2016. december 17., szombat

2016.December Évkör lezárása és egyben az új év kezdete jön el.Az 1-es év jelentése : 2017-ben ez vár ránk.És amit még le kell tennünk 2016-ban : a 9-es évben

2016. december 21-én déltájban a Nap eléri éves pályájának legmélyebb pontját, ahonnan azután emelkedni fog és a fény ereje ettől kezdve egyre növekszik.
Az évkör lezárása és egyben az új év kezdete jön el. Ilyen időkben érdemes elvonulni, magunkra figyelni, összegezni a megtett utat, a megélt élményeket, számot vetni önmagunkkal, leszűrni a tanításokat és elgondolni, mit szeretnénk a következő évkörben.
Mindenképpen fontos szertartás, hogy - akár egy gyertya fénye mellett, de napközben folyamatosan is - végiggondoljuk, mi történt az elmúlt évben. Próbáljuk mindezt ítélkezésmentesen tenni, de ha erős érzések jönnek, csinálhatunk egy elengedő szertartást is, írjuk ki, sírjuk ki magunkból, ami feszít, hogy ne vigyük tovább! Számomra ez az év nagyon szép, érzelmekben, emberi kapcsolatokban letisztító és megerősítő, stabilizáló volt, feleslegek elengedése, az igaz kapcsolódások megemelkedése, és nagyszerű előrelépések, gyümölcsaratások, sikerek éve. Ha viszont te azt érzed, hogy valamiben nehéz, rossz volt ez az év, akkor gondolkodj el azon, hogy ebben mi a te felelősséged és hol látod-gondolod tévesen a dolgokat, hogy mit nem ismertél fel, milyen tanítást nem vettél még magadhoz! Légy magadhoz nagyon őszinte, igyekezz más nézőpontból tekinteni önmagadra, mert ez hatalmas fejlődést és igaz megértést hozhat! Akkor tudsz a gödörből kikecmeregni, ha magad rágod ki magad, nem pedig akkor, ha tovább merülsz. Ha lehúzó érzéseket tapasztalsz, gyújts egy gyertyát! Esténként el is aludhatsz a gyertyafénynél.

Ez az éves számvetés minden napforduló és napéjegyenlőség idején, minden új kezdet előtt érdemes szertartás. Ahogyan a Halak csillagkép és annak legfényesebb csillaga (Al Rischa) megalapozza az őt követő Kos csillagterét, úgy lenne jó minden új kezdet előtt magunkhoz venni a múlt tanításait, hogy tehermentesen, tisztán, a magasabb minőségű dolgoknak helyet készítve lépjünk az újba.
A mostani téli napforduló egyben a lelki elindulás, a spirituális elindulás ideje is. A most megnyíló időszakban rájöhetünk arra, hogy a külvilág és a társunk valóban tükör és ha bármi lényegit szeretnénk felfedezni, akkor azt magunkban kell keresni. Empatikus, együttérző képességünket is megerősíthetjük.
Új minőségek elindítása, életünk új szakasza kezdődhet december végétől, amelynek előfeltétele a megtisztulás, a karmikus teherletétel, a jó értelemben vett önérvényesítés érdekében (lásd: amire születtem, az élni tudjon, megvalósítsam általa önmagam). Nagyon mély tudás és megértés tárulhat fel hamarosan, nagyon mély, tudatalatti küzdelmek általi blokkok oldódhatnak és tisztulhatnak a téli-tavaszi hónapokban. A tudás, amit megtanultunk, magunkhoz vettünk, tovább vizsgázik az életképesség és igazság útján.
ZA.

2016-ban 9 -es év :Ezt kell még tenned:A kilencéves ciklus lejár, lezárva egy életmódot, és megcsillantva egy soron következőt. Ez az év minden eddigi rezgést magába foglal, ezért változatos életesemények ideje lehet. Ha kellően dolgoztunk önmagunk tisztításán, megfelelően követtük személyes fejlődésünk ciklusát, ez az év nagy beteljesedést és megelégedést hozhat. Legmélyebb vágyaink és álmaink megvalósulásának száma is a kilences. 
Kiváló időszak ez a lelki önvizsgálatra, az előző évek fejlődése és áttörései során felhozott dolgok maradványaitól való megszabadulásra, negatív gondolatok és más korlátozó viselkedésminták felismerésére. 
Legkiválóbb időszak ez az elengedésre. Akik makacsol ragaszkodnak a múlthoz, nehéz helyzetek jelentkezhetnek, lehet depresszív, betegséggel és csalódásokkal teli év is. Jó, ha tudod, amit most letehetsz, súlyos teherként nehezed rád a következő ciklusban. Egy szeretett személy elengedése, mély belső önvizsgálatot indít be. Légy kész elengedni azokat a kapcsolataidat, amelyeknek már nincs közük az életedben végbemenő változásokhoz, és hagyd, hogy helyükbe új ismeretségek lépjenek életedbe. 

                                                                    2017: 1 -es ÉV :elhozza végre az újat
Ez a kilencéves ciklus elindítója, fontos jól startolnunk. Ilyenkor kell mozgásba lendítenünk  azokat ügyeinket, ahol eredményeket szeretnénk elérni.  A tiszta tervezés és a cél részletes vizualizációja növelik a siker valószínűségét. Ha ilyenkor késlelteted a változásokat, vagy figyelmen kívül hagyod fejlődési lehetőségeidet, az egész kilencéves ciklusból kivonhatod a hajtóerőt. Ez az év az eszmék, célok és álmok fizikai tetteké való átalakításának ideje. Gyakran kínálnak új lehetőséget a munkában, üzleti életben, ezért alkalmas időszak az üzlet bővítésére vagy arra, hogy teljesen új oldalad valósítsd meg szakmai életedben. Használd ki az adódó lehetőségeket. Az 1-es év felerősíti a férfias energiamintákat, kihangsúlyozza az egyéniséget, az agresszivitást, a bátorságot és az önbizalmat. Férfi esetében aktiválódhatnak a kora gyermekkorhoz kapcsolódó tudattalan emlékek, felszínre jöhet apával, fiútestvérrel, férfi tanárral kapcsolatos emlékek. Nők esetében s belső konfliktusokat hoz felszínre, amelyekkel szembe kell néznie. Ennek az évnek az energiája passzív módon megnyilvánulhat, mint letargia, közös  és a lehetőségekkel szembeni makacs ellenállás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése