2015. november 3., kedd

A felemelkedéshez köthető spirituális fogalmak



Drága embertársaim, most, hogy ennyire közel kerültünk a felemelkedést szolgáló eseményekhez, gondoltam, hogy leírok egy pár olyan fogalmat, amely szellemi utazásunkhoz szolgáló spirituális útmutató lesz a jövendőbeli események számára:

1. Akasha-krónika: Minden létező tanulását szolgáló, az összes múlt-, jelen- és jövőbeli tapasztalatot tartalmazó információs fénykönyvtár.

2. Alcyone: A Plejádok csillagkép központi napja, amely körül Naprendszerünk és benne Földünk kering 26.000 éves ciklusban. Galaktikus átjáróként is funkciónál a Galaxis Középpontja felé.

3. Arkangyalok: Az angyali tudat legmagasabb fejlődési fokán álló lények, akik még képesek egyedi megjelenésre. Legismertebbek: Michael, Gabriel, Rafael, Uriel, Jofiel, Zadkiel Arkangyalok. Minden arkangyalnak megvan a saját általa választott szakterülete (például Mihály arkangyal a védelemért felelős igen nagyhatalmu arkangyal)

4. Aura: Az aura a testet körülvevő és átható elektromágneses mező, melynek jellegzetes sugárzása van. Ez a sugárzás frekvenciában mérhető. Feladata, hogy védje a fizikai és energiatesteket, valamint energiatartalékként is szolgál.  Formája többnyire tojásdad. Felül csúcsosabb, alul szélesebb. Kiterjedése másfél méter, de lehet ettől sokkal nagyobb és kisebb is. Energiatestünk mérete, állapota, folytonossága, vastagsága az ember érzelmi, mentális és fizikai állapotától függ. Testi – lelki egészségünkkel szoros kapcsolatban áll.

5. Csakrák: A test fő energiaközpontjai, amelyek tölcsérszerűen örvénylő, kerékformához hasonlító, speciális energiaelosztási, egészségügyi és karbantartó feladatokat betöltő képződmények az emberi szervezet egészén belül. Ezenkívül van még érzelmi, fizikai, spirituális és mentális aspektusainkat egységes egésszé összekötő szerepük is.

6. Elohim
A Teremtésért felelős fénylények csoportja, egyéb elnevezésük: Teremtő Istenek és Istennők.

7. Felemelkedés:
Az a létállapot, amikor a test és a szellem együttesen átrezeg a harmadik dimenzióból a negyedik vagy ötödik dimenzióba anélkül, hogy az illető megtapasztalná a fizikai halált. Mindez azáltal következik be, hogy a sejteknek a fizikálisan elviselhető másodpercenkénti rezgésszámon túlra emelkedik a rezgése. A folyamatot szellemi megvilágosodás kíséri, tudatos eggyé válás az egyéni én kilenc dimenzionális megnyilvánulásával. A harmadik dimenzió valóságában a felemelkedés azzal jár, hogy az illető egyszerűen láthatatlanná válik és eltűnik.

8. A fény Városai: (1) A negyediktől a hatodik dimenzióig terjedő, a Fény Templomainak otthont adó városok, ahol a felemelkedett mesterek lakoznak. (2) Szellemi beavatások, szakrális tanítások és gyógyítások helyszínei, ahová álmában látogat el az ember, illetve ahová két testet öltése között jár tanulni, visszatekinteni és gyógyulni.

9. A fény közvetítői:
A fény közvetítői vagy más névvel fénymunkások azok, akik minden lélegzetükkel és lépésükkel a szellemet közvetítik, az istenit testesítik meg, és a mennyet a földön akarják megélni. Akik a teljesség, a feddhetetlenség és a kozmikus derű örömteli szolgálatának szentelik magukat, és közreműködnek a bolygó felemelkedésében. Isteni fény árad beülök, szeretetteljesek, bölcsek és odaadóak. Gyermekkoruk óta tudják, hogy a világot jöttek megmenteni. Különböznek az emberektől nem is, tudnak beleolvadni a szürkeségbe, de azon vannak nap, mint nap, hogy másokat maguk mellé emeljenek. Emlékezteti az embereket arra, hogy kik is valójában visszaadják az Istenbe és önmagunkban való hitet, és a szellemi energiák méltó használatára tanítják az embereket.

10. Avatára/Avatár:
Olyan emberek, akiknek a személyében valamelyik istenség ölt földi alakot. Rendszerint csodatevők és spirituális tanítók. Rendkívüli magával ragadó személyiségek.

11. Felemelkedett mesterek:
Nagyszerű spirituális tanítók, gyógyítók és proféták, akik régebben a földön éltek, emberi alakban. Sokan vannak és sokfélék. Példás életük által az égbe emelkedtek. Sokukat szentté avatták, és folyamatosan segítik a földön élőket.
forrás : http://harmonia.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=1171775

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése