2015. április 12., vasárnap

Angyalaid segítségét is kérd az energetikai rendszered nagytakarításához.





Az erő újrakovácsolja önmagát, hogy egy tartást adjon az elkövetkezendő időszakhoz.


Mindez rengeteg belső feszültséggel járhat, hiszen még mindig ott él az emberi természetben a sok fonák gondolat, a le nem tisztult múlt.

Ott fáj ma leginkább, ahol letapadt, nem használt erőforrások vannak a testben.


Az elmúlt időszakban őseink anyagba ragadt negatív töltései kértek utat maguknak az élő utódokon keresztül. És itt bizony a nagy színpadon játszó ősök is felidézték a történelmi múlt elátkozott részeit, negatív érzelmi töltéseiket, ami bizony meggyötörte az élők lelkét, hogy mindezt önmagukon és sorsukon keresztül pozitív megéléssé fordítsák, hogy az ősök haza térhessenek a fény otthonokba. A pokol, mely fogva tartotta és anyagba öntötte újra és újra a negatív töltéseket, nap mint nap megkísértette az élők világát, különösen azokat, akiknek génjeiben olyan ősök élnek, akik dominánsan hatottak az élők világaira.

Most ott fáj, ahol a gyenge pontunk van. Ahol olyan ősünk emlékezete él testünkben, aki még nem kapott szabadulást, és bizony sorsunkat hátrafelé fordítja és vissza húzza. Lefelé a sárba.

Ami segít, az mindenképpen az, hogy tudatosítjuk magunkban, hogy ez az ÉN sorsom, az ÉN testem. Az Én tudatos döntésem, hogy milyen szellem miképpen érinthet meg. Ragaszkodni letisztult eszmékhez, a becsülethez, önzetlen gondolatokhoz mindig kiemel a beragadt szellemmel együtt.

Ítélkezés mentes gondolkodás, indulat nélküli szemlélődés megsegít minden megszállt emberi tudatot.

Az elmúlt hónap a helyesen értelmezett Alázat kérdéskörét forgatta meg a Kárpát medencében élők lelkében. Azokéban, akik folyamatosan a medencébe születtek vissza. Ők Szolgálatra születtek mindenkor.

Az Ő mágiájuk soha nem öncélú, az emberiség közös érdekét Szolgálja Alázattal.


Minden átkuk, minden tévedésük a saját sorsuk ellen fordulásukból fakadt. Hosszú időszak vezetett ahhoz, hogy mágiájuk önös célokat szolgáljon, és hosszú út vezetett odáig, hogy ismét megérezzék magukban a KözSzolgálat Alázatának egyszerű, névtelen valóságát. Ez az Erő a VAN állapota, amely természetesen fakad az élőből minden technika és minden hókuszpók nélkül.

Maga az Áldásos Jelenlét.

Hol van a határ a bölcs, mindent tudó Alázat, amikor jól szolgálja Királyát a Mágus, és az önös, sunyi alázatoskodás közt, mellyel pokolba rántja a királyát a rossz tanácsadó, hát ez manapság már nehéz meglelni mind önmagunkban, mind pedig a külső világban. Mert bennünk is ott minden szerep, mi körülöttünk is jelen van. 

Nem más népek technikáira és mágiájára van szükség, hanem az Ősök Útján keresztül a Vizek Népének eredendő erejének megidézésére. Az Ősök Útjára lépéshez az első kapu pedig a szüleink tisztelete. Bármilyenek is voltak, vagy nem voltak.

Mély levegővétel, ha elkap az indulat. Betölteni a tüdőt friss levegővel, ez mindig elnyugtat. Elszámolni 10-ig, amíg le nem csitul a belső indulat, és utat nem nyer a bölcsesség. És főleg nem kell a tutit megmondani, nem kell hősködni és mindent jobban tudni másoknál. Nem kell felesleges áldozatot vállalni, mert az áldozat ideje már évek óta lejárt.

Az idegen gének, melyek nem embertől származóak, szintén rengeteg problémát okoznak a maguk megébredésével az emberi testben.


Ezek az idegen tudatok szeretik a felsőbbrendűségüket éreztetni az emberi tudat felett. Éppen ezért érdemes elgondolkodni azon, ha valaki többnek gondolja magát a társainál, ha valaki úgy érzi, hogy az ő kinyilatkoztatása az egyedüli helyénvaló. Ha nincs tapasztalat a tudása mögött. Ha ígérget, de ő maga sorsában nincs bizonyítva az ígéret.

Használjuk a józan észt. És főleg tiszteljünk emberi valónkat, akiben Jelen van az a Mindenség. Az idegen gén is csak rész, aki uralomra vágyna.

Ne akarjunk más galaxisok tudataként emberi világban uralkodni vágyni, vagy különlegesnek hatni, csak azért mert úgy gondoljuk, hogy ez felsőbbrendűséget ad. Az idegen gén vélhetően minden emberben ott van. Tiszta embernek maradni, az idegen gént a helyére tenni sokkal nagyobb erő, mint uralkodni hagyni, és rabszolgájává válni idegeneknek. Az idegen gén mint egy adóvevő működik, és összeköti a galaxisokat. És ezzel nincs is gond, ha a helyén kezeljük, és az emberi tudat vezérli tudatosan.

Ez az időszak tehát a rendrakás időszaka.


Minden és mindenki kerüljön a helyére, és akkor ott jól működik. Más helyen csupán kárt okoz. Szellemek a maguk helyére a fénylő vagy gyógyító dimenziókba, a megkövesedett részek tudatos feldolgozásra, az idegen gének pedig a tudatos, világunkat békés diplomáciára késztető Kapcsolat fenntartására.

Az letisztult Erő legyen velünk, hozzon Áldást sorsunkbaTunderkert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése