2013. június 10., hétfő

Az őrangyalod hívása

Az angyalok általában addig nem avatkoznak be az életedbe, még nem kéred őket. Tisztelik szabad akaratodat és csak vészhelyzetben jelennek meg anélkül, hogy hívtad volna őket.



Az angyaloktól csak pozitív dolgot kérhetsz, nem árthatsz másoknak. Mindig fogalmazd meg pontosan magadba kérést, mielőtt elkezded a szertartást.



A kéréseiddel nem avatkozhatsz be a karmádba(életfeladataid), vannak bizonyos dolgok, amiket a lelkednek megkell tanulni, ha fejlődni akar az élet során. Az eddig elkövetettjó és rossz tetteid befolyásolják azt, hogy az angyalok hogyan tudnak segíteni kéréseidben.



Ha feltetted a szép zenét, meggyújtottad a gyertyákat és a füstölőket, akkor hunyd be a szemed és ahogy már írtam korábban is, hessegesd el a negatív gondolataid, és töltsd meg elméd a szeretet és az öröm érzéseivel.



Ha ez megvan, írd le a papírra az aggodalmaidat, problémáidat és utána a kéréseidet. Igyekezz mindent pontosan megfogalmazni. Képzeld azt, hogy egy olyan barátodnak írsz, akiben maximálisan megbízol.



Ha ez megvan, akkor azoknak akik megbántottak, vagy bosszantottak téged, küldj szeretetteljes gondolatokat. Megfogsz lepődni majd az eredményen.



Ha ez megvan, hallgasd még a zenét és elméd töltsék el szeretetteljes gondolatok. Várd meg még leég a füstölő. Ha ez megvan, fújd el a gyertyát és a papírt tedd olyan helyre ahol, mindig a közeledben van. Addig nagyon vigyázz a papírra, amíg nem teljesülnek a kéréseid.



Ha hétköznap olyan kellemetlen helyzetbe kerülsz, akkor gondolatban is nyugodtan kérhetsz angyalodtól, csak gondolt ezt, őrangyalom kérlek segíts!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése