2015. július 29., szerda

Július 30. csütörtök – Javában zajlik lelkünkben a belső hazatérés, az otthonra találás, az ön-mag-unkban való megerősödés folyamata!

Július 30. csütörtök – Javában zajlik lelkünkben a belső hazatérés, az otthonra találás, az ön-mag-unkban való megerősödés folyamata! Eljött az ideje, hogy senki kezébe nem kapaszkodva, a saját lábunkon is megálljunk, elinduljunk, önállóan létezzünk. Nincs szükség mindig megerősítésekre – csak mag-unk kellünk a létezéshez.
A reggeli órák a szabadság és a tudattágítás üzeneteit hozzák és ez a nap ad lehetőséget arra, hogy a felébredő, előbukkanó indulatokon, vagy lelkesedésen keresztül ráébredjünk arra, milyen állapotból érdemes kitörnünk.
A Merkúr ma áll együtt a Rák csillagkép legfényesebb csillagával, az Acubens (Sertan) csillaggal, amely a Rák ollóját és így a levágást jelképezi. Itt az idő, hogy szellemi-kommunikációs-gondolati értelemben, egyértelműen meghozzuk az elengedés, a leválás, az önállóvá válás döntését! Ez az üzenete a mai álmainknak is.
A mai napon történik meg a Fény Születése, hiszen a Nap 23 és 24 óra között a Jászol csillaghalmaz (Preasepe) alatt halad el, így ma és holnap folyamatos a belső ébredés, a tiszta megvilágosodás, a megváltó felismerések születése. Felébredhet lelkünkben bármely jézusi minőség: a kegyelem, az önzetlen szeretet. Figyeljünk a lelkünkre és ne csak arra – a családok, lélekcsaládok összekapcsolódása is igen erősen van jelen, akár fizikai síkon, akár más dimenziókban.
A Hold a Nyilas csillagkép vége felé halad, ahol már leérkezik az elmúlt időszakban felvett, az égtől lehívott tudás. Lelkünkben most a fény, a tudás, a gyógyító erők kiárasztása zajlik.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése