2015. november 3., kedd

Napi Angyalkártya : 2015.11.03. Kedd-TISZTÍTÁS ÉS MÉREGTELENÍTÉS

Napi Angyali Útmutatás
TISZTÍTÁS ÉS MÉREGTELENÍTÉS
Mélységes szeretettel és tisztelettel kérünk téged, hogy méregtelenítsd becses és érzékeny testedet. Kívánságodra segíteni fogunk olyan életigenlő módszereket kifejleszteni, amelyek megbirkóznak a stresszel, és enyhítenek minden fájdalmat, amely régi életmódod felszámolása során felmerül. Add át nekünk gondjaidat, aggodalmaidat és nyugtalanító gondolataidat, és érezd az újonnan megtisztított tested csodálatos üdvösségét.

Ez a kártya az angyaloknak azt a tanácsát jelképezi, miszerint meg kell szabadítanod testedet a kemikáliáktól és a mérgektől. A gyógyszerek, adalékanyagok (beleértve a cukrot), az alkohol, a koffein és a nikotin iránti érzékenységed megnövekedett. Ezek az anyagok megzavarják azon képességedet, hogy meghalld az angyalaidat, így ők arra kémek, kerüld ezeket. Az angyalok szívesen segítenek majd stressz vagy ellenállhatatlan szükségérzet esetén, amennyiben megkéred őket.

A lap további jelentései: Alkalmazz növényi módszereket a tisztításra, mint a búzafűlé vagy a psyllium. Kérj tanácsot egy holisztikus dietetikustól. Hívd segítségül Rafael arkangyalt a szükségérzet csökkentésére vagy megszüntetésére. Kerüld a mérgező kapcsolatokat és helyzeteket. Kérd meg Mihály arkangyalt, hogy tisztítsa meg testedet vagy otthonodat minden alacsonyrendű energiától. Használj gyengéd, környezetbarát tisztítószereket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése