2015. július 30., csütörtök

Új Világ épül - kiveszed a részed? A jelen időkben (hetekben, de akár hónapokban) egy óriási energia van segítségünkre, hogy az életünk minőségét megemeljük.

Új Világ épül - kiveszed a részed?
A jelen időkben (hetekben, de akár hónapokban) egy óriási energia van segítségünkre, hogy az életünk minőségét megemeljük. Azoknál, akik (felesleges) félelemből nem mernek változtatni, pedig már lehetne, illetve, akik túlságosan belepörögnek az anyagba, bezárva szívüket, feszültségként is jelentkezhet, hiszen a sors igyekszik rámutatni arra, mit tudunk már elengedni, minek járt le az ideje, mi az, ami nem vagyunk, ami nem tesz boldoggá – ezzel is segít, hogy ébredjünk végre és tegyük a dolgunkat, akarjunk jót magunknak és teremtsük is meg. Azok, akik már léptek, döntöttek, tettek önmagukért és a szívüket követik, ezen energia segítő lendületét, támogatását finomabb frekvencián élvezik. Már az új világ építésén dolgoznak. Ebben a folyamatban a legtöbbünk számára kiemelt hangsúlyt kap az elengedés is – bármit ideje lehet most elengedni, ami még a régi minőségben tart. Lehet akár sok évre visszanyúló, neheztelést okozó rögzülés. Van, akik számára rossz érzésekkel járó, de van, akik számára jó érzéseket okozó, már lejárt idejű minőségek ezek. Minden esetben érezhető, hogy új világ épül, már magasabb szinten, mint eddig léteztünk.
Egyszerűen az van, hogy a sors és az égi segítőink nem hagyják, hogy rossz legyen nekünk, vagy hogy ne valósítsuk meg kitűzött céljainkat, vágyainkat, ne érjük el a kiteljesedést. Mindenképpen a legjobb felé haladunk, de ezt sokunknak észre is kell venni! Már nem érdemes tovább húzni az időt. Ezt a folyamatot segíthetjük azzal, hogy abbahagyjuk a külvilág, vagy bárki más hibáztatását és elkezdünk teljesen önmagunkkal foglalkozni, magunkat megismerni, gyógyítani, szeretni. Pontosan tudjuk, hogy mik az igazi céljaink, vágyaink – hasonlítsuk csak össze a jelen valóságával és lássuk meg őszintén, hogy ezek megvalósulhatnak-e a jelen állapotunkban, vagy nem!
Ha nem vagyunk a helyünkön, akkor érdemes szembenézni ezzel és nem erőltetni azokat a dolgokat, amik eleve nincsenek meg, vagy nem tudnak jönni addig, amíg zárva vannak a karmikus kapuk. Érdemes minden magyarázkodást leépíteni, semmire nem hivatkozni, hanem egy az egyben a szívünk hívását követni, megkérdőjelezhetetlenül! Ha már bátran a helyünkre léptünk, akkor is sok belső, lelki-spirituális munkánk lehet, hiszen a folyamat hosszú és a teremtés állandó.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése