2013. június 10., hétfő

Kapcsolatfelvétel az angyalokkal


Ha angyalokkal szeretnénk kommunikálni, létre kell hoznunk a lakásban egy szent helyet.

Az angyalok vonzódnak a békét, szeretetet sugárzó helyekhez, ezért egy olyan ki sarkot kell kialakítanunk, ahol kellően eltudunk lazulni, meg tudjuk tisztítani gondolatainkat és megtudjuk nyitni szívünket az angyalok birodalma felé.



Abban a szobában ahol kialakítod ezt a szent helyet, ott nagyon szép rendnek és tisztaságnak kell lenni. Pakolj el és alaposan takarítsd ki a szobát. Semmi olyan dolog ne legyen a helységben, amit az utóbbi két évben már nem használtál.



Ha ez megvan, el kell készítened egy angyali oltárt. Keress neki egy asztalt, vagy egy támla nélküli széket és azt terítsd le az aranyszegélyű fehér terítővel. Tegyél utána az oltárra, kedvenc tárgyakat, keresztet, virágot, amik közel állnak a szívedhez. Utána egy szép gyertyatartóba egy szál fehér gyertyát. Helyezz el az oltáron a 2 füstölőt is, az egyikbe szantál a másikba tömjén füstölőt tegyél. Teljesen rádvan bízva, hogy tervezed meg az oltárt, az angyalokat vonzani fogja a szépsége és a benned rejlő szeretet.



Mindennap tölts el egy kis időt az oltárnál, ezzel megszenteled a helyet és feltöltöd energiával.

Ha mindezek megvannak, akkor kapcsolatba léphetsz az angyalokkal.

Nagyon lényeges, hogy olyan időpontot válassz a szertartásra, amikor nem zavarhat meg senki.

Tegyél be egy szép zenét, gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőket. Készíts az oltár mellé egy tiszta fehér papírt és egy tollat.

Ülj le az oltár elé és próbáld megtisztítani a gondolataid. Minden negatív dolgot hessegess el, és teljen meg a szíved szeretet és az öröm gondolataival.



Ha kétségek gyötörnek, ha aggódsz, vagy bármilyen negatív érzés tölt el, írd le ezeket a félelmeket egy papírra és egy tűzálló tálkában égesd el. A tűznek hatalmas tisztító ereje van.

A tested a lélek temploma és nem veszi jó néven ha egészségtelen ételekkel táplálod. A rossz minőségű ételek, csökkentik az ember rezgésszintjét. Próbáld úgy kialakítani az étrended, hogy minél kevesebb cukrot, tartósítószeres ételt egyél. Fogyassz minél több zöldséget, gyümölcsöt, vértezd fel magad vitaminokkal. A cukrozott üdítők helyett meg igyál minél több természetes nagy mennyiségű vizet.



Ha már ráhangolódsz az angyalokra, azt fogod észrevenni, hogy egy pár ismerősöd már nem lesz rád nagy hatással. Próbáld kerülni az olyan embereket, akik negatívak és állandóan panaszkodnak, ugyanis magadba szívod tőlük a rossz energiájukat.



Házi feladat: Továbbra is úgy teljenek a napjaid, hogy minél kevesebbet panaszkodj, ne hibáztass másokat, és ne magyarázkodj. Ez az a legfontosabb dolog, ami pozitív irányba terelheti életed.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése