2013. szeptember 14., szombat

Legelőször egyensúlyt és békét kell elérni, ezt követi majd a felismerés és a teljes megoldás


"Az első, amit az új korban élő emberek megtesznek, hogy elemzik, miér létezik a gond.

A szellem elé ülnek, és meditálnak., és megkérdezik " Mit kellene ebből tanulnom?" Nem megoldásért , hanem békéért imádkoznak! Nagyon bölcs kérés ez. Legelőször egyensúlyt és békét kell elérni, ezt követi majd a felismerés és a teljes megoldás. Az aggodalmat megszünető béke alapvetően szükéges a társteremtéshez.

A második dolog, amit egy megvilágosodott ember tenne az új világrendben az a felelősségvállalás , tekintet nélkül arra, hogy mekkora nehézségről van szó, függetlenül attól, hogy a felmerülés véletlennek tünik-e, vagy sem. Tudják, hogy egy adott színten ők tervezték meg , ezért felelősek érte, és mivel a sajátjuk, meg is tudják oldani. A nehézség nem csak úgy megtörténik velük , hanem sokat lehet belőle tanulni.

A harmadik lépés a cselekvés. : hozzákezdenek a megoldás társteremtésének folyamatához. Ez a felfogás megváltoztathatja a gondolkodásotokat az új korban élő emberről, gyakorlati jelentőségű felismerésekhez juttathat hozzá benneteket, segíthet igényeket kifejezni valamire, ami valóságos, segíthet vizualizálni valamit, ami valóban létezik".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése