2013. június 17., hétfő

KVANTUM gyógyítás A TEREMTÉS vagyis a titok a VONZÁS TÖRVÉNYÉHEZ II A testünknek is megvan a maga Elmerendszere

KVANTUM gyógyítás A TEREMTÉS vagyis a titok a VONZÁS TÖRVÉNYÉHEZ I
A Kvantumgyógyulások akkor mennek végbe,amikor a betegekben radikális,a betegséget  félelemmel és a kétléges egyidejűleg megszüntethető változás következik be. Azonban a kérdés,hogy pontosan hol is megy végbe  ez a változás. Óriási rejtélyeket nyit meg előttünk
Az orvoslás jelenlegi logikája talán meggyőző vagy legalábbis elégséges ,ha arról van szó,hogy a penicillinen kezeljük a fertőzéseket,a természet logikája azonban egyenesen tiszteletet keltő
Megkérdeztem  férfit hogyan kezeltet a daganatát  ö pedig azt felelte :sehogyan-egyszerűen csak úgy döntött ,nem hagyja hogy rákban haljon meg.
Az orvostudomány -mivel tudomány-kiszámítható eredményekkel dolgozik,az efféle spontán gyógyulások azonban  tökéletesen kiszámíthatatlanok,bekövetkeztetnek,mindenféle kezelés nélkül,vagy a hagyományos kezelési módok mellet is.
A csodás gyógyulások mögött rejlő folyamatok nem misztikusak és nem véletlenszerűek,megérdemlik hogy alaposan úttana járjunk.
A titok(az öregkori elmebeli állapot romlására utal)-az elme szokásaiban rejlik,nem pedig az idegrendszer kapcsolási rajzában. Ameddig az elme mentálisan  aktív marad  ,képes megőrizni a fiatal  ill. a középkorában  birtokolt intellektuális képességét. . Ugyan élete során továbbra is  több milliárd idegsejtet veszít el  átlagosan  évi 18 milliót ám az un dendritek,a kis ágacskákhoz hasonlító rostok rendszere pótolja ezt a veszteséget ,egymáshoz kapcsolva az egyes idegsejteket.
Az is meglehet hogy a dendritek  megsokszorozódik rejlik az időskori bölcsesség  hátterében,abban a jelenségben ,amikor  az ember az élet egyre  több részletét látja a maga teljességében ,vagyis  több kapcsolódási pontot fedez fel,-ahogy az idegsejtek is több ponton kapcsolódnak egymáshoz a dendritek révén.
Alapvetően tévesek lehetnek az orvostudomány  azon hiedelmei,amelyek az anyag hatalmát hirdetik az elme felett.
Még ennél is alapvetőbb a kérdés,vajon az orvos páciens  általános személyiségképére,tudatalattijára,,magatartására,,legmélyebb hiedelmeire,vagy valami más,eddig még meg nem értett és a pszichológia által  meg nem határozott dologra  gondol e amikor az elméröl beszél.
Az is lehetséges,az elme azon része ,ami az egészségünk állapotáért felel,MÉG CSAK NEM IS KIFEJEZETTEN EMBERI.
Nyulak:... semmiféle élettani jellemző nem  indokolta ,miért ilyen ellenállak ezek a nyulak az adott nem helyes étrenddel szemben,mígnem aztán véletlenül kiderült,hogy ez a csoport etetésével megbízott diák szerette becézni,babusgatni,simogatni  az állatokat.. ..  elkepesztő módon úgy tűnt ,hogy önmagában ez a szeretetteli  gesztus is elég volt ahhoz ,hogy az állatok legyőzzek  a mérgező anyagokat. A tudósok többször is megismételték a kísérletet,sőt fordítva is lefolytatták azt ,azaz úgy,,hogy csupán a nyulak egyetlen csoportja nem kapott szeretet"és mindig hasonló eredményre jutottak Az immunitásért felelős mechanizmus  ezúttal sem ismertjük-elkepesztő még csak belegondolni, hogy a természet mintegy beépített a nyulak elméjében egy olyan immunválaszt Amely AZ EMBERI ÉRINTÉS HATÁSÁRA LÉP MŰKÖDÉSBE
Az orvostudomány számára  az agy ,ez a lemerhető,felboncolható szerv  sokkal nagyobb biztonságérzetet nyújt ,mint az elme, amelynek mibenlétét  az önelemzés és az analízis  évszázadai során sem sikerült pontosan meghatározni.
Ha kijelenthetnénk ,hogy a test pusztán a vegyületek által gyógyítja önmagát,az olyan lenne  mintha azt állítanánk,hogy az autó pusztán a sebességváltó által kapcsol egyesből kettesbe.
Az orvostudomány már évtizedek óta tisztában van azzal,hogy számos  betegségeknek léteznek  pszichoszomatikus összetevői is,ám ha csakis ezzel a komponensel próbálnánk foglalkozni,az olyan lenne mintha  a  szelet  igyekeznénk igába fogni. VALAHOL BENNÜNK NYILVÁNVALÓAN LÉTEZIK EGY "GONDOLKODÓ"AZ ELME PARANCSAIRA REAGÁLÓ"TEST"A kérdés már csak az ,hogy hol lehet,és miből állhat.


Deepak Chopra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése