2014. szeptember 6., szombat

Melyik Dimenzíóból "inkarnálodtál"--------Melyik Dimenzíó sűrűságe áll rendelkezésedre?

Dimenzió = A létesülés nagyobb egységeinek, mármint az univerzumoknak a kisebb sávjai.Amelyikre  "inkarnálódtál"annak a rezgése áll rendelkezésedre,hogy lehozd magadnak.



ELSŐ DIMENZIÓS TUDAT

A tudatosság tárolására alkalmas, de saját tudatuktól megfosztott, ezért öntudatlan, tiszta ásványok birodalma.

Az első dimenziós tudat a pont tudatossága. A tudat, ami ebben a dimenzióban rezeg, a kristályok birodalma. A jelenlegi harmadik dimenziós tudomány ugyan nem bizonyította, hogy az ásványok bármilyen tudatossággal rendelkeznének, de a gyógyítók és sámánok sok évszázadok óta használják kristályokat gyógyító célokra.
Az ember első dimenziós tudata az öt fizikai érzék számára "tudattalan", azonban az első dimenzió a testünk egy részét képezi, az ásványi anyagok, a víz, és a genetikai kód formájában, melyek a fizikai forma alapjai. Ha hozzá tudnánk férni ezen a szinten a tudattalanunkhoz, akkor az egész fizikai világgal tudnánk csatlakozni a legalapvetőbb közös nevező által, az egyes molekulákon keresztül. Tudatosan hozzáférhetünk még a saját genetikai kódunkhoz is.
Úgy érzem magam, mint a legelső lépés megtétele saját öntudatomhoz. Én vagyok az első dimenzió. Egy szénatom, egy csepp víz, és egy DNS szál lenyomata vagyok, azonban nem érzékelem a víz és a szén többi molekuláit. Én csak a saját tudatosságom egzakt pontjával vagyok tudatában, azonban, ahogy magamba nézek, azt tapasztalom, hogy egy másik világ is létezik, az elektronok, protonok, atommagok, és a kvarkok világa. Egy átjáró vagyok a makro- és mikrokozmosz között.


MÁSODIK DIMENZIÓS TUDAT

A második dimenziós tudat pont és a vonal tudatossága. Ebben a dimenzióban rezeg a növények és fejletlenebb állatok birodalma.Ennek a dimenziónak a tudata nem rendelkezik önismerettel. Ezek a lények fajtájuk szükségleteivel azonosítják tudatukat, ami a takarmányozás, a harcok, és a nemzés. Tudatuk a legerősebb túlélésen alapul, és kizárólag a jelen pillanat tudatában élnek.
Alacsonyabb asztrális régió, ahol a tudatossággal rendelkező lények abban a hiszemben élnek, hogy csak ők léteznek és semmi más, megfeledkeztek a szellemről, lélektelenek, és teljesen elmerültek önmagukban. Ugyanitt élnek bizonyos elementális lények, akik önálló tudattal nem rendelkeznek, csupán azzal, amit egy külső hatalom beléjük írt. Általában ezzel a területtel azonosítják az Alvilágot, amit a buddhizmusban bardóknak, a nyugati kereszténységben pedig a Pokolnak neveznek. 
Az emberi második dimenziós tudatosság az alsó agyban, központosul, amely a vegetatív idegrendszert irányítja, hogy szabályozza és fenntartsa a létfenntartó funkciókat. Az öt fizikai érzékünk javarészt nincs tudatában eme alkotóelemünknek, de a biofeedback és a meditáció gyakorlásával, némi tudatosságot és irányítást el lehet érni. A jógikról tudjuk, hogy képesek a vegetatív idegrendszer tudatos irányítására és a szívverés és az anyagcsere szabályzására.
A „primitív" népek sokkal inkább tisztában vannak a fizikai formájuk "állatias" részével, ezért tudatosan hozzáférnek alapvető ösztöneikhez és ahhoz a tudatossághoz, ami által érzékehetik, hogy részei egy nagyobb egésznek. Ellentétben a "civilizált" emberrel, nekik a legfontosabb az élet tisztelete és a természet egyensúlya.
 Úgy érzem, hogy bővítenem kell a második dimenziós tudatosságom. A feladatom egyszerű. Túl kell élnem. Meg fogom védeni magam, és szaporodom a megfelelő évszakban. Nem nézek sem előre, sem hátra, csak a jelenben élek. Az vagyok, ami vagyok, és ahol vagyok. Se nem tervezek, sem elmélkedem. A fajfenntartásért élek. Ha egy emberi tudat él formámban, nem tudok róla. Saját felfogásom arra korlátozódik, amit meg tudok enni, használni, küzdeni, párosodni, vagy felnevelni.  Azonban a "nyáj" és én egyek vagyunk. Az ösztöneink vezetnek minket, és a természet részei vagyunk.



A HARMADIK DIMENZIÓS TUDAT

A fizikai világ és a hozzá tartozó asztrális síkok, melyek lineáris tér- és időalapú valóságban gyökereznek. Ebben a régióban az elérhető maximális rezgésszám a másodpercenkénti 9000. Ebben a birodalomban élnek az emberi tudattal rendelkező lények.

Harmadik dimenziós tudat a pont, vonal, hosszúság, szélesség, magasság, és a térfogat tudatossága. Ennek a dimenziónak az elsődleges tudata a fejlettebb állatok és az ember birodalma. A humanoid forma első és a második dimenziós elemekből épül fel, amelyek a következők: a víz, ásványi anyagok, a genetikai kódok, és biológiai anyagok, valamint az egyéni lélek. Ez az egyéni lélek megkülönbözteti az emberek az állatvilág többi tagjától, akiknek többnyire csoportlélekkel rendelkeznek.
A harmadik dimenzió az idő / tér és ok / hatás paradigmájába van zárva. Ez a dimenzió egy tanulószoba, ahová a lelkek azért járnak, hogy humanoid fizikai testükben többet tudjanak meg a teremtésről. A harmadik dimenzióban, az élet mindent letükröz, amit megkísérlünk megérteni. Ezért gondolataink és érzéseink által való teremtés folyamata lelassul, így tudjuk követni tudatunk tartalmának viszonylatait.
A harmadik dimenzió az úgynevezett tudatos világ. Vannak azonban az emberi tudatnak különböző szakaszai, amelyek gyakran hierarchikusan egybeesnek életkorunkkal és az életünk szintjével.

AZ ELSŐ ÉLETSZAKASZ

Az első szakaszban, gyermekekként másoktól függ a túlélésünk. Ebben a függőségi állapotban a nem fogjuk fel, hogy a tudatunk magjával hozzuk létre életünket. Úgy hisszük, hogy nem tudjuk befolyásolni környezetünket, és az életünk körülményeinek áldozatai vagyunk. Célunk, hogy gyermeki szakasz átlépése közben elég öntudatra tegyünk szert a függetlenné váláshoz. 

A MÁSODIK ÉLETSZAKASZ

A második szakaszban függetlenek vagyunk. Ez a függetlenség fokozatosan alakul ki, ahogy megtanuljuk, hogy képesek vagyunk irányítani a saját életünket. Döntéseink és tapasztalataink alapján, bizalmat nyerünk arról, hogy felelősséget tudunk vállalni, és ezt fenntartani, mivel tiszteletben tartjuk saját magunkat. A tisztelet egyfajta személyes hatalmon alapul. Enélkül a személyes hatalom nélkül tele vagyunk félelemmel, amely csökkenti "túlélésünk” esélyét. 

A HARMADIK ÉLETSZAKASZ

A harmadik szakaszban megbízhatóvá válunk. Ez a megbízhatóság fokozatosan alakul ki, ahogy elegendő bizalmat és tiszteletet adunk magunknak, hogy másokért is felelősséget tudjunk vállalni. A pozitív tapasztalatok által megtanultuk, hogy nem csak saját életünkre vagyunk hatással, hanem a mások életére is. Úgy érezzük, megszerzett az önbecsülésünk által megbízhatóvá váltunk.
Sajnos, az emberek úgy is vállalnak másokért felelősséget, hogy ők még a függőségi szakaszban vannak, vagy még saját magukért sem tudnak felelősséget vállani. Ez generációról generációra diszfunkcionális családokat teremt.

A HARMADIK DIMENZIÓS TUDAT KITERJESZTÉSE

Emberként megvan a képességünk, hogy emlékezzünk a múltra és a jövőre, miközben tisztában vagyunk a jelennel. Ugyanakkor igazi Énünk nagy része elveszik a tudattalanunkban. Ez a veszteség a teljességtől való elkülönülés érzését hozza, a félelmet, hogy korlátozva vagyunk vágyaink elérésében, és a meggyőződést, hogy "keményen meg kell dolgoznunk", hogy elérjük céljainkat.
A harmadik dimenziós társadalom és "tudomány" igyekszik bizonyítani, hogy a létező egyetlen valóság, amit öt fizikai érzékszervünkkel érzékelünk, és arra ösztönöz bennünket, hogy azt higgyük, háromdimenziós felfogásunk a valóságról az egyetlen valóság. Ebben a tudatállapotban a szellem megdermed az anyagban, és tudatunk a személyes egónra korlátozódik. Ezért erős értelemben vett egó fejlesztése gyakran csak a csoport-identitás vesztesége árán lehetséges. Ez a korlátozás a különösen meghatározó a nyugati világban, ahol az egyéni eredmények és a birtoslás gyakran a legfontosabb részei életünknek.
Szellemi Énünk tudatosságára csak úgy lehet emlékezni, ha kibővítjük tudatunkat, hogy befogadja a magasabb dimenziókat. Ekkor tudjuk elengedni másoktól való függőségünket, és begyógyítani a tehetetlenség és az áldozattá válás érzését. Ezután egy új értelemben válunk függetlenné, mert ráébredtünk, hogy egyedül mi hozzuk létre saját valóságunkat. Ezáltal megbízhatóbbá válunk, mint valaha, mert többé nem tartóztatnak fel ígéreteink és célkitűzéseink "tudattalan" állapotunkban.
Ahogy egyre inkább tudatába kerülünk valaha elfelejtett énünk több aspektusával is, a tudat kitágul és kiterjeszti egónkat harmadik dimenziós valóságon túl. Harmadik dimenziós tudatosság bővülésének szintjei:
egyéni tudat ~ csoport tudat ~ közösségi tudat ~ nemzeti tudat ~ kollektív tudat ~ planetáris tudat ~ Galaktikus Tudatosság
Ahogy tudatunk bővül, úgy a világról alkotott képünk is, amelyben élünk.

Bővítem a tudatomat a következő szintre. Három-dimenziós vagyok. Tisztában vagyok magammal, mint egyedi ember, de még mindig a túlélésért küzdök. Táplálnom kell magam, menedéket kell találnom, és testemet be kell fednem. Szeretnék találni egy társat, akivel utódot hozhatok létre. Létezik ennél több? Igen, vannak érzések és gondolatok. A gondolataimmal emlékszem a múltamra. Ezeket az emlékeket érzéseim töltik be boldogsággal, fájdalommal, szeretettel, vagy a félelemmel. Gondolataimmal megtervezem az áhított jövőmet. De vajon van -e hatalmam ahhoz, hogy életemet megteremtsem, vagy csak körülöttem lévő világ áldozata a vagyok?


NEGYEDIK DIMENZIÓ
 Az itt élő lények megőrzik érzelmeiket és érzelmeiken alapuló gondolataikat. Ebben a dimenzióban sötét és fényes ellentétpárokat találunk. A fény birodalmai „fényvárosokból” állnak, melyekben a másodpercenkénti 9000 és 12000 közötti rezgésszámot elért lények élnek. Ez a Krisztus-tudatban a felemelkedést követő első állomás. Sok szellemi vezető, angyali lény és felemelkedett mester innen inspirálja impulzusaival a harmadik dimenzió szellemi fejlődésre fogékony emberiségét. Az embereket azonban ugyanezen régió sötét asztrállényei is befolyásolni igyekeznek, mégpedig azáltal, hogy ráhangolódnak az alacsonyabb rezgésszintű asztrális birodalmak negatív gondolatformáira, vétkeire, elfojtott érzelmeire, az emberek árnyékszemélyiségének sérült vagy figyelmen kívül hagyott területeire, és azokat felszínre hozzák, irányításuk alá rendelik, és fájdalmakkal, félelmekkel vagy más sötét, ostoba energiákkal táplálják őket. Amennyiben pozitív gondolatok, érzelmek és tettek, valamint árnyékszemélyiségük karmikus késztetéseinek átalakítása révén sikerül az embereknek növelniük rezgésszintjüket, elkezdenek inkább a negyedik dimenzió fényes impulzusai iránt vonzódni, s ezáltal fokozatosan felszabadulnak a sötét oldal irányítása alól, az élősködő lények pedig leválnak róluk. Ennek a térségnek a sötét oldala ad otthont továbbá a rémálmoknak és az asztrális visszaéléseknek.

Negyedik dimenziós tudat a pont, hosszúság, szélesség, magasság, térfogat és az idő tudatossága. A negyedik dimenzió asztrális síkként is ismert, és az elsődleges tudata ennek a dimenziónak az asztrális test. A regzésben való oktáv ugrás a harmadikból a negyedik dimenzióba az asztrális test magasabb vibrációja, ami az éteri, ahol a múlt, jelen és jövő negyedik dimenziós felfogása képlékenyebb, ahogy az idő és a tér törvényei változnak.
A negyedik dimenzióban újra integrálhatjuk csoport-identitásunkat a személyes egónk elvesztése nélkül, mivel ez az utolsó rezgés, ahol a fizikai eszközt használnak az egyéni tudat tárolására. Azonban, mivel a tér és idő képlékeny jellegű, természetesen asztrális formánk átalakul. Ezért van hatalmas mobilitás a formában. Ez az "alakváltók" birodalma, amit a mitológia tárgyal. A sámán, vagy szent ember, aki alakváltásra képes, olyannyira képes leföldelni asztrális alakját harmadik dimenzióban, hogy átmenetileg megváltozik harmadik dimenziós formája.
Sok harmadik dimenziós élet a negyedik dimenzióban is létezik egy magasabb rezgés formában, de nem érzékeljük, mert a valóságunk nincs szinkronban vele a fizikai térben és időben. Lehet akár egy egész életen át tartó álmunk, felébredve viszont úgy érezzük csak öt perc a fizikai idő telt el. Az asztrális valóságunk, valamint a többi fizikai megtestesülésünk, nem érzékelhető a mi harmadik dimenziós énünkkel, hacsak nem emlékeznék a multidimenziós tudatunkra.
A negyedik dimenzió olyan birodalom, amely rendelkezik a testünk tudatának első és második dimenziós elemeivel, valamint jelenlegi életünk minden múltbéli tapasztalatával, ill. minden korábbi harmadik dimenziós életünkével is. Úgy tudjuk bővíteni a harmadik dimenziós tudatosságunkat a negyedik dimenzió felé, hogy egyre tudatosabbá válunk fizikai testünk belső-működését illetően, emlékezve az álmainkra, és ha intenzív élményekkel gazdagodunk a szenvedély, érzelem, kreativitás, spiritualitás terén.
Az asztrális sík álom birodalma. Alvás közben eszméletlenek vagyunk a harmadik dimenzióban, de az tisztában vagyunk a negyedik dimenzióval. A negyedik dimenziós asztrális test a fejlett álmodás, a képzelet, intuíció, a mágia, és a kreativitás képességével rendelkezik. Ahogy ráhangoljuk elménket a negyedik dimenzió frekvenciájára, egyre több ilyen tulajdonságunk tör felszínre fizikai formánkban is.
Vannak, akik úgy születnek, hogy kapcsolatuk megmarad a negyedik dimenziós önvalójukkal, és "dolgozniuk" kell azon, hogy leföldeljék tudatosságukat a harmadik dimenziós világban, ami gyakran idegennek és ellenségesek tűnik. Mások e felébredt kapcsolat nélkül születnek, és általában ők sokkal kényelmesebben és "otthon" érzik magukat a harmadik dimenziós paradigmában. Ezek az emberek gyakran úgy érzik, hogy el vannak vágva a magasabb dimenziós részeiktől és talán nem is hiszik, hogy létezik egy "magasabb Énjük" is.
Azonban, asztrális testünk igenis létezik, és a legmagasabb a rezgése a Spirituális Vezetésünk. Magasabb asztrális énünk megfigyelhet minket fel a harmadik dimenzióban, és útmutatást ad nekünk. Negyedik dimenziós énünk kiterjesztett felfogásán keresztül nagy változásokat tudunk létrehozni a fizikai világban.
A negyedik dimenzióban még mindig létezik a fény és a sötétség polarizációja, és ez a birodalom nem feltétlenül szeretetteljesebb, különösen nem az alacsonyabb alsíkokban. Amikor a negyedik dimenzióban tartózkodunk, a gondolataink és érzelmeink a valóságot sokkal gyorsabban hozzák létre, mint a harmadik dimenzióban, és a félelem létrehozhat gonoszságot éppoly könnyen, mint ahogy a szeretet képes létrehozni a szépséget és örömet.

NEGYEDIK DIMENZIÓS ALSÍKOK

Vannak különböző síkok, amik frekvenciában magasabb szinten állnak, és amihez mi is hozzáférhetünk tudatosságunk kiterjesztésével. Az alsó asztrális sík tartalmazza minden félelem és negativitás láthatatlan kisugárzását, ami a fizikai síkról vetül ki ide. Az alsó asztrális pokolként ismert, fölötte pedig a Purgatórium. Negyedik dimenziós tudatosság magába foglalja és kiterjeszti a harmadik dimenziós érzelmeket. Ezért gyakran nevezik a " érzelmek birodalmának ". Az alsó asztrál, amely rendelkezik a harmadik dimenzió negatív érzelmeivel, nem egy kellemes élmény, és egy utat kell vágni ezeken keresztül a magasabb alsíkokhoz, mint a tündéreké.
A tündérek birodalma, amiről gyermekként  a "tündérmesékben" olvashattunk, valóban létezik a negyedik dimenzió középe táján.  A tündéreknél egy kis pihenőre lelhetünk, ha már átküzdöttük magunkat a félelem és a sötétség az alsó asztrális síkjain. Amint megtapasztaltuk a tündérek  jelenlétét, már tudunk is továbbutazni a negyedik dimenziós tudatban (vagy negyedik dimenziós testünkben) az asztrális síkra, hogy tanuljuk érzelmeink hatalmáról. Innen tovább tudunk utazni a mentális síkon, hogy megtanuljuk gondolataink alapos ismeretét. A kauzális síkon tanulhatunk az ok és okozatról, hogy gondolataink és érzésekink hogyan hozzák létre saját valóságunkat. A spirituális sík köt össze minket az Én Vagyok a Jelenlét magasabb útmutatásával.
A negyedik dimenzió egy híd a magasabb dimenziókba. Az híd alapja, ahol a fizikai és az asztrális test fedi egymást. Ezt a területet nevezik éterikus testnek.
Az éterikus test egy rezgés a harmadik és a negyedik dimenzió között. Ez a test magában foglalja a fizikai testet és kiterjeszti azon túl egy pár centivel.
A negyedik dimenzió minden alsíkjának van egy hozzá viszonyított teste, és minden test magasabb rezgéssel bír, mint az alatta levő.
Az érzelmi, vagy asztrális test, magasabb rezgésű, mint az éterikus és a fizikai test, és túlnyúlik rajtuk.
Az alacsonyabb frekvenciájú testeket borítja a mentális test, amely szintén a magasabb rezgésű, és túlnyúlik az érzelmi testen.
Aztán a kauzális test, amely szintén magasabb rezgésű, beborítja a többi testet és túlnyúlik a mentális testen.
Végül pedig ott van a spirituális test, az "Én Vagyok a Jelenlét", amely a legmagasabb rezgés és túlnyúlik az összes többi testen. Az Én Vagyok a Jelenlét a Szivárvány Híd őrzője, amely az ötödik dimenzióba visz el.
Minden negyedik dimenziós test jelen van a fizikai test felett, alatt, körül, belül, de nem lehet látni az öt fizikai érzékszervünkkel. Ha képesek vagyunk érzékelni a negyedik dimenziót tudatosan, akkor ki tudjuk terjeszteni tudatosságunkat ahhoz, hogy átlépjük a Szivárvány Hidat, ami a szupertudatosság, az ötödik dimenzió.
Utunkat vágyainkkal, a gondolatainkkal és érzelmeinkkel navigáljuk keresztül a negyedik dimenzión. Ezt ez tengeren való vitorlázás metaforájával lehet leírni. Mi vagyunk a hajó, az óceán az asztrális sík, az a hely, ahol elérhetjük vágyunkat, gondolataink a vitorla, és a kormánykerék, és a szél jelképezi az érzelmeinket.
Ha félelemmel teli és viharos érzéseink vannak, akkor lesz egy kellemetlen utazásunk. Annak ellenére, hogy a vágyunk a negyedik dimenzió magasabb síkjaiba, a személyes kiegyensúlyozatlanság korlátozza a belépést az alsó asztrális síkra, ahol az érzelmi egyensúly hiánya,  a félelem uralkodik. Ha szeretnénk eljutni a negyedik dimenzió magasabb síkjaira, akkor gondolatainkat harmonikusan, érzéseinket pedig a végtelen szeretet egyensúlyának centrumában kell tartanunk. Ily módon, végül, megtapasztalhatjuk a negyedik dimenzió összes síkját. Akkor az Én Vagyok a Jelenlét vezet minket át a hídon az ötödik dimenzión és azon túl.
Belépek a negyedik dimenzióba. Látom a kapcsolatom minden életformával és harmadik dimenziós önmagamat egy szinttel alattam. Azonban még mindig egyénnek érzékelem magam. A valóságom most nagyon változékony. A személyek és helyek gyorsan változnak, de tisztában vagyok vele, hogy az én gondolataim és érzéseim, amelyek ezeket a tapasztalatokat diktálják. A félelemmmel teli gondolataim félelmetes helyzeteket hoznak létre, a szerető gondolataim pedig boldogságot. Ha a félelmemet követem, akkor a gyötrelem és bánat világába csúszok le, ha azonban a szeretetet követem, akkor meglátom a Fény Szivárvány Hídját.

ÖTÖDIK DIMENZIÓS TUDAT


Ebben a dimenzióban még mindig beszélhetünk a fény és a sötét szembenállásáról. Az itt élő lények megőrzik harmadik és negyedik dimenzióból hozott éteri formájukat, de azokat tovább finomítják, és módjukban áll szabadon, akaratlagosan alakítani azokat. Ennek a térségnek a fényes oldalán található az egyéni embereket vezető szellemiségek legtöbbje, a szolgáló angyalok, sok felemelkedett mester, a Nagy Fehér Testvériség tagjai, itt működnek a középfokú beavatási iskolák, a karmikus tanács, a Mindenen Átvilágító Dévák és az őrangyalok. Ebben és az e fölötti dimenziókban már nincs értelme másodpercenkénti rezgésszámokról beszélni, hiszen itt már túl vagyunk a tér és az idő korlátain, bár az itt élő lények akaratuk szerint képesek visszanyúlni a téridő valóságaiba. Ebben a dimenzióban találjuk a Krisztus- és Buddha-tudatot elért lényeket közvetlenül azután, hogy korábbi inkarnációikat végigtekintették, felemelkedtek és áthaladtak a negyedik dimenzió fényvárosain. Ebben a dimenzióban éljük át repüléses, gyógyulásos álmainkat, itt szerzünk magasabb ismereteket. Az alacsonyabb szinteken élő emberiség álomban teremtett világaihoz viszonyítva ezt a dimenziót tekinthetjük kauzálsíknak is. Az emberek ugyanis itt álmodják bele életüket a téridő valóságába, majd felébredve tulajdonképpen ezen álmaikat élik meg. Itt tehetünk szert tudatos álomra, itt zajlanak a fehér mágia szertartásai. E dimenzió sötét oldala ugyanakkor a fekete mágusokat szolgálja, irányítja. Léteznek itt bukott angyalok, a sötét oldal mesterei, fekete varázslók és az alacsonyabb asztrális régiók, a különböző pokoli bugyrok urai egyaránt. Ha valaki nagy pszichikai erőt fejleszt ki magában, és képes mások tudatát befolyásolni anélkül, hogy eközben morálisan is előrelépne, megnyitná szívcsakráját, és törekedne a szellemi egység megvalósítására, akkor ebből a régióból irányítják őt, álmában ide látogat el, és földi élete végeztével ide tér meg.

Az ötödik dimenziós tudat a hosszúság, szélesség, magasság, idő, és a szellem tudatossága. Minden élet az ötödik dimenzión túl a Szellem egység tudatossága, de még mindig egy "én" élmény, a csoport egyéni tagjaként. Lineáris idő és tér itt nem köti meg a tudatot, és itt nincs elkülönülés vagy korlátozás illúziója. Ehelyett az az Egy Isten / Istennő / a Minden Ami Van állandó tapasztalása van.
Ennek a dimenziónak az elsődleges tudata androgün, csillag lények, melyek Fénytestetekben élnek. Ezek Fénytestetek jóval könnyebbek szén-alapú fizikai testünknél. A Fénytesteteinknek tudatossága kiterjed alacsonyabb énünkre fizikai korlátok nélkül. Ezeknek a formáknak már nem kell a fájdalom, hogy megtanulják a leckét. Így nincs szükségük a fizikai test védelemre és figyelmeztető jelzéseire. Az ötödik dimenziós énünk beépítette a tapasztalatokat, amit alacsonyabb dimenziós énünk által tanult " Földi tanteremben ", ezért nem kell a fizikai szenvedést tanulniuk.
Minden tevékenység, ezen a síkon szeretetre épül, mint ahogy egy halott levél nem maradhat fenn a tűzben, úgy félelem sem tud fennmaradni az ötödik dimenzió magasabb rezgésében. Ha megtapasztalnánk a félelmet, míg az ötödik dimenzióben tartózkodunk, a rezgésszint leesne, és a tudatunk azonnal visszazuhanna a negyedik dimenzió alacsonyabb alsíkjára. Csak az ötödik dimenziós feltétlen szeretet tudatával vagyuk képesek fenntartani a tudatos kapcsolatot spirituális Énünkkel.
Az ötödik dimenzióban a tapasztalat, teremtés, és az út összhangban jön létre az isteni akarattal. Minden lény, hely vagy helyzet, amit kívánunk, azonnal manifesztálódik. Ha úgy döntünk, hogy mozgást szeretnénk megtapasztalni, akkor úgy érezzük, mintha repülés és vízen járás kombinációja lenne. A Fénytesteink, csakúgy, mint a negyedik dimenziós testünk változékony és könnyen változtatja formáját. Ahogy tudjuk változtatni a helyünket, vagy tapasztalatunkat a puszta vágyunk által, a „testünk” formáját is képesek vagyunk megváltoztatni, ami körülveszi a tudatunkat.
Az ötödik dimenzió a felemelkedés kezdete. Ezért itt minden tudatosság természetesen multidimenziós. A negyedik és a harmadik dimenzió tudatossága automatikus, mint ahogy rápillantunk kezeinkre és lábainkra. Mivel nincs értelme az elszigetelődésnek, ezért megtapasztalhatjuk a harmadik és a negyedik dimenziós valóságot ugyanabban a pillanatban, mint amikor ötödik dimenziós Fénytestünket.
Mivel a korlátozás érzete itt nincs jelen, ezért könnyen úgy gondolhatjuk, hogy egyszerre több különböző vibrációs szinten"létezünk" és "tudatosak" vagyunk. Éppen úgy, ahogy a harmadik dimenziós tudatunk tisztában van azzal, hogy az első és a második dimenziós ásványi anyagok, víz, genetikai kód, és különböző biológiai anyagok építik fel testünket, így az ötödik dimenziós énünk is tisztában van azzal, hogy harmadik és a negyedik dimenziós lények is vagyunk.
Az ötödik dimenzióban feltétlen szeretet, feltétlen megbocsátás, és a feltétel nélküli elfogadás állapotában élünk. Nem ítélkezünk, nincs bűntudatunk, vagy nem érzünk negativitást "alsóbb" részeinkkel kapcsolatban, amelyek azon fáradoznak, hogy emlékezzünk Magasabb Énünkre. Sőt, az ötödik dimenziós énünk útmutatóként szolgál tudatunk alsóbb aspektusaihoz, valamint a többihez is.
Az ötödik dimenziónak vannak még különböző alsíkjai, de tudatosságunk, és információink ezekről minimális. Úgy tapasztaltam, hogy van egy küszöbérték, amely elérésekor az Isteni kiegészítőnkre várunk. A mi Isteni kiegészítőnk, más néven az ikerlángunk, az ellentétes polaritású alkalmazott integrált férfi / női androgün fénytestünknek, amit leválasztottak rólunk, amikor az alsóbb dimenziókban való megtestesülésünkkor.
Az ötödik dimenzió felső lépcsőjén állva látom, hogy sok lépcsőfok van még felettem. Tudatában vagyok és egyesülök az alacsonyabb részeimmel, valamint a többi ötödik dimenziós realitással. Szerelem és félelem, a szépség és a csúfság csak polaritásai egy egyedülálló fogalomnak. Egységben élek lényem férfi és női kifejeződésével. Megtanultam a feltétel nélküli szeretetet, feltétel nélküli elfogadást, és feltétel nélküli megbocsátást minden élet és részei  számára, amit magammal tudok azonosítani. Személyes identitásomat a Minden, Ami Van egységén belül értelmezem. Gondolatok és érzéseim azonnal manifesztálódnak, és a Fénytestem  örökké a MOST-ban él.
Mind az öt dimenzió harmadik dimenziós testünk része, belőle származik. Egy edény vagyunk, amit saját multidimenziós univerzumunkkal töltünk meg.
Amint tudomást szerzünk öt dimenziós énünkről, tudatába kerülhetünk egymáshoz való viszonyukról is. Akkor elkezdjük megérteni, hogy lényünk sok dimenziója hogyan rendezi egységbe a tudatost, a tudattalant és a szupertudatosságot. 
Sok ősi prófécia, mai könyvek és egyéb weboldal ír bolygónk, sőt egész galaxisunk nagy átalakulásáról. Ezek a próféciák azt mondják, hogy a harmadik dimenzió összeomlik a negyedik és az ötödik dimenzióba. Mint egy metafora, gondolj egy utazó pohárra,a minek a legkisebb alsó része a a harmadik dimenzió, a pohár középső része a negyedik dimenzió, és a legnagyobb felső része az ötödik dimenzió.
Ha össze akarod csukni a poharat, akkor az alsó részét (harmadik dimenzió) körül venné a középső (negyedik dimenzió), a felső rész (ötödik dimenzió) fölött is. Azonban, ha úgy döntesz, hogy teljesen összecsukod a poharat, akkor azt látod, hogy az alsó részt (harmadik dimenzió) először a középső (negyedik dimenzió), majd a felső rész (ötödik dimenzió) veszi körül.
Ha ezek a próféciák helyesek, ha belesüllyedünk saját a magasabb dimenziónkba, akkor hogyan lehetünk tudatososak ebben a folyamatban? Hogyan tudunk segíteni mind magukon, mind másokon? Talán, ha mindannyian személyes felelősséget vállalunk saját tudatosságunk felemelésére, akkor képesek vagyunk segíteni a csoportunkat, nemzetünket, a bolygónkat, és a galaxist. Lehet –e egy személynek  ekkora hatalma? Talán, ahogy felemeljük az egyéni tudatszintünket, akkor rájövünk, hogy nem csak „egy személy" vagyunk.
Függetlenül attól, hogy lesz –e dimenzióugrás, a mi harmadik dimenziós Földünk attól szenved, hogy testéről nem veszünk tudomást. Kifutunk a szennyeződésmentes „térből” és „időből", ami az általunk okozott kárt helyrehozhatná. Ha nem emeljük fel a tudatunkat, ha maradunk "tudattalanok" maradunk fizikai destruktív viselkedésünkben és „tudattalanul” hozzuk létre világunkat gondolataink és érzéseik által, akkor lehet, hogy nem lesz " Földi osztályterem" ahová magasabb dimenziós énünk beléphetne.
MOST kell felébrednünk. Emlékeznünk kell az igazi multidimenziós természetünkre, hogy a tudattalan, tudatos, és szupertudatos énünk beleolvadjon a multidimenziós tudatba, ami a velünk született örökség és igaz alap. A fény edényei vagyunk és FÉNYÜNK multidimenziós!

HATODIK DIMENZIÓS TUDATSZINT


Ez a birodalom a Legfelsőbb Tanács székhelye, itt működnek a Földdel érintkező arkangyalok, itt székel a Vének Tanácsa, és innen kezdve beszélhetünk kollektív tudatról. Ettől a szinttől fölfelé már kizárólagosan csak Fényt találunk. Ebben a birodalomban őrződik a valamilyen okból széthasadt lelkek kollektív tudata. Magyarán, ha egy lélek földi megtestesülését követően úgy határoz, hogy két vagy több részre oszlik, függetlenül attól, hogy ez a döntése fájdalomból vagy a sokféleség megtapasztalásának vágyából született, a hatodik dimenzióban részei akkor is megmaradnak ugyanazon Magasabb Én irányítása alatt, egészen addig, míg a lélekrészek újra egy testben nem egyesülnek majd. Ez a birodalom az, ahonnan Magasabb Énünk lelkünkkel és szellemünkkel kommunikál, innen adja tudtunkra magasabb céljainkat, közli velünk életünk értelmét. Az ezen a szinten élő lények bizonyos célok szolgálata érdekében képesek ugyan emberi formát kivetíteni maguknak, de egyébiránt tiszta mértani formákból tevődnek össze – ebben a dimenzióban már ez mondható általánosnak. A Teremtésben ezen a szinten öltenek geometrikus alakot a gondolatok, színek és hangok, itt tesznek szert numerológiai jelentésükre. Ha ezen szint lényei kommunikálni szeretnének egymással, egyszerűen összevegyítik egymással energiaterüket és tudatukat. Ezáltal egy egyedi mintázat jön létre, amelyben a résztvevők megtapasztalják a másik lényegi természetét, és felmérik, milyen ajándékokkal szolgálhatnak egymásnak. Tudnak egymásról anélkül, hogy azt éreznék, hogy a másikká váltak. Ebben a dimenzióban találjuk a Melkizédek-tudatot.

HETEDIK DIMENZIÓS TUDATSZINT

Az isteni hangok és összhangzatok birodalma ez. Ezen a szinten önnön lényegét minden lény – egyén vagy csoport – harmóniákban juttatja kifejezésre. Ez már a formátlanság birodalma, formát ölteni ettől kezdve csak dimenzióváltással – lelépéssel, lerezgéssel – lehet. Mintázatuk a hangokból áll össze, de homályos színfolt- és mozdulatáramlások is megfigyelhetők. Az egyetlen formaszerű megnyilvánulásuk a különböző spirálképződmények. Amikor az itt lakozó lények kommunikálni szeretnének egymással, egyszerűen „összehangolódnak” – belekeverednek egymás hangjaiba, színeibe, és egy új mintázatot hoznak létre. Ettől a tapasztalattól tudatuk energetizálódik, és teljesen megértik egymást. A másik felfogását segíti az az itt érvényesülő alapelv, miszerint „az egész nagyobb, mint a részek összege”. Ez a kollektív tudat következő szintje, amikor a lények más lelkekkel és önmaguk különböző alkotóelemeivel, részeivel is azonosulnak. E dimenzió lényei minden tapasztalatukat tiszta hangokká alakítják, maguk is különböző hullámhosszúságokként nyilvánulnak meg, és áramlási mintákat hoznak létre. A hetedik dimenziótól lefelé ezek a hangrezgések szolgálnak az egyedüli közös nyelvként, kommunikációs eszközként. Ez a dimenzió a tiszta Melkizédek-tudat birodalma, amint az ötödik dimenzió a Krisztus-tudatnak ad otthont. Az ugyanazon szellemből lefűződött, egy családba tartozó lelkek ebben a dimenzióban képesek egy lénynek érzékelni magukat, mindamellett egyedi vonásaikat is képesek megőrizni.

NYOLCADIK DIMENZIÓS TUDATSZINT

Az Isteni elme, a Fény, a tiszta színek és áramlási minták birodalma ez, mely a 3.d-ben a látható fénytartományon keresztül nyilvánul meg. Frekvenciái sokkal gyorsabbak, mint  7d-s hanghullámok. Ez a fény szerveződési mezeje. Innen ereed a szakrális Ennek a dimenziónak a lényei olyan öntudatos létezők, akik színeket, fényeket és mozdulatokat sugároznak ki magukból. Egymás közti kommunikációjuk leginkább együttesen átélt élményhez hasonlítható, ahol már egyik fél sem érzékeli a különbséget önmaga és a másik között. Ezt a birodalmat az egység szeretete és a határtalan közösségtudat hatja át. Mivel hangok hiányában az egyéni hangadásra itt már nincs lehetőség, ez a dimenzió az űr birodalma is, azé az ürességgé, amely a maga igazi célja szerint a teljesség és az egyediség – amely mint belső lényegi mag megélését teszi lehetővé, illetve mélyíti el. Ha valaki mentes minden félelemtől, ebben a dimenzióban vigasztalást találhat, mély megnyugvásra lelhet.ELVONULÁS
KILENCEDIK DIMENZIÓS TUDATSZINT
Ez a Laoesh Shekinah, a Szent Tűzoszlop, avagy a Fény Oszlopának forráspontja. Ez az utolsó dimenzió, ahol egy fénylény még képes a világszellemtől elkülönülten megtapasztalni önnön tudatát, de akarata már annak mindent átfogó kollektív tudatát is élheti. Az egyetlen forma, ami itt még megtalálható, az az oszlop, vagyis különösen finom, párhuzamos fényszálak. Mintha minden kristályfehér fényben tündökölne, de mégis kibomlanak a szivárvány színei, mert az itt lakozó lények színeket sugároznak ki magukból a nyolcadik dimenzióba. Ez a Metatron-tudatosság székhelye. Egyszer magam is átélhettem ezt a birodalmat – magamon kívül csupán éteri kristályokat tudtam megkülönböztetni. A szobában, ahol eközben a testem feküdt, az asztalon kvarckristályok hevertek, és én hirtelen azt vettem észre, hogy a kristályokat még mindig rajtam kívülálló létezőkként érzékelem annak ellenére, hogy a szoba bútori és a szobában tartózkodók tudata teljesen összeolvadt velem. Mint később tudtomra adták, ez az utolsó dimenzió, ahová az emberi tudat képes felhatolni anélkül, hogy fizikai teste el ne párologna.
TIZEDIK DIMENZIÓS TUDATSZINT
Az eredetileg egy szellemből összefűződött lelkek ideérkezve teljesen egy tudatosságban összeolvadva élik meg magukat, és végleg elveszítik egyéni tudatukat. Ezen a ponton túl már nem mutattak nekem többet, illetve annyit árultak még el, hogy a tizenharmadik dimenzió az EGY-ség tökéletes megvalósításának végállomása, ahol az Én beleolvad a Vagyok Aki Vagyokba, és többé nem ismeri az elkülönültséget.
Dr.Susan Caroll 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése