2016. július 4., hétfő

Horoszkóp Július 05. kedd –Erőteljes érzelmi töltés ez az álmokhoz, hajnalban pedig lendületes, impulzív erővel ébredhetünk

Kora hajnali álmaink idején áll együtt a Hold és a Vénusz, az Ikrek szívénél. Erőteljes érzelmi töltés ez az álmokhoz, hajnalban pedig lendületes, impulzív erővel ébredhetünk. Az akarat és erő jelölője, a Mars a Mérleg csillagzatnál jár – általa érzékeljük és tapasztaljuk meg intenzív módon a hétköznapokban, hogy a legmagasabb, legfelsőbb törvény nem a földi szabályzatokban, az emberi világ szerint helyesnek ítélt dolgokban van, hanem a belső hívás mutatja igaz utunkat. A reggeli órák egyben a tisztítás-tisztázás-felszabadulás idejét is mutatják.
Kora délután tetőzik egy szintén inspiráló, a lélek mélyéig sziporkázó erőtér, amely mély érzelmek kifejezésére, rejtett titkok megmutatására, tisztázására, kinyilatkoztatására és meghitt beszélgetésekre alkalmas. Az isteni minőségekbe lépés és a jövő érdekében történő tisztázások a déli-délutáni órákban időszerűek (14:25-kor Merkúr-Neptunusz trigon).
A Hold napközben már a Rák csillagkép alatt, a teremtés szent hármasságát idézi fel. A megnyílás és befogadás órái a déli óráktól kezdődnek és a nap további részében eltartanak... megváltó felismerések, élmények születnek a mai napon.

ZenTaiAnna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése