2013. június 10., hétfő

Robbantsd ki magad jelenlegi helyzetedből!


Robbantsd ki magad jelenlegi helyzetedből!


Úgy érzed, megrekedtél egy szinten, sehogy sem tudsz kitörni, és egy zseniális ötlet tudna átlendíteni a holtponton, hogy előbbre juthass? Hívd Zikiel, az üstökösök és meteoritok angyalát.

70Néha elég egyetlen ötlet ahhoz, hogy életünk egy teljesen új irányt vehessen. Egy zseniális ötlet képes megváltoztatni az egész életedet. Ezek a gondolatok általában hirtelen, villanásszerűen pattannak ki a fejünkből.
Zikiel az üstökösök és meteoritok angyala villámszerű látomások formájában nyújt inspirációt az égből. Zikiel üzenete: „Én irányítom az üstökösök és meteoritok útját a világűrben, az ember galaktikus eredetéről mesélve. Fényességes kozmikus porfelhő jelzi utam, de útközben hirtelen zseniális ötleteket kaphatsz tőlem, pontosan erre lehet szükséged, életed gyökeres megváltoztatásához. A nevemmel programozz be egy követ és tartsd magadnál, amíg meg nem jön a megváltó ötlet. Kérd, hogy mutassak utat neked, hogy tudd, melyik ötlet az, amelyik neked való.”
Szerencsekő az inspirációhoz

Programozz magadnak be egy szerencsekövet az inspiráció fogadásához. Válassz egy átlátszó hegyikristályt, és fogd a bal kezedbe. A kristály fölött olvasd fel Zikiel üzenetét, majd fogd az ásványt mindkét kezedbe, és magadban kérd Zikielt, hogy segítsen, és leheljen szív-energiát a kőbe, és szeretetével zárja bele a programot. A kristályt tartsd a zsebedben, vagy a táskádban, esetleg a párnád alatt, amíg úgy nem érzed, megkaptad a szükséges útmutatást. Ha úgy érzed, megtaláltad, amit a szíved diktál, cselekedj e szerint.

Sokszor megesik, hogy már megjött a sugallat, az inspiráció, de valahogy nincs kellő erőnk és bátorságunk elindulni. Hagyjuk magunkat lebeszélni, eltántorítani eredeti céljainktól. Ha megjött az inspiráció, de nincs elég önbizalmad vagy bátorságod követni azt az utat, akkor próbáld ki a következő pozitív megerősítéseket:
1. Az új célok megtalálásához szükséges intuitív látásmód elérésére: „Zikiel, újra meg kell találnom a céljaimat, és segítségeddel tisztán fogom látni, hová szeretnék eljutni az életben. Köszönöm, hogy segítesz megérteni, hogy bennem is megvan az ösztönös képesség, amivel megtalálhatom a céljaimat, és kialakíthatom a jövőképemet, hogy reménnyel telve elindulhassak utamon.”

2. Elveid és ideáljaid követéséhez: „Zikiel angyal, ellenállok a kompromisszumoknak, hogy kitartsak az elveim mellett. Szerető támogatásoddal megtalálom az önbizalmam építéséhez szükséges erőt és az egyensúlyt, és továbbra is becsülettel tisztességesen követem a magam igazát. Utamról senki és semmi el nem téríthet.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése