2016. július 18., hétfő

Július 19. kedd – Álmaink során lélekgyógyító, érzelmeket regeneráló erőket kapunk, lelki erőt ahhoz, hogy meghaladjuk félelmeinket, érzéseinket bezáró hiedelmeinket.

Július 19. kedd – Álmaink során lélekgyógyító, érzelmeket regeneráló erőket kapunk, lelki erőt ahhoz, hogy meghaladjuk félelmeinket, érzéseinket bezáró hiedelmeinket. A reggeli órákban kommunikációs folyamatok tetőződnek és adnak finom inspirációt a meghaladáshoz, de szellemi koncentrációnak, gondolatok fókuszálásának is ideje is van. 
Délelőtt a lélek igazságait érezhetjük – a késő délutáni – kora esti órák pedig a tisztázásról és szabadságról szólnak. Éjfél után teljesedik ki a telihold, azaz lelkünk, érzéseink nagyobb részére kaphatunk tiszta megvilágítást ezen az éjszakán. Megmutatkoznak a mélyebb, igazi ösztönök és késztetések. A rák Nap – bak Hold tengelye által elgondolkodhatunk és felismerésekre juthatunk a múlt és jövő egymásba építkező témakörén, a dolgok eredetén és céljainkon. A Nap mögött még ott ragyognak az Ikrek fejének csillagai, a szellemi polaritás, a különbözőségek megértése és az isteni minőség tudatosodása áll a háttérben. Hold mögött a Nyilas Tejútról leérkező része a magas égi tudás lehozatalának idejét mutatja.
A Merkúr lassan a Rák harmadik ágához ér, ami az elengedés állapotát, az elengedő szeretetet jelképezi – érdemes most tudatosan dolgozni azon, hogy elengedjük félelmeinket, a jó élményektől visszatartó, minden minőséget.
ZenTaiAnna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése