2013. június 15., szombat

KVANTUM gyógyítás A TEREMTÉS vagyis a titok a VONZÁS TÖRVÉNYÉHEZ I

QUANTUM:mennyiség
Az esetek bizonyítják,hogy az elme képes elég mélyre hatolni ahhoz,hogy a testet meghatározó alapvető mintákat is megváltoztatás úgymond  képes a hibákat is elhárítani a tervrajzról és elpusztítani bármilyen,a vázlatot eltorzító betegséget.
Az ősi indiai orvosok egyben bölcsek is voltak,és azt az alapvető hitet vallották,hogy a test tudatosságból áll. A nagy Jógik és szvámik is ugyanebben hittek. Következésképpen ők a tudatosságot gyógyították és a betegségek kezelése során a test anyagánál mélyebbre egészen az elme lényegéig hatoltak.
Ők  nem a modern  anatómiakönyvekben található,ismerős szerveket látják,hanem egy rejtett diagramot,amely azt ábrázolja merre áramlik az elme a test megteremtése közben. Az ájurvéda ezeket az áramlatokat kezeli...az elvesztett ájurvédikus tudás középpontjában az állt hogy  nem anyagi természeti eszközök által képes meggyógyítani a betegségeket.
A CSODÁT KÖVETŐEN
Valójában  számos nagy publicitásnak örvendő a test és az elme együttes kezelésével célzó módszer például a hipnózis  vagy az úgynevezett biofeedback sokkal felületesebb  az ajurvédánál.
Az ájurvédikus gyógyászatban  a tökéletes mély ellazulás állapotát tekintjük minden gyógyulás legfontosabb előfeltételének,mivel abból indulunk ki  hogy a betegségektől  meg nem támadott emberi test tudja hogyan őrizze meg  saját egyensúlyi állapotát. Következésképpen ha az ember vissza  akarja állítani  a test saját gyógyulási képességét,mindent meg kell tennie,hogy újra egyensúlyba kerüljön Ez a roppant egyszerű elmélet  igen mélyreható következményekkel jár.
A magas láz mintegy a haldokló  rák utolsó fellángolása volt,az orvosok által tumorelhalás néven ismert jelenség.
Ám azt még az orvosok sem tudták pontosan megmagyarázni mi is ez a jelenség.
Az Amerikai Egyesült Államokban és Japánban a rák spontán gyógyulásával  végzett kutatások azt mutatják,hogy  a gyógyulást megelőzésen szinte minden beteg DRÁMAI VÁLTOZÁST TAPASZTALT A TUDATOSSÁGÁBAN. A páciens tudja,hogy meg fog gyógyulni és úgy érzi,ezt egy benne élő ám őt meghaladó erő okozza-egy olyan, az egész természetben megtalálható erő amely jóval túlmutat a fizikai test határain,és minden öt körülvevő része annak. Ebben a pillanatban a beteg nyilvánvalóan a tudatosság  oly magasabb szintjére ugrik amely  mintegy megtiltja a rákos daganat létezését. A REJTÉLY KULCSÁT EZ A TUDATOSSÁGBELI UGRÁS JELENTI.
Ha egy természettudós ilyen hirtelen változásokkal találkozik,annak a QUANTUM  szó jut eszébe.
Ez a kifejezés  egy adott működési szintről, egy magasabb szintre történő  absztrakt ugrásra  az un.kvantumugrásra utal.
A kiváló brit fizikus Stephen Hawking meghatározása alapján a kvantum a hullámok káridásának vagy elnyelődésének láthatatlan egysége.
Köznapi nyelven szólva  akvantum  egy építőelem.
A fényfotonokból,az elektromosság elektronokból,a gravitáció gravitonokból(ezekből a feltételezett ám  a b természetben fel nem lelt alkotóelemekből)áll,és így van ez az energia minden egyéb megnyilvánulási  formájának esetén is.-mindegyikük egy adott kvantumon alapul,és semmiféle energiát sem lehet a kvantumnál kisebb egységre lebontani.
Vajon miért nem tekintjük csodának hogy a testünk képes a csonttörést meggyógyítani?A gyógyulás folyamata roppant összetett.,sokkal összetettebb annál hogy az orvostudomány képes legyen lemásolni. Hihetetlen sok  egymással  tökéletes összhangban lévő folyamat játszódik le ilyenkor amelyek közül az orvostudomány  mindössze  a töredékesen ismer néhányat.
Az ok amiért a rák gyógyulása csodának számít egy törött kar összeforrása pedig nem,a test és az elme közötti kapcsolatiban keresendő A törött kar látszólag fizikai úton,az elme  közreműködése nélkül forr össze ,a közhiedelem szerint a rák spontán gyógyulását,az elme valamely különleges képessége,egyfajta mélyen gyökerező élni akarás,már-már hősiesen pozitív hozzáállás  vagy valamilyen,egyéb ritka  képesség váltja ki. Ez pedig arra utal hogy kétféle gyógyulás létezik az úgynevezett normális,és a rendellenes.
Vagy legalábbis rendkívüli Tévedés különbséget tenni a kétféle gyógyulás között törött kar azért forrt össze mert a tudatosság összeforrasztja,és ugyanez igaz ha valaki spontán mód felgyógyul. Csak azért nem tudjuk mindannyian a  végsőkig kiaknázni a gyógyulásra való képességünket,mert sokan csak  KISMÉRTÉKBEN TUDJÁK ALKALMAZNI AZT.
Az gyógyíthatatlanan betegségben szenvedő emberek egy elenyésző kis hányada (1%)képes meggyógyítani önmagát,és egy kicsivel nagyobb hányaduk(kevesebb mint 5%) akik az átlagosnál jóval tovább élnek a  betegségükkel.

A kutatások azt mutatják,a súlyos de gyógyítható  betegségekben szenvedő páciensek csak 20% -nál tapasztalható a teljes felépülésre való képesség,tehát a maradék 80% nem épül fel.
Vajon mi az ami ezekből az emberekből  hiányzik,a tűlelőkben pedig ezzel szemben megvan?A sikeres betegek szemmel láthatóan megtanulták,hogyan motiválják saját gyógyulásukat a legsikeresebbek pedig ráleltek a kvantum gyógyulás titkára. Ez a gyógyulási képesség a lehető legmélyedt származik. Ha tudnánk hogyan motiváljuk  agyunk a testünket,megismerhetnénk a gyógyulás  folyamat alapvető alkotóelemét.

A KVANTUMGYÓGYULÁS  NEM A FEJLETT TECHNOLÓGIÁT HASZNÁLÓ,KÜLSŐDLEGES MÓDSZEREKRE HANEM A TEST ÉS AZ ELME KÖZÖTTI KAPCSOLATRA HELYEZI A HANGSÚLYT
Hogy eljuthassunk ide  keresztül kell hatolnunk a test  sűrűbb szintjein ,sejt,szövet,szerv ,hogy végül elérkezzünk az elme  és az anyag találkozási pontjára :arra a pontra ,ahol a tudatosság valójában elkezdi kifejteni hatását
TARTS VELEM ÉS A KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉSEKBŐL UTAT MUTATOK  A KVANTUM GYÓGYULÁS FELÉ


Felhasznált irodalom Deepak Chopra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése