2016. december 29., csütörtök

Horoszkóp a 2017-es évre – mire számíthatunk a szerelem, egészség, karrier és pénzügyek terén?

Légy türelmes, és tízszeresen megfizetnek érte – nagyjából így foglalható össze egyetlen mondatba a 2017-es év. Az utóbbi idők minden vitája, veszekedése, zűrzavara és káosza most véget ér, és nemsokára feledésbe merül. Ez egy kemény ígéret, melyet a csillagok 2017-re tartogatnak számodra. Az előrejelzések szerint remek, ígéretes esztendő elébe nézünk, ez a lendületesség pedig nagy eséllyel folytatódhat a következő években is.
2017-ben olyan változásokra számíthatunk, melyek reményt adnak nekünk, emberiségnek. Pontosabban, pozitív előrehaladást tapasztalhatunk az oktatásban, a politikában, a technológiában, a gazdaságban és az emberközi kapcsolatokban. Mindezek ellenére, a türelemnek a jövő évben is fontos szerepet osztanak a csillagok.
A hagyományos kínai asztrológia a 2017-es esztendőt a Kakas éveként könyveli el, ami a jó közérzetet, sikert von maga után. És ha a két horoszkóp – a keleti és a nyugati – egyetért valamiben, akkor az biztosan bekövetkezik. Tehát, mindenképp egy jobb évre kell számítanunk!

A Szaturnusz a Nyilas jegyében lép tranzitba. Erre valójában 2016 végén kerül sor, így a lehető legjobban indíthatjuk a 2017-es évet. Ennek hatására az oktatás, a tanulmányok kerülnek az első helyre, ez pedig óriási előrelépést fog jelenteni a következő években. A bolygó mozgása a politikát és a gazdaságot is befolyásolja: a problémákat egy teljesen új szögből vizsgálják majd, amiből csak jó származhat.
A Plútó és az Uránusz közötti feszültség, ami az utóbbi években megfigyelhető volt, végre lezárul. Az elmúlt néhány év heves vitái, veszekedései most elcsitulnak, a konfliktusok is megoldódnak. A politikai „háborúk” végére is pont tevődik, ugyanis a politikai gondolkodásban is változás áll be már az év elejétől, ami megszünteti a nézeteltéréseket.
2017 technológiai előrehaladást is ígér, amely az okostelefonokhoz és az internethez hasonlóan megváltoztatja az életünket. A Jupiter és az Uránusz az év elején harmonizálnak egymással, ez fogja eredményezni az előbb említett pozitív hatásokat. Az űripar fejlődése az egyik példa erre, de bekövetkezhetnek olyan jelenségek is, melyek megváltoztatják a módját annak, ahogy jelenleg a kozmoszra tekintünk.
Augusztusban a Jupiter a Szűz csillagképbe lép, aminek hatására fellendül a világgazdaság. Ahelyett, hogy ingadozóak lennének, amint az elmúlt években, a pénzügyek végre stabilizálódnak, így sikerül visszaszereznünk a veszteségeket, melyekkel az utóbbi években kellett számolnunk.
Az ökológiai és környezetvédelmi problémák is a középpontba kerülnek, mint ahogyan a táplálkozási szokásaink és az életstílusunk is. Várható változások következhetnek be a modern egészségügyben is, melyekre eddig még nem került sor. Számos orvosi ágazatban lép fel jelentős javulás.
Hogy mire is kell 2017-ben összpontosítani a legjobban? A türelemre. Jusson mindig eszedbe, hogy türelmesnek kell lenned, a jövő év változásai ugyanis még sok éven át érződni fognak. Az első jelek 2017 nyarán jelentkeznek majd, és hű bizonyítékai lesznek a szebb és jobb jövőnek, melyre mindannyian oly rég óta vártunk.

Mire számíthatnak a tűz jegyei – a Kos, Oroszlán és Nyilas?

2017-ben rengeteg meglepetés ér majd, melyek hatására folyton izgatott leszel. Az Uránusz jelenléte a Kos jegyében számos megvilágosodott pillanattal is megajándékoz, ami azt jelenti, elmélyülhetsz végre egy kicsit az élet dolgaiban, és meditálhatsz az saját életeden. Jövőben sok újdonsággal találkozol, általában akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá, és több hasznos dolgot is megosztasz majd másokkal.

Kos Horoszkóp 2017 – Magánélet, párkapcsolat, karrier és pénz, egészség!

Oroszlán Horoszkóp 2017 – Magánélet, párkapcsolat, karrier és pénz, egészség!

Nyilas Horoszkóp 2017 – Magánélet, párkapcsolat, karrier és pénz, egészség!

Mi vár jövőben a föld jegyeire – a Bikára, Bakra és Szűzre?

A szó, ami jellemezni fogja számodra a 2017-et, az a szervezettség és a folytonosság. A kommunikáció áll majd minden sikered háta mögött. A gondolataidnak lesz elég ideje megfogalmazódnia és tökéletesre csiszolódnia, sokszor anélkül, hogy az neked bármilyen erőfeszítésbe is kerülne. Ennek eredményeképpen, csendes értelmességre teszel szert, és bár visszavonulsz a kis kuckódba, és megtartod magadnak az elveidet, majd eljön az az idő, amikor a gondolataid mások segítségére is lesznek. A Plútó helyzete a Bak csillagképben természetességgel és bölcsességgel ruházza fel a gondolataidat, tehát a legjobbat adod majd, amikor elérkezik rá az idő.

Bika Horoszkóp 2017 – Magánélet, párkapcsolat, karrier és pénz, egészség!

Bak Horoszkóp 2017 – Magánélet, párkapcsolat, karrier és pénz, egészség!

Szűz Horoszkóp 2017 – Magánélet, párkapcsolat, karrier és pénz, egészség!

Mit ígérnek a csillagok a levegő jegyeinek – az Ikreknek, a Mérlegnek és a Vízöntőnek?

A levegő jegyeinek szülöttjei felfedezik majd, hogy a kommunikáció építőbb jellegű is lehet. A beszéd és a hallgatás lesz az, amire építkezhetsz, ha el akarsz érni valamit. Talán sosem állsz le majd a részletek megfigyelésével, amelyekbe belebotlasz, de később minden észrevételednek hasznát veszed. 2017-ben alkalmad adódik valóra váltani a személyes álmodat. A példád pedig sokakat megihlet és arra ösztönöz majd, hogy ők is belevágjanak. Lesznek bizonytalan pillanataid, de a kommunikáció átsegít minden ingoványon.

Ikrek Horoszkóp 2017 – Magánélet, párkapcsolat, karrier és pénz, egészség!

Mérleg Horoszkóp 2017 – Magánélet, párkapcsolat, karrier és pénz, egészség!

Vízöntő Horoszkóp 2017 – Magánélet, párkapcsolat, karrier és pénz, egészség!

És mit hoz a jövő a víz jegyeinek – a Ráknak, Halaknak és Skorpiónak?

Őket egyenesen két bolygó is támogatja majd: a Jupiter és a Neptunusz. A Jupiter a Rák jegyében tartózkodik, míg a Neptunusz a Halakban helyezkedik el. A kettő együtt pedig megpendíti a víz jegyeit: azt fogod érezni, annyi mindent kell tenned, és oly kevés az időd! De minden kiejtett szép szóra legalább annyit kapsz majd vissza. Mivel az idő nyomása alatt leszel, nem fogsz tudni minden információt a kellőképpen feldolgozni, viszont a legjobb ebben az, hogy megmarad az intelligens ítélőképességed, még akkor is, ha örök rohanásban leszel.

Rák Horoszkóp 2017 – Magánélet, párkapcsolat, karrier és pénz, egészség!

Halak Horoszkóp 2017 – Magánélet, párkapcsolat, karrier és pénz, egészség!

Skorpió Horoszkóp 2017 – Magánélet, párkapcsolat, karrier és pénz, egészség!

Horoszkóp a 2017-es évre – mire számíthatunk a szerelem, egészség, karrier és pénzügyek terén?
Jövőben két nagy bolygó fogja irányítani az sorsunkat: az egyik a Jupiter, mely az év elején a Rák érzékeny Víz jegyében tartózkodik, ennek hatására pedig a törekvéseink, a hiedelmeink és az igazságok érzelmek formájában kerülnek majd a felszínre; a másik óriásbolygó a Szaturnusz, a karma égiteste, ami a 2017-es esztendőt teljes egészében a Skorpió Víz jegyében tölti. Hatására gyakran feledkezünk bele a vágyainkba, és többször értékeljük majd át az emberközi kapcsolatainkat. A válaszok, amelyeket a karrierünktől és az életünk értelméről várunk, sokkal inkább ösztönből, mint értelemből bukkannak fel.
Biztosak kell lennünk a nagy döntéseinkben, csak hogy megmaradhassunk a jó úton. Ám a Víz jegyéből kifolyólag, a félelem gyakran aláaknázhatja az önbizalmunkat, így sokszor meginoghatunk a fontos döntések meghozatalában.
Sajnálatos módon, a háború és a lázadás továbbra is még ott lebeg majd a levegőben. Április 20. lesz a legfeszültebb ebből a szempontból, a Jupiter többi bolygóra gyakorolt hatásának köszönhetően. A megoldás nem az, hogy elrohanj, és a félelemtől megbénulva elrejtőzz. Az eseményeknek inkább az a céljuk, hogy felnyissák az elménket, hogy olyan cselekvésre való ösztönt ébresszenek bennünk, mellyel gyökeresen megváltoztathatjuk a világot, amelyben élünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése