2016. december 29., csütörtök

December 29: Újhold a Bak jegyében! Tegyünk szent fogadalmat magunknak!

2016 utolsó Újholdja december 29-én, 8 óra 51 perckor alakul ki a Bak jegyében. Egy hosszú periódus ér véget, amivel kapcsolatban le kell vonni a következtetéseinket. Ezentúl előre kell néznünk, mert hiába tekintünk vissza a megtett útra, azon már nem tudunk változtatni.
Jelenleg a csillagok olyan energiákat küldenek felénk, amelyek arra ösztönöznek, hogy keressük, kutassuk fel azokat a dolgokat az életünkben, amelyek igazán foglalkoztatnak bennünket.

Ehhez arra van szükségünk, hogy megvizsgáljuk önmagunkat, lelkünket, vágyainkat, ezért érdemes egy időre elvonulni egy csendes, nyugodt helyre. Válaszoljunk az általunk feltett kérdésekre, és fogalmazzuk meg a belső vágyainkat, érzéseinket.
A Bak jegyében lévő Újholdra hatással van a retrográd mozgásban lévő Merkúr, és a Halak jegyében tartózkodó Neptunusz, valamint a Mars bolygó, így ezen a napon érdemes mindent újraértelmezni, kielemezni, átértékelni. Fontos viszont az, hogy legyen önbizalmunk, hitünk, erőnk és kitartásunk, hogy az álmainkért tudjunk lépni, úgy mikro, mint makro szinten.
December 29-én az Univerzum arra bátorít, hogy legyen önbizalmunk, merjünk elindulni életünk nagy utazására, hiszen rengeteget fogunk tanulni, tapasztalni, ami gazdagabbá, boldogabbá tesz. Azonban mindezek előtt érdemes lezárni a múltat, a veszteségeket, a kudarcokat, mert ha ezeket nem tudjuk magunk mögött hagyni, akkor nem fog sikerülni teljes mértékben a vágyunk, sőt előfordulhat, hogy cselekedni sem tudunk majd.
Az önbizalom és a hitt mellett legyünk szerények, befogadók és nyíltak az új lehetőségek iránt. Nem szabad foglalkozni az irigységgel, ne ítélkezzünk, ne pletykáljunk, hanem csak a mi utunkra koncentráljunk. A Bak jegy arra tanít, hogy bízzunk önmagunk bölcsességében, és ne hibáztassunk másokat, ha kudarc ér bennünket.
Az egyetlen helyes döntés az, ha a saját utunkat járjuk, a saját elképzeléseink, tudásunk szerint. Ha elbizonytalanodunk, kérjük az Univerzum segítségét, és tegyünk szent fogadalmat magunknak, hogy ezentúl minden remekül fog alakulni az életünkben.filantropikum.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése