2014. augusztus 6., szerda

Horoszkóp-- Augusztus 07. csütörtök – Forralós-olvasztós

Augusztus 07. csütörtök – Forralós-olvasztós – A napokban megpirongató egyik erőáramlat tetőfokán vagyunk. A skorpió Mars és a halak Neptunusz trigonja a Tűz és Víz elemek energikus összeadódását mutatja. Most vihetünk erőt a rejtekeinkbe, energetizálhatjuk nem csak a látható, hanem az érzékelhető testi-lelki-szellemi részeinket. Az erősítés tehát a felszín alatt, a láthatatlan területeken zajlik! Fokozhatjuk a lelki stabilitásunkat, biztonságérzetünket, edzhetjük a rejtett testtájakat (ideje van pl. az intim torna gyakorlásának, vagy a szexualitásnak, mégpedig a szokásosnál is mélyebb érzékiséggel) A teljesebb, egészségesebb jövő érdeke is, hogy erőt vigyünk a felszín alá, ne csak a külsőségekkel, a kívül is láthatóval foglalkozzunk. Angyali erők segítenek most a változtatásokban, a tisztulásban, az oldódásban. Ideje van olyan lépéseknek, amikor minden bátorságunkat összeszedve, a lényegre összpontosítva és hangolódva, megtegyünk régóta várt-vágyott dolgokat. Ha lelkünk mélyét erőteljes élmények érik, tudjunk róla, hogy a jövő érdekében történő tisztító folyamatok zajlanak! Most akár önmagunkat felülmúlva, sikerrel engedhetünk el régi függéseket is.
A Nap lassan elhagyja a Rák csillagképet és az Oroszlán alá érkezik. Ő is segít rálátni, mit érdemes elengednünk, és a már megtapasztalt teremtő erőinket (befogadás-táplálás-engedés) uralni kezdhetjük.
A Hold a Tejúton jár, nyitva állnak az égi kapuk, beavató álmok jönnek, az intuíció fokozottan működik. A mai nap üzenete lehet az is, hogy nem elég pusztán fejben tudni valamit, a tudást a hétköznapokban alkalmazni, élni is „kell”.
A Merkúr ma áll együtt a Rák ollóját jelképező Acubens csillaggal – gondolataink és beszélgetéseink, vagy levelezéseink terén jelenik meg a levágás ideje. Jó dolog életerőt meríteni és táplálkozni egy ideig valamiből-valakiből – de egyszer eljön az idő, hogy a saját lábunkra álljunk és megtanuljuk önmagunkat életre hívni.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése