2015. május 22., péntek

Május 22. péntek – Figyeljük álmainkat, különösen, ha megjelenik a kettősség-egység, a szenvedély, az erő!

Május 22. péntek – A Vénusz és a Plútó szembenállása, vagyis az égbolton jelenleg fennálló fényszögalakzat középtengelye, ma hajnalban (4 óra tájban) egzakt. Figyeljük álmainkat, különösen, ha megjelenik a kettősség-egység, a szenvedély, az erő! A Vénusz most áll együtt a Mekbuda csillaggal, ami a halhatatlan testvér, Pollux térde is. Amikor megjelenik előttünk a térd, az valamivel kapcsolatban mindig alázatra int. Itt az el nem múló, nem pótolható minőségekkel van összefüggésben.
A Nap az Ikrek jegyébe lépett a Zodiákus körön, a könnyed, légies, nyárhozó Ikrekbe, amely nem az elmélyülésről szól, de annál inkább az életről, életteliségről. Az Ikrek minősége az, amikor a lélek gyermeki örömmel, mint egy pillangó, száll virágról virágra, ünnepli az életet, ide is – oda is fényt hint. A Nap hátterében a Bika csillagkép ragyog, így továbbra is a termékeny erők működtetése áll a háttérben és az ebből megszülető biztonság. Ez most a vetés ideje, minden értelemben.
A Hold a Rák jegyében jár a nap nagy részében, estére ér az Oroszlánba. A Rákban még érzékenyebbek, intuitívabbak vagyunk, az otthon, a család elsődleges szerepet kap. Álmaink idején érinti a Hold az Ikrek szívét, így az álmok üzenetében benne rejlik a szeretet ereje, amely az egységre emlékeztet, a látszólagos különbségeken túl. Később, a délelőtt folyamán a halhatatlan, örök értékekkel, hosszabb távon is életképes, igaz minőségekkel találkozunk.
Mindezek közben továbbra is aktuálisak a hosszabb távú üzenetek, amelyek az igazságok tisztázásáról, eddigi nézeteink, tudatunk kitágításáról, terhek letétele általi felszabadulásról szólnak. A Nyilas jegyében járó Szaturnusz egyik lényegi üzenete: a hitünk megerősítése! Itt az ideje, hogy amit fejben tudtunk, azt éljük is, a kézzel fogható valóságban. A hétköznapok vizsgái most erről is szólnak.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése