést, ami megmutatja éned rejtett titkait!


Piros + Zöld
Nagyon gyakorlatias vagy, és semmi sem tántoríthat el a céljaidtól. Nyugodt viselkedéseddel eléred, hogy körülötted mindenki megőrizze a józan eszét.

Sárga + Zöld
A gondoskodás természetes ösztönöd. Úgy érzed: azzal tudsz igazán feltöltekezni, ha adsz másoknak Te vagy az, akire a barátai tényleg bármilyen helyzetben számíthatnak.

KéK + Zöld
A kíváncsiságod hajt előre, rendkívül jó megfigyelő és elemző vagy. Kitalálod, miről álmodoznak mások és bíztatod azokat, akiknek szükségük van egy kis támogatásra.

Piros + Lila
A rend kulcsszó az életedben. Akkor vagy a legjobb formádban, ha másokat irányíthatsz. Remek szervező vagy, ezért a társaság nyugodtan rád bízhatja a nagy összejövetelek lebonyolítását.

Sárga + Lila
Egy kis belső üzemanyagcsere, s máris olyan vagy, mint egy vadul száguldó motor! Szeretsz felfedezni új helyeket, új embereket, mert minden új élmény gazdagabbá tesz belül.

Kék + Lila
Mindig a figyelem középpontjában találod magad, körülvesznek a barátok, ismerősök és az ő ismerőseik... Nagyra törő álmaid vannak, amiket nem félsz megvalósítani.

Piros + Narancssárga
Mindig a saját utadat járod, még véletlenül sem akarsz beállni a sorba. A szabadságvágyad és az igazságérzeted hatalmas, és mindig kiállsz a magad és a barátaid igazáért.

Sárga + Narancssárga
Folyamatosan megújulsz és újítasz. Kreativitásod egyedülálló, remekül hasznosítod a tehetséged a művészi területeken. Nem szeretsz egy helyben topogni, mindig új kihívásokat keresel.

Kék + Narancssárga
Az egyik pillanatban szárnyaló fantáziáddal és művészi gondolkodásoddal hívod fel magadra a figyelmet a következőben pedig a rend és a logika vezérel. Nagyon sokoldalú vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése