2016. július 4., hétfő

Napi Angyali Útmutatás-Kedd -Szolgálat

Azért húztad ezt a kártyát, mert spirituális szolgálatra hívtak gyógyítóként vagy tanítóként. Az a gondolat, hogy nyilvános spirituális munkát végezz, idegességet válthat ki. Mindenesetre ne aggódj – ennek az aggodalomnak nincs jelentősége a szolgálatra való hajlandóságod szempontjából. Ez egyszerűen az ego küzdelme azért, hogy megszerezze az irányítást a félelmen keresztül. Ennek ellenszere, hogy felsőbb éned küldetésére koncentrálsz, amely az istenség szeretetteljes szolgálata.
Minden ügyfél vagy minden hallgató egy veled és a Teremtővel. Ugyanazon az egy szereteten és lelken osztoztok. Spirituális munkád arról szól, hogy kapcsolatba lépsz azzal az egyetlen hatalmas forrással az univerzumban. Tehát míg az ego az „én-aggodalmakra” kíván koncentrálni – mint például „Mi van akkor, ha nem tudom megtenni?” vagy „Mi van akkor, ha nem kedvelnek engem?” - . a felsőbb én teljes mértékben arra összpontosít, hogy szeretettel szolgáljon.
Felsőbb éned tökéletesen tisztánlátó, és az isteni gyógyító energiából merít. Ahhoz, hogy a felsőbb énedből kiindulva cselekedj, koncentrálj mások megáldására – ne pedig a lenyűgözésükre. Kezdj minden egyes foglalkozást vagy szemináriumot azzal, hogy megnyitod a szívedet, hogy minden érintettet szeress, és tedd fel a kérdést: „Hogyan tudok szolgálni?” Ezzel a felsőbb éned kezébe helyezed az irányítást.Szeretettel Bio Gabi :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése