2016. január 2., szombat

2016 - A Mars éve ---A 2016-os naptári év egy rendkívüli időszak a Földbolygón, és a januári tréningünk kezdete ebben az egyedi energiamezőben. A 9-e ÉV JELENTŐSÉGE,ENERGIÁJA

2016 = 2 + 0 + 1 + 6 = 9

9-es szám :

- egyetemes szeretet, az örökkévalóság, a hit, az egyetemes szellemi törvények, a koncepció, a karma,lelki megvilágosodás, spirituális ébredés,az emberiség szolgálatában, a végső cél az emberiség szolgálata,  humanizmus és a humanitárius, fénymunkások, a jótékonyság és emberbarát , szeretet, az önfeláldozás, önzetlenség, a sors, az élet célját megtaláló és lélek küldetését, nagylelkűség, magasabb nézőpontból rálátásának a képessége , romantika, belső erő,  a felelősség, az intuíció, erős karakter, a szabadság, a népszerűség, nagy eszmék, a tolerancia, az alázat, az önzetlenség és a jóindulat, az empátia, a nem konvencionális művészeti zseni, , különcség, a kommunikáció, a befolyás, a tökéletesség, a mágnesesség, a megértés, a megbocsátás, együttérzés....

Negatív tulajdonságok:
- lekapcsolás, levertség, képtelen koncentrálni, szétszórt, álmodozó, introvertált , t
olerancia, és az együttérzés hiánya.




Mars energetikailag: 
Mars asztrológiai szimbólum: Planetary Sigil: Szabályok - férfi szexualitás, Erő, vágy, a harag, harc, háború, agresszió, Victory, ambíciót, Bátorság, Harc, Power, Túlzott jön az akadályokat, Breaking akadályok, azonnali lépésekről, kitartás, vezetés, Dominion .  A hatása a Mars felett van jó és rossz.  Ez stives csak meghódítani, és elérni a győzelmet felette & blogodba s ellenfelek.  Ez & blogodba s energia harcias és kedvezmények hatalom, uralom, és úgy tűnik, hogy lássa el a meghajtót, és kényszeríteni Szükséges áttörni akadályokat és a túlzott jönnek az akadályokat.  Gyakran nevezik a & ldquo; Angry One & rdquo;  vagy & ldquo; sötét & rdquo ;, hogy & blogodba s dühös olvadt vöröses megjelenése csak erősíti a hitet úgy & blogodba s vad, szilaj természetű, és hogy & blogodba s az energia hatékony és nehezen ellenőrizhető.  Miután hivatkozott, a Mars hajthatatlan, és nem nyugszik addig, míg legyőzi minden akadályt benne & blogodba útja.  Amikor dolgozik rituálék, hogy bizonyos ön tudja, mit akar, mert nincs & ldquo; megy vissza & rdquo;  ha egyszer & blogodba ve hivatkoztak az energia a Mars.  Mars befolyása van egy védő és egy harcos mindenek felett.  Az óra a Mars a legjobb petíciók védelem az ellenségtől (biztos úgy gondolja, ezek így, mert a Mars teszi nincs ilyen megkülönböztetés), lelki támadás, & ldquo; A Evil Eye & rdquo ;, démoni támadás és / vagy birtoklása.  Istenek - Mars, Ares, Kriosz, Hercules, Negral, Hórusz, Tyr, istennők - Morrigan, Freyja, Anath, Brigid, SekhmetDetriment - Erőszak, Anger, HatredElement - FireDay A hét - TuesdayNumber - 2, 3, 5, 16Zodiac - Kos & amp;  ScorpioColor - RedMetal - Iron & amp;  SteelCrystals - Ruby, gránát, Bloodstone, JasperHerbs & amp;  Olaj - Pine, Üröm, borsmenta, Cayenne, fokhagyma, bors, gyömbér, TobaccoPlants - Hemlock, Farkasölőfű, martilapu, Betony, HoneysuckleTrees - Holly, tölgy, KermTarot kártya - A torony
A Mars bolygó
Mars az archetípusa a harcos, aki ébren van és éber, mindig harcra kész, a szenvedély,  túlélés, hatalom, szélsőség, agresszió/passzív agresszió (a duzzogás), szoláris tudatosságot, bátorság, harag, manipuláció, erő, egó, kritika, diplomata, reformer, győzelem, ambició, 


Numerológiai előrejelzés 2016 januárra
Nam Hari Kaur Forrás: https://www.3ho.org/numerology-forecast-january-2016-quantum-leap
http://www.teljessegviraga.hu/


A 2016-os naptári év egy rendkívüli időszak a Földbolygón, és a januári tréningünk kezdete ebben az egyedi energiamezőben. Ez az intenzitás és az extrémitás éve, a lehetőség mellett, hogy egy kvantumugrást hajtsunk végre a spirituális fejlődésünkben.

Én személy szerint ámélkodom azon a szinkronicitáson, ahogyan a kollektív psziché megnyilatkozik a szórakoztatóiparon keresztül. Például a legutolsó Star Wars moziban ( Star Wars VII) a jónak és a gonosznak rendkívül széles spektruma jelenik meg, valamint a szükségessége mindannak, amit a főszereplőknek meg kell tanulniuk útközben.Gyorsaknak, és rugalmasaknak kell lennünk 2016-ban, és a tréningünk éppen most kezdődik el.

Hadd mutassak egy még valóságosabb példát. Nézd meg ezt a videót, és vedd észre annak a pontnak az abszolút tökéletességét, amit épp próbálunk megteremteni. Itt van egy 12 éves fiú, aki sikeresen navigál egy olyan megfélemlítő helyzetben, amiben a legtöbb felnőtt kisiklana, ő pedig kegyelemmel és méltósággal cselekszik. Nézd meg, a nem reagálás által hogyan változtatja meg a szituációt, és hoz létre egy felvidító helyzetet önmaga számára. Ez egy olyan csillagközi pillanat, amit nem lehet kihagyni.


Idegerősség 

Fejlesztened kell önmagad, kezdve az idegrendszereddel, hogy legyen egy mag-életerőd, ami szükséges, hogy támogassa a személyes jelenlétedet a világban. Ahogy Yogi Bhajan mondta: “Ha a jelenléted nem működik, akkor semmi nem működik.”

A Yogi tea, gyömbér tea, és B vitamin komplex mind támogatják az idegrendszert. A Golden Milk ( Arany tej) egy másik kiváló jógikus recept, amit használhatunk, ami kurkuma tartalmánál fogva kiegyensúlyozza az agyféltekéket. Yogi Bhajan a szegények aranyának hívta.

Legyen minőségi szabadidőd magad számára a mindennapokban, ez elengedhetetlen. Talán zenét szeretnél hallgatni, vagy venni egy forró fürdőt 1 kiló tengeri sóval, ami eltávolítja az érzelmi toxinokat, vagy valami művészi hobbira vagy kreatív munkára fókuszálni. És a kreatív munka lehet ujjal, vagy színes ceruzával festés. Komolyan mondom.

Pihenés és kikapcsolás

Az a képesség, hogy tetszés szerint lekapcsolódj a hírek és a média támadásától, nagyon fontos Önmagad megőrzése szempontjából. Merülj el valamiben, ami egyszerű és egyhegyű figyelmet igényel, ez egy nagyon pozitív módja, hogy csökkentsd a feszültséget, és egyensúlyt hozz létre önmagadban.

2016 ősszeadva 9, és a 9-es szám a türelmet, és az önmagad mesterévé válást jeleníti meg. Nem tudsz semminek a mestere lenni türelem és kitartás nélkül, és még egy nagyon fontos feltétel az, hogy mindig maradjon tartalék erőd.

Emlékszem, ahogy Yogi Bhajant hallottam: “ Ne csináld azt, amit én tettem, ne dolgozd túl magad! Az élet egyensúly.” Természetesen mindannyian értékeljük az áldozatot, amit értünk hozott, de a személyes véleményem az, hogy ő azt szeretné, ha fenntartanánk az egészségünket, és az életerőnket az önmagunkkal és az emberiséggel szembeni együttérzésen keresztül.

Konfliktusok és zűrzavar

Az egészségre és vitalitásra szükségünk lesz januárban, ahogyan az év kofliktusokkal és zűrzavarral indul. Van egy rejtett agresszív áramlat, és akkor vagy bölcs, ha nem akarsz nyerni minden áron. Ez magában foglal olyan szituációkat, mint a vezetés közbeni düh, egy parkolóhelyért való versengés, vagy bármit, ami a fém elemre vonatkozik (acél, aluminium, vas, stb.,).

Légy óvatos a konyhában, különösen a késekkel, ami egy “csúszós” aspektus ebbe az évben. A dolgok csak úgy kicsúszhatnak a kezedből, vagy elveszhetnek. Ez a kocsikulcsokra is vonatkozik, és akkor vagy bölcs, ha csinálsz egy tartalék kulcscsomót minden fontos dologhoz az életedben. Ez a tizenéves fiad vagy lányod szobakulcsát is jelenti, mert kissé elveszettnek érezhetik magukat, akiknek segítségre van szükségük.

Uralom a rejtélyek felett

A 9 -es szám megjeleníti az uralmat a rejtélyek felett, és szükségünk van rá, hogy képesek legyünk olvasni a sorok között, hogy mi is történik körülöttünk. A zenében mindig van egy basszus hang a dalokban. Ha leszűröd a vokált, a szóló gitárt, a dobokat és a többi hangszert, akkor is van egy basszus hang. Egyenletes, tiszta és jelenlévő.

Fejleszd ki magadban a képességet, hogy feltedd a kérdést: “ Mi folyik itt valójában? Milyen részből hiányoztam eddig?“ Egy csomó szívfájdalomtól óvod meg magad, ha kifejlesztesz egy kapcsolatot a saját Finomtesteddel, és így nem teszel fel olyan kérdéseket: “Hogyan hagyhattam ezt ki?”

A megóvó Kegyelem

A megóvó kegyelme és szépsége 2016-nak az, hogy van egy képességed kérni és kapni, amikor arra van szükséged. Igen, ez benne van a számokban! A 2-es szám egy átalakító szám a vagyonkalkulációkhoz, és a 2-es a kapcsolatokat, és a támogatottságot is megjeleníti. De emlékezz, kérned kell, nem csak vággyal tele gondolni. Kérhetsz valakit, vagy kérheted a saját Felsőbb Önvalódat, vagy kérheted az angyalokat a Mennyekben. Csak kérj, használd a hangod frekvenciáját, hogy kapcsolódj az energia sugárútjához, ami elhozhatja, amire szükséged van.

Egy nagyon erőteljes módja, hogy ezt tedd az “Ardas Bhaee” mantra zengetése. Yogi Bhajan ima mantrának hívta, ami automatikusan alkalmazkodik az imádhoz, és ahhoz, amire éppen szükséged van. Énekeld naponta 11 percig.

Fektess be önmagadba, fektess be a szellemed nagyszerűségébe, és adj magadnak egy esélyt azzal, hogy ahhoz a frekvenciához igazodsz, ami képes elszállítani téged egy olyan helyre, ahol a múlt visszhangja többé nem kísért.

Ez az Új Év, ez az Új Te.
Sat Nam


A Mars éve: ezt hozza 2016
http://www.nlcafe.hu/

Asztrológiai hagyomány szerint minden évnek megvan a maga uralkodó bolygója. 
A 2016-os esztendő a Mars jegyében telik, így ezt az évet kissé feszültnek érezhetjük, az átlagosnál türelmetlenebbek lehetünk, viszont hallatlanul nagy energiánkkal olyan célokat is elérhetünk, amelyek megvalósulásában korábban talán nem hittünk.

Mindezt alátámasztja, hogy 2016-ban zárunk egy 36 éves Mars-ciklust, amelynek utolsó évében nagyobb lehet az elégedetlenség, s ennek az emberek hangot is fognak adni. 

Például Európában újabb harcok robbanhatnak ki, olyanok, amelyeket most talán még el sem tudunk képzelni. 2017-ben újabb 36 esztendőre a Nap veszi át a hatalmat.
A 2016-os esztendőben különösen izgalmas lesz a két sorsbolygónak, a Szaturnusznak és a Jupiternek a kapcsolata. 

Amikor a két sorsbolygó nehéz fényszögekkel kapcsolódik egymáshoz, akkor rendszerint messzebb ható következményei lehetnek annak, amit ebben az időszakban teszünk. Vagyis tetteinknek a gyümölcsét később arathatjuk le. 

Ennek a konstellációnak a hatására idegesebbé, feszültebbé válhatunk, amikor nem látjuk tisztán a helyzeteket, és olyan cselekedetekre ragadtathatjuk magunkat, amelyek miatt veszteség érhet bennünket. Nagyon fontos, hogy a Mars évében óvatosabbak legyünk, elsősorban a pénzügyekkel kapcsolatban.

Ám az év második felében ez a két sorsbolygó kedvező fényszöggel kapcsolódik majd egymáshoz, ez arra utal, hogy ami az év első felében nem ment, azt akkor játszi könnyedséggel megoldhatjuk. Például sokkal higgadtabbak, tudatosabbak lehetünk, s ezzel nemcsak a saját életünket tehetjük könnyebbé, hanem a szeretteinkét is. Akik elégedetlenek a helyzetükkel, azoknak a sors lehetőséget kínál a változtatásra. Akik viszont jól érzik magukat a bőrükben, azok még teljesebbnek, kerekebbnek érezheti a világot. Pontosabban benne a saját helyüket.

A Mars esztendejében a Plútónk és a Jupiternek a kapcsolata hatalmas erővel ajándékoz meg, nem lesz előttünk lehetetlen. Erősen vágyunk a sikerre, és készek lehetünk ezért keményen megdolgozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése