2015. július 1., szerda

100 szoros Teremtő Nap 2015.07.02.

Minden telihold és újhold napja 100 szoros erővel hat. A tibetiek szerint ezen a napon minden, amit teszel, gondolsz, érzel vagy mondasz, az százszorosan száll vissza rád. A telihold mindig az elengedés ideje. Ezen a napon lehetőséget kapsz, hogy elengedd azokat a régi mintákat, amik nem segítik fejlődésedet, és akadályát képezik annak, hogy új energiákat fogadj be életedbe, amik elindítanak a változás útján. Valószínűleg már túl vagy számtalan elengedésen, tisztításon, teremtésen. Ennek köszönhetően most fognak beteljesedni és kézzelfoghatóvá válni az álmaid.

Ami eddig csak a képzeletedben létezett, talán ezzel az energialökettel most manifesztálódhat a világodban. Így learathatod kitartó munkád, hited, és pozitív érzelmeid, gondolataid gyümölcsét.


Miért hat ránk ilyen erővel a Hold? Azért mert a Földön lévő vizeket uralja, megteremti az ár-apályt. Ne felejtsük el: az emberi test több mint 70%-a víz, igy a Hold az emberi szervezetre is hatással van. Telihold és újhold napján a 100 szoros erővel hatnak, segítve teremtő képességünket pozitív és nagtív irányba egyaránt. Amit ezeken a napokon kiadunk magunkból azt 100 szorosan kapjuk vissza. Figyeljünk ezekre a napokra is és csak olyat adjunk ki magunkból amit szívesen el is fogadnánk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése