2015. június 7., vasárnap

Június 08. hétfő – Lelkesítő újdonságok, új ismeretségek tehetik szebbé e napokat.

Június 08. hétfő – Lelkesítő újdonságok, új ismeretségek tehetik szebbé e napokat. Lehet, hogy megismerünk új embereket, megértünk valami mást, mint amit eddig elfogadtunk, ismertünk. Ha egy kis erőt, vehemenciát viszünk e helyzetekbe, akkor még jobban járunk.
A Nap ma halad el a Rigel csillag alatt, ami Nimród lába, mellyel az Eridanus folyóba lép, vagyis a misztikus útra tér. Sokaknak ezek a napok hozhatnak spirituális elindulást, érdekes, lelkesítő beszélgetések által, vagy az, aki már eleve igyekszik befelé figyelni, rájöhet, hogy még inkább önmaga felé kell fordulnia és nem kifelé.
A Hold délelőtt a levegős Vízöntőből a vizes, érzékenyebb Halak jegyébe lép. Érdemes valóban befelé figyelni, foglalkozni érzéseink világával, hiszen az anyagiasabb szinten megélni a Halak minőséget, zavart hozhat, spirituálisan viszont a feloldódás, harmónia és egység élményét. Mögötte a Vízöntő csillagkép a megtisztulás, felszabadulás idejét üzeni. Minden értelemben fontos ma az érzések figyelése, a bizalom az érzésekben és megérzésekben. Ha úgy érezzük, valamit nem merünk kiadni magunkból, akkor vagy ideje lezárni a régit és korszakot váltani, vagy ideje nem hagyni, hogy befolyásoljanak kívülről és annak lenni, ami igazán vagyunk.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése