2016. április 6., szerda

Horoszkóp: Április 07. csütörtök-A mai nap főszereplői a Merkúr és az újhold

Április 07. csütörtök – A mai nap főszereplői a Merkúr és az újhold (utóbbi gyakorlatilag a Nap és a Hold együttállása a csillagos égen). A Nap, a Hold és az Uránusz már egy csapatban táncolnak az égen, a Halak csillagkép visszaúszó halának kifeszített fonalánál. A lélek körén, a Zodiákus körön ez a Kos jegy alatt látható.
9-én tetőzik a Nap és az Uránusz együttállása, de ez a mai nap már ennek a tiszta, felszabadító energetikának a nyitánya. A Nap a Cselekvő Énünkben van jelen a földi világban, az Uránusz pedig tudatunk tágulása által a felszabadító megértésben és a terhek letételével a karmikus tisztulásban, a megkönnyebbülésben is. Mindezt tehát most önként, önerőből, (élet)vezetői képességünket felhasználva történik, annak jegyében, hogy régi vágyaink, álmaink megvalósuljanak, illetve, hogy a még lehúzó minőségektől megszabaduljunk (fonal). A mai újhold már ezt a folyamatot indítja el, ösztönös ráérzésekkel és cselekvésekkel, a kezdet erejével. (Egzakt ideje: 13:25) A Nap most ér Androméda csillagai alá, így az önként vállalt, tudatos áldozat is megjelenik a szellemi háttérben.
A Merkúr is izgalmas területén halad az égi csillagtengernek. Már elhagyta a Halakat, de a szellemi összegzésnek még ideje van, hogy ez alapján, nemsokára új korszak vegye kezdetét. Alant a Cet, az Eridanus és a Kemence csillagképek ragyognak. Most áll együtt a Merkúr az Angetenar csillaggal, amely az Eridanus folyó legnagyobb kanyarulatának csillaga – most veszi kezdetét az igazi nagy szellemi fordulat! Bátran álljunk készen arra, hogy most minden megváltozik, amit, vagy ahogyan eddig gondoltunk!
Ideje hát, hogy kidobáljuk lelkünkből az eddig lerakódott, ám már visszahúzó szennyeket, a most már terhelő minőségeket! Ideje, hogy szabaddá tegyük az érzelmek-érzések áramlását, a világosság áramát és sorsunkat irányító képességünket! A múlttól való búcsú most a szabadulás és az új tavasz örömével érkezik! Érdemes nyitottnak lenni!
ZenTaiAnna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése