2016. január 2., szombat

2016-ban, a numerológia szerint a 9-es szám fog dominálni! Nézd meg mire számíthatsz!----A 2016-os esztendőt a 9-es szám vibrációja fogja meghatározni.

A 2016-os esztendőt a 9-es szám vibrációja fogja meghatározni. A 2+1+6=9 eredmény alapján a 9-esnek kifejezetten maszkulin, mély, összetett vibrációja van. A 3×3-as szorzás szerint a három szentség érvényesül. Ami pedig a 9-es energiáit illeti, 2016-ban a hangsúly az önzetlenségre, az univerzális szerelemre, az intuícióra, a spirituális képességekre, és a kozmikus természettel való kapcsolat fontosságára kerül.
9-numerologia
A 9-es szám direkt módon kapcsolódik a világegyetemhez és az emberi lélekhez, olyan dolgok tanulmányozásra sarkal, ami a természetfeletti erőkkel, a szellemvilággal kapcsolatos, ugyanakkor felütheti fejét az arrogancia, az ingerlékenység, a nyugtalanság. A kimondott szavaknak nagy erejük lesz ebben az új évben, és konfliktusokra is számíthatunk. Felébred az igazságérzetünk, amely minden rosszindulatot, rossz bánásmódot, viselkedést a felszínre hoz, így kénytelenek leszünk felemelni szavunkat az igazságtalansággal szemben.
A 9-es energiája 2016-ban új megvalósítások elkezdését, a régiek befejezését segíti. Egyszerűen nem tudunk elbújni ezen erős vibráció elől, ami nagytakarítást fog végezni az életünkben, ha akarjuk, ha nem.
Ez a vibráció minden ember életére másként hat, de egy biztos: azok a dolgok az életünkben, amelyek fölöslegesek teljes mértékben meg fognak szűnni, el fognak tűnni.
2016-ban érzékenyebbek, de ugyanakkor intuitívabbak leszünk, és ami lényeges, hogy a pozitív gondolatoknak nagy erejük, hatásuk lesz a következő évben. 2016-ban bátraknak kell lennünk, be kell fejeznünk az elkezdett munkálatainkat, de azt is figyelembe kell vennünk, hogy egyes elvárásainknak nem felelhetünk meg, így azokkal fel kell hagynunk. A szükséges újításokat, változtatásokat 2016-ban meg kell tennünk, hogy nyugodtan továbbélhessük az életünket. Ez érvényes úgy a családi, mint a szakmai életünkre is. 2016 az újraértékelés éve lesz, amit minden 9 év elteltével érdemes elvégezni.
2016-ban lehetnek anyagi nehézségeink, vigyáznunk kell az egészségünkre, de az emberi kapcsolatainkra is oda kell figyelnünk. Fékezzük az indulatainkat, és igyekezzünk kiiktatni azokat a tényezőket az életünkből, amelyek gondot, kellemetlenséget okozhatnak. Ha megérdemeljük, 2016-ban gondviselésben, törődésben is részünk lehet.
A 9-es szám arra ösztökél, hogy bízzunk, higgyünk teljes mértékben magunkban. Meg kell értenünk, hogy semmi sem történik ok nélkül, minden előre meg van írva.
2016-ban ne az újdonságokra fektessünk a hangsúlyt, hanem a megtisztulásra, hogy a lelkünk békére leljen, és az életünk a jó irány fele haladjon. Legyünk türelmesek, szeretettel telik, megértőek, megbocsátók, toleránsok, önmagunkkal, családtagjainkkal, és mindenkivel szemben.
Bocsássunk meg, és menjünk tovább az utunkon, ez könnyíteni fog az életünkön, a karmánkon is. Akinek a születési számában szerepel a 9-es, részesülni fog ezekből a pozitív energiákból.
Legyünk jószívűek, egész évben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése