2016. április 6., szerda

2016. április 7.: Szuper-Újhold a Kosban- Légy önmagad!---Sorsforditó lehetőség hogy kiszabaduljunk hétköznapi rutinból


Ma kora délután 13 óra 27 perckor lesz Újhold, ezzel kezdetét veszi egy újabb teremtő időszak.

Igazi sorsfordító lehetőséget tartogató energiák érkeznek segítségünkre, de a mai napon még százszoros energiák is támogatnak bennünket.
A természet ébredésével együtt az Univerzum is arra ösztönöz bennünket, átlagon felüli erőt biztosítva számunkra, hogy végleg lesöpörjük magunkról a felesleges terheket, felszabaduljunk és változtassunk életünkön.
A lehetőség radikális lépéseket igényel, aminek megtételét már érezzük egy ideje, de eddig nem volt erőnk, bátorságunk megtenni azt. A sorsfordító lehetőségekhez most az erőt is megkapjuk, így már csakis rajtunk múlik, hogy élünk e vele, lesz e bátorságunk megtenni a szükséges lépéseket.
Ezeket a hatalmas energiákat, amik érkeznek, meg kell szelídítenünk először, mielőtt a szolgálatunkba állítjuk. És nem árt az eszünket is használni, a jó irány megtalálásához, nehogy csak ide-oda futkosás legyen belőle.
Tehát a döntés a kezünkben van, bátrak leszünk és belépünk a lehetőségek kapuján, vagy kételkedünk magunkban és gyáván meghátrálunk, ragaszkodva a szokásos helyzetekhez. Azt azonban tudnotok kell, hogy ez utóbbi választásánál kellemetlen helyzetekbe kerülhettek, nehézséget okozó sorstanítások részesei lehettek. Meg kell értenetek, hogy a változást csakis a radikális megoldások, a lelkes cselekedetek hozzák meg számotokra.
Most bebizonyíthatjátok magatok számára, hogy a változáshoz szükséges erő bennetek van, és ahogy tesztek belső átalakulásotokért, szinte villámcsapás szerűen megváltozik életetek is, megszabadulhattok a hátráltató helyzetektől.
Figyeljétek meg a természetet, ahogy virágba borul, úgy kezdődik a mostani Újholddal a mi életünkben is egy rendkívül termékeny időszak, amikor a legtöbbet hozhatjuk ki magunkból. Váratlan új ötletek juthatnak eszünkbe, új utakat találhatunk, ami áldozatot is igényel részünkről. Ez lehet azon egyszerű dolog, hogy több időt kell a munkára fordítani, így kevesebb időnk marad hobbinkra, pihenésre. De ez a lemondás fejlődésünket szolgálja, és a sors bőségesen megjutalmaz minket érte.
Ebben az időszakban még nagyobb szükség lesz a tudatos megfigyelésre, hiszen üzeneteket kaphatunk egy váratlan eseményből, ami segít majd bennünket a tovább lépésben.
Az időszak még segíti a gyógyulásunkat, a töltekezésünket, és abban is támogat bennünket, hogy a nehéz helyzetekből kilépjünk illetve ellenkezőjére fordítsuk. A sötétségből a fénybe léphetünk, ha most életünk szekere elé kötjük az energiákat.
A változásokhoz szükséges lépéseket érdemes minél előbb megtenni, elindítani a folyamatokat, mert április 17-től kezdődően három bolygó is látszólagos hátráló mozgásba kezd, ez késleltetheti terveink megvalósítását. A sor a Marssal kezdődik, ami tetterőnket, küzdőképességünket, önérvényesítésünket korlátozza. Majd folytatódik a Plútóval, ami csalódásokat hozhat. Végül a sort a Merkúr zárja, ami a gondolkodásunkért, a tisztánlátásunkért felelős, de ez már hónap végén jelentkezik, ami a Telihold időszakába esik.
És még valami, amit soha ne felejtsetek el! Mindenkiben benne van a lehetőség, hogy változtasson az életén, csak hinnie kell magában. Mert ha hisztek magatokban, és kihasználjátok a mostani lehetőséget, akkor tényleg sorsfordító változásokat érhettek el! A tüzes, új lendületet adó energiák körbevesznek bennünket, csak eggyé kell válnunk velük!noivilag



Az április 7.-ei Újhold a zodiákus legdinamikusabb jegyében: a Kosban áll be. Ráadásul az energiaszintet tovább emeli, hogy szuperholdról is beszélhetünk, mivel a Hold az átlagosnál közelebb fog kerülni a Földhöz. Lelkünk felszabadítása lesz most a legfontosabb feladat!



Ez az év nem a toleranciáról szól, hanem a régi rendszereket megdöntő változásokról. Az álmodozó Halak időszak után elérkezett a harcos, katonás Kos időszaka. Energiával, kezdeményező kedvvel feltöltődve utat törhetünk most ezen változásoknak.
A Plútó és az Uránusz közötti -7 éve tartó- feszültség feloldásához kitűnő alkalom lehet ez. Az elmúlt hónapok nemzetközi történései aggodalomra adhattak okot. A Plútó, mint a hatalom, a sötét oldal (ÉS a legmagasabb szintű spiritualitás!) jelölője félelmet generál bennünk, míg az Uránusz, a szabadság és a forradalmiság, az újítások képviselője azt kívánja, hogy kitörjünk ebből a negatív légkörből, helyzetből.

A Kos és uralkodó bolygója, a Mars leginkább a küzdelemre sarkall minket, azonban óvakodni kell az erőszakos válaszadástól (Plútó), inkább a szellemi újítás, a dolgok új szemszögből való vizsgálata (Uránusz) biztosíthatja a kitörési pontot, a felszabadulást (hátunk mögött a lerombolt korábbi világgal – akárcsak a főnixmadár szimbóluma).

A szintén a Kosban álló Uránusz és Vénusz eredetiséggel, meglepetésekkel és érzékiséggel egészítik ki a fent említett hatásokat. Kérdezzük meg magunktól: „Mi inspirál engem?”, „Mitől leszek kreatív?”, „Mit kell ahhoz csinálnom, hogy jól érezzem magam?”, „Mit szeretek igazán saját magamban?”.
A válaszok segíteni fognak, hogy összhangba kerüljünk saját igényeinkkel, ráébredjünk, hogy egészen különleges, egyedülálló és szerethető személyiségek vagyunk, akik képesek akaratuk érvényesítésére, hangot tudnak adni saját véleményüknek.

Az, hogy melyik életterületünkön tudjuk leginkább kamatoztatni a Kos hihetetlen energiáját, az attól függ, hogy születési képletünkben melyik asztrológiai ház(ak)ba esik a Kos jegy. Aki ismeri a képletét (vagy Aszcendensét), azoknak némi kulcsszavas segítség:
Kos az 1. házban: megjelenés, személyiség, önérvényesítés mások akaratával szemben.
Kos a 2. házban: adottságok, anyagi helyzet.
Kos a 3. házban: információáramlás, kommunikáció, szűk környezet (pl. testvérek, szomszédok).
Kos a 4. házban: otthon, eredet, származás.
Kos az 5. házban: kreativitás, gyerekek, szerelmi élet.
Kos a 6. házban: munka, egészség.
Kos a 7. házban: párkapcsolat, házasság, nyilvánosság.
Kos a 8. házban: önismeret, intimitás, elengedés.
Kos a 9. házban: tanulmányok, külfölddel való kapcsolat, világnézet.
Kos a 10. házban: karrier, életcél(ok).
Kos a 11. házban: barátok, támogatók, szellemi közösségek.
Kos a 12. házban: elvonulás, titkok, önkéntes áldozatok.
Ébredésekkel teli Újhold időszakot kívánok Nektek!pozitivkisugarzas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése