2015. június 7., vasárnap

Júniusban végre legyőzheted a visszahúzó erőket

Ebben  a hónapban egy ugrásszerű változásra van szükség az életedben. Akármilyen célt tűztél is magad elé ebben az évben, most nem elég apró lépésekben közelítened a megvalósulás felé, hanem ugranod kell.
A változás most fénysebességre kapcsol

Az ugrásszerű változás azt jelenti, hogy hírtelen szinte átmenet nélkül hagysz magad mögött egy élethelyzetet és kezdesz teljesen új életet élni. Ez az ugrásszerű átmenet egy dimenzióváltás az életedben. Az új élethelyzet annyira váratlanul jön létre, hogy korábban még a lehetőségre sem gondoltál, hogy bekövetkezhet. Egyszerűen láthatatlan volt számodra, most viszont egyik pillanatról a másikra egyszer csak valósággá válik és hidat épít a korábbi elképzeléseid és a valóra válás közé.
Az egész ahhoz hasonló, mint amikor egy tudományos fantasztikus filmben az űrhajó fénysebességre kapcsol. Még a csillagok fénye is elmosódik ilyen sebesség mellett. Amit korábban kértél, most ilyen elképesztő sebességgel érkezik meg az életedbe.
Még gondolkodni sincs időd azon, hogy pontosan ezt akartad e és ilyen formában akartad e.
Az életed pontosan azt adja neked, amire ebben a pillanatban a legnagyobb szükséged van ahhoz, hogy a célodat elérhesd. Most már nem húzhatod be a féket és nem hátrálhatsz ki a helyzetből.

Olyan események indulnak el, amik lavina szerűen sodornak magukkal téged

Nem tehetsz mást, egyszerűen engedd el magad és hagyd, hogy a változás egyszerűen csak megtörténjen. Már minden előkészületen túl vagy. Az előző hónapokban megtettél minden erőfeszítést. Most annyi a dolgod, hogy ne tegyél keresztbe saját magadnak.
Ne gátold változást, ami most történik, mert az olyan lenne, mintha a kilövés utáni első pár másodpercben megpróbálnál megállítani egy a világűr felé száguldó űrhajót.
Erre az óriási sebességre azért van most szükség, hogy legyőzd az önmagadból és a környezetedből eredő szellemi gravitációt. Egyrészről, hiába tűzöl hatalmas célokat a zászlódra, ha újra és újra csak lehúzod magad, sokszor te vagy a legnagyobb akadály a saját utadban. Másrészről a környezetedben élő emberek kicsinyes gondolkodása próbál megakadályozni abban, hogy olyasmit tegyél, ami túlmutat a számukra elképzelhető valóságon. Amikor hosszú ideje fennáló korlátokat próbálsz ledönteni, akkor a belső és a külső ellenállás egyszerre lép fel. Ez olyan, mint a Föld gravitációs ereje, ami nem engedi elhagyni a bolygó vonzásterét, egészen addig, amíg az űrhajó a megfelelő sebességet el nem éri.

Csak akkor tudod legyőzni mások visszahúzó erejét, ha hajlandó vagy magad mögött hagyni őket

A szellemi gravitáció a Föld tömegvonzásához nagyon hasonló. Addig nem tudsz spirituálisan túllépni önmagadon és a környezeteben található átlagon, amíg egy óriás erővel belépő változás nem eredményez egy ugrást. Ez az ugrás egy a körülményeidben bekövetkező drasztikus változás hatására áll be. Előszőr olyan, mintha kicsúszna a lábad aló a talaj. Minden stabilnak hitt rendszer meginog körülötted, néhányuk pedig teljesen megsemmisül.
Egy új valóság alapjai jönnek most létre. Amikor túl vagy a változás okozta első sokkos állapoton akkor tudatosul csak benned, hogy az életed talán egyik legnagyszerűbb eseménye történt veled, ami a lehető legjobb dolgot hozta az életedbe. Ha nem történik meg veled ez a változás, akkor talán örökre ott maradtál volna, a békés, megszokott és biztonságot nyújtó, de boldogtalan élethelyzetben.

Egy újabb rendkívül intenzív változás áll előtted, de nem hagylak egyedül 

mindennapiszámisztika.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése