2013. június 10., hétfő

A rend Atlantisz Angyalai

Nézzük meg a kormányzás rendjét. Atlantisz birodalmát 12 királyság alkotta, élükön egy-egy királlyal. A birodalmat nem földrajzi szempontok, hanem feladatkörök alapján osztották fel. A királyok kiválasztása Isten kegyelme és kinevezése által történt. A birodalomban senki nem számított többnek vagy kevesebbnek a másiknál. Királynak lenni nem kiváltságot, sokkal inkább komoly terhet, fáradtságot, kötelességet, feladatot jelentett. Minden egyes királyt egy-egy angyal segítette, aki irányította és tanította őket. Hogy tevékenységüket ne korlátozzák, 12 angyalát nem nevükön, hanem feladatkörük alapján szólították:

Élet angyala
Öröm angyala
Nap angyala
Víz angyala
Föld angyala
Levegő angyala
Örökkévalóság angyala
Kreativitás angyala
Szeretet angyala
Bölcsesség angyala
Harmónia angyala
Erő angyala.

Egyáltalán kik is azok az angyalok? Az angyal szó (angolul: angel. latinul: angelus) eredetileg atlantiszi szóösszetétel: "Ang": élet (az egyiptomi szimbólum, az Ankh - az élet kulcsa - szintén innen ered), az "El": Isten fénye. Szabad fordításban tehát "Élő Istenfény" vagy "Életet adó isteni Fény". Gyermekkorunkból még emlékszünk az angyalokra. Ki ne ismerné azt a képet a hálószobában az őrangyalról, aki egy erős sodrású patakon segíti át a gyerekeket? Ki ne hallotta volna még a mondást egy-egy veszélyes helyzetből szerencsésen kikerülve: "Megvédett az őrangyalod!". Ennek ellenére legtöbben a káprázatos mesebirodalom képzeletvilágába száműzték őket.
De meggyőződésünk, hogy sikereink eléréséhez elkészített atlantiszi angyalpecsétek másolata minden nehéz helyzetben megsegít és semmi káros visszaütő hatása nincsen, valamint semmilyen más vallást nem sért. Aki az angyalokat szereti és tisztelni, becsben tartja rossz ember nem lehet.
Javaslom, vásároljon 3 angyalfigurát nevezze el őket;
1. Bölcsesség angyala, aki megvilágítja életünkben a sötétséget.
2. Hatalom angyala, aki a szükségünket és a szenvedésünket legyőzi.
3. Szeretet angyala, aki a mi vigaszunk és támaszunk, mert a szeretetnél nagyobb erő nincs.Ezeket az angyalokat tegyük egymás mellé háromszög alakban, mögéjük helyezzen egy-egy gyertyát, a gyertya színe lehetőleg legyen fehér és kérje őket életének nehéz helyzeteiben segítsék meg. Ezzel a kis angyalidézéssel, melyet, ha szívvel-lélekkel csinálunk, saját magunk könnyedén megoldhatjuk problémánkat.
Atlantisz angyalai

zuriel.5mp.eu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése