2016. május 3., kedd

Az angyalok azért küldik neked ezt a kártyát, hogy segítsenek megbízni azokban a képekben, amelyeket lelki szemeid előtt látsz, miközben álmodsz, valamint azokban, amelyeket fizikailag érzékelsz (például ismétlődő számok, tollak, érmék, felvillanó fények és így tovább). Mivel a Teremtő mindent lát, érthető, hogy te (és mindenki más) megöröklöd a spirituális látás adományát. Ha úgy tűnik, hogy ez a képességed nem működik többé, ennek oka lehet valami fájdalmas múltbéli élmény, amelyet az angyalok segíthetnek meggyógyítani és elengedni.

Tudd, hogy jó, ha tisztánlátással érzékelsz, mivel ezt az áldást használhatod arra, hogy segítsen neked a gyógyító és tanító munka során. tisztánlátásod emellett folyamatos és pontos útmutatást is ad számodra, nagyon hasonlóan ahhoz, ahogyan egy autóban a GPS a helyes úti célhoz vezet. Bízz abban, amit látsz.

Ezután lélegezz mélyen, és lazulj el, mivel a tested viszkethet vagy megborzonghat, miközben elengedi a régi méreganyagokat. Maradj ebben a folyamatban, amíg nem érzed, hogy a tested teljesen ellazult. Tudd, hogy képes vagy irányítani a tisztánlátásodat azáltal, hogy segítséget kérsz az angyaloktól.
Szeretettel Bio Gabi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése